MAMICI DE ITALIA ( 21)
Raspunsuri - Pagina 14
slimatei spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Slimatei-mami de broscutza :))
esti noua titulara
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
DA!!!
IMI SUNA BINE ...
haideti xca mi-am facut un pic de timp...am facut tot posibilul sa nu mai ies a doua oara si am dat inainte cu treburile... acum ma odihnesc pana cand sunt gata cannelloni.. cred ca nu mai pun foto si cu ei ca stiti cum arata nu...
nu dati..
ca..
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Stefi a decis sa se "razbune",sa-mi faca ea pofta de data asta....Dar tu,draguto,doar salata?!Cu ce te hranesti de fapt in perioada asta???
Am gasit undeva..in timpul alaptarii,indicat e sa papi 200 gr carne pe zi,oua 5-6 pe saptamana, minim o data pe sapt peste,cereale,lactate (max 0,5 l lapte,ca poate deveni o sursa de alergie), limitarea cantitatii de cruditati (ce pot fi cauza unor tulburari intestinale),mai multe lichide ca de obicei...daca bb a fost obisnuit din burtica cu anumite alimente,nu e necesara modificarea obiceiurilor alimentare..totusi,de evitat prajeli,conservanti,afumaturi,mezeluri,bauturi acide,exces sare,ciocolata,citricele,alimentele extrem de aromate
Raluca
in asteptarea micutei Anais
raluka hai curaj... ca o sa fie bine... tu pleaca de la ideea asta... eu am plecat de la ideea ca cu 2 spinte e gata... si n-a fost nevoie decat de una....
cat despre alimentatie... eu mananc cate un pic din fiecare ..imi place pestele f. mult dar depinde ce cine si cum il pregateste....si mananc apropae in fiecare zi....iau vitamine materna....supe, paste..mult spanac (adika 1 kg la 2-3 zile)si daca nu mananc alernez cu lattuga....mult iaurt natural...dar cu ouale mai putin..mie de la spital mi-au spus maxim 2 pe sapt....dar si asa n u e ca sunt adepta oualor..stiu ca sunt bune dar in cantitati mari fac male...in rest mai pap si din cand in cand cate ceva dulce
acum va
somnic usor
a domani...spero!!!Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
slimatei spune:
ali sa inteleg ca tb si noi sa facem..?
am citit din urma dar..daca imi scapa cate ceva cer
va rog...
of... oana ancora'sto virus...![]()
un pupici la cavaler sa se faca bine
mirela sa-ti traiasca printessa
sanatoasa si sa speram ca-i trece colichele ...
si ma bucur ca ati revenit pe listuta eu ti-am respectat decizia..nu puteam sa fac altrimenti...
katia.. aha...ei, de asta numai tie nu tio-am facut pofta..
gratarele..
in speranta ca nu am uitat ceva...merg si eu la papica si la nani
a... nu am vazut la apel mamii si cristina petro ...dar si restul fetelor mai noi..nu a mai aparut nici una...
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Raluk31 spune:
Neatza, m-am trezit cu noaptea in cap sa merg la ultimele analize.In ritmul asta ajung si in vizita la dr,desi speram sa nu mai apuc![]()
Stefi,fa bine si explica-mi..Ce nu ai stiut ca sa te fereasca de suferinta dupa nastere?!Poate-ti faci totusi timp si de poveste![]()
Raluca
katiapam spune:
neata'

iar nu veiti la cafea nici azi?
ei daca tot asa o tineti nu mai vin nici eu ![]()
ce sa va apun? Giulia sa trezit la 1 pt lapte apoi la 4 jumate pe la 5 i-am dat ceai l-a baut si pe ala tot,de obicei nu maninca noaptea, si abia am adormit-o la 6 jumate.avea chef de joaca si gingureli,in plus ieri a dormit o jumate de ora de amiaz si pina seara a fost smiorcaita pina a adormit ca ii ies dintisori si asta e....trece si perioada asta.....
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Raluk-pt tine un ceai
scriam deodata mesajul si nu am vazut ca ai dat prima buna ziua ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
mamii spune:
hehehe buna dimineataaaaaaa.... ce frumoasa este viata... fara somn 
RAluca nu iti mai face griji uite k suntem cu toatele cu puishorii in brate sanatoase si pe picioarele noastre!Si cu siguranta oricare ar fi greutatile nashterii vei uita totul knd vei vedea printzishoara TE ASIGUR!!!!

Voi ce faceti fetele?? :D
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Raluk31 spune:
Mersic,Katia!..Si sa faci bine sa nu dispari din peisaj![]()
Oana,impart cu voi ceaiul
Mamii,te cred,da' stii si tu cum e,pana nu o traiesti pe pielea ta...![]()
Raluca