MAMICI DE ITALIA ( 21)
Raspunsuri - Pagina 13
micio spune:
Raluca, e normal sa-ti fie teama si mie mi-a fost, imi ziceam ca o sa sufar o zi...ma consolam ca am pauze intre contractii sa ma odihnesc, mai trece una dureroasa si vine bb.
A fost greu primul an caci mai mult singura am stat, cristi avea un program oribil, il lasa dormind pe eduard si-l gasea dormind, era liber doar duminica cand mai mult statea sa se odihneasca....apoi alaptatul noaptea....
Raluk31 spune:
Mersi pt gandurile bune
Si eu incerc sa vad avantajele sau partea plina a paharului,sper sa-mi iasa![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
scz...repezeala.. salut beau
ua...si multumesc
nu am reusit sa citesc ... o voi face cand ne intoarcem de la piata...acum, mami grabita... fetitz dormind..imi pare chiar rau ca tb sa-i stric somnul dar... tb facute si astea.. revin...o sa pun si poze ... sa ma laud si eu cu ziua de ieri..
caci chiar daca nu a fost deosebita ..din pct de vedere a monotoniei
... a f. speciala pt. mine caci incerc sa ma ilud ca revin cat de cat la normal... si avand in vedere ca mami imi adusese aminte cata papica bunutza faceam..am incercat..dar bineinteles ma ajutat mult junioara..nu la facut
ci.. ca a stat buna buna...
uncovrigel? sau mai multi?![]()
per adesso... mai tarziu va tratez cu...omamaligutzasi o tochiturasi daca vreti niste parjoale si o bucatica de paine de casa daca nu vreti ceva simplu avem si painiti umplute cu carnita
totusi papica mea a fost asta :(
si ca sa fie meniul complet
avem si un buricos si bolfos mirat
pup
..vad ca am avut un pic de timp sa le pun...dar promit cand revin sa citesc si sa incerc sa fiu mai activa..ceva imi face impresia ca incep sa-mi revin..nustiu daca nu e inselatoare treaba..dar eu o sa incerc.. 
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
katiapam spune:
Slimatei-wow
cica pe fuguta dar ai avut timp pina ai facut mesajul
cind ai timp sa faci specialitati?
ce bine de voi ca aveti chef de facut atite si de pozat ![]()
eu nam chef sa ma pozez nici pe mine dar mincarea.....
biata te
Raluk-lasa ca va fi bine,imporatnt e sa scapti cu bine amindoua sa fiti sanatoase restul nu conteaza cel putin nu te gindi acum ca vei trece cu bine si tu ![]()
am uitat sa va spun Giulia de mult timp zice toata ziua mama si imi place tare mult cind o aud cum mameste la toate si la mine din cind in cind
inca nu stie ea ce inseamna dar imi place cit de frumos il spune mama mama mama toate sint mama ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
Raluk31 spune:
Stefi a decis sa se "razbune",sa-mi faca ea pofta de data asta
....Dar tu,draguto,doar salata?!Cu ce te hranesti de fapt in perioada asta???
Am gasit undeva..in timpul alaptarii,indicat e sa papi 200 gr carne pe zi,oua 5-6 pe saptamana, minim o data pe sapt peste,cereale,lactate (max 0,5 l lapte,ca poate deveni o sursa de alergie), limitarea cantitatii de cruditati (ce pot fi cauza unor tulburari intestinale),mai multe lichide ca de obicei...daca bb a fost obisnuit din burtica cu anumite alimente,nu e necesara modificarea obiceiurilor alimentare..totusi,de evitat prajeli,conservanti,afumaturi,mezeluri,bauturi acide,exces sare,ciocolata,citricele,alimentele extrem de aromate
Raluca
Raluk31 spune:
Katia,inregistreaza junioara,sa-ti ramana peste timp "mama,mama,mama"!![]()
Gata,ma duc sa invart ceva in oala,ca vine timpul sa mancam..![]()
Raluca
MIKUTA4 spune:
Micio ai dreptate,de fapt ai foarte mare dreptate ca Dumnezeu este peste tot,dar cu botezul mai este si un capriciu de al meu,ca nu se stie cit mai stam pe aici si sa raminem si cu o amintire deosebita,si contracambiem 
Katiapam,ce frumos sa o auzi pe Giulia zicinduti mama,eu debia astept as o aud pe Sara mea,cred ca imi va trebui si mie un pampers ![]()
Fetelor gata am inceput dieta,mi-au ajuns si pastilele giorno e notte sper sa dea rezultate,si Stefania vine cu atitea bunatatii
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

slimatei spune:
quote:
Originally posted by katiapam
...
am uitat sa va spun Giulia de mult timp zice toata ziua mama si imi place tare mult cind o aud cum mameste la toate si la mine din cind in cind
inca nu stie ea ce inseamna dar imi place cit de frumos il spune mama mama mama toate sint mama
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
da' mai pe fuga...da tb sa spun si eu cuiva ,nu?...
scuze... nu am vrutsa fac rau nimanui..doar ca eu doar le-am facut..nu e ca am papat :((( nu as vrea sa mint ca nu am assaggiat un pic ..putin tare ...dar..
mirela, raluka

am citit ultima pagina... am terminat de papat acum..si mi-am adus aminte ca nu am luat ceva necesar tb mele casnice...of..tb sa ies din nou... si vremea mi se pare ca se strica... si junioara tb sa manance...si tb si bagata in seama ..pana ne lalaim... mai trec vreo 2 ore ..numai bine mai trec vreo 2 ore...nu mai apuc sa fac nimic in casa... of... si soatza ma intreaba..pai ce faci tu toata ziua ca nu ai timp nici de tine..?
..auzi ce fac..pai cand se duce frate..ca eu nu stiu...abia la 2-3 zile daca reusesc sa deschid comp..nu sa mai si intru pe forum... cand se intampla ca azi ca l-am deschis de 2 ori.. e exagerat...Katia super faza cu giulia..asta cred ca sa te razbuni si tu pe mine...nu
daca mai am timp mai intru sa termin din urma si sa ma mai bag si eu in seama pe aici...
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
katiapam spune:
Slimatei-ma razbun ![]()
inca nu am reusit sa o adorm,de mincatdoar citeva lingurite azi vad ca nu are opofta de mincare adica mincare gatita,acum sa doarma putin si sa ies si eu pe afara ca am treaba ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Mikuta-
e super numai ca nu stie ea sa-mi zica mie direct zice intr-una dar imi place ca daca ii spun mama ea repeta 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai