MAMICI DE ITALIA ( 21)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxali spune:
Se vede ca e vremea frumoasa....si noi ne-am plimbacit...reveneam acasa doar cat sa papam
Micio o botezam duminica pe 2 martie dimineata.
Raluk primul baiam l-am vrut ptr mine si al doilea ptr primul...drept sa-ti spun ma interesa mai mult sa fie sanatosi de minte si de trup![]()
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
micio spune:
Neata!
Sunt cu bimbo, ca a facut iar febra noaptea si nu l-am dus la gradi...off, chiar asa sa adune toata colectia de virusi! Acum are 38, e vesel ,se joaca...
MIKUTA4 spune:
Neata si daca tot este de povestit sa avem si ceva in fata o
sau un ceai ptr tine raluk,haideti fetelor macar cit este calda.
Roxali,
da creste este foarte adevarat dar si a ta este o scumpete nu am cuvinte frumoasa,dar daac tu o botezi catolic cum de poti sa o botezi duminica pe 2 nu sintem in post?
RALUK nu ai citito ca nu am apucat sa o scriu,dar o voi face nu stiu cind dar o voi face.
MICIO am dorit sa o botezam in Vatican ca am zis"EA Sara este o MINUNE de la Dumnezeu si eu simt ca in felul asta ii multumesc ptr aceasta MINUNE"oricite documente ne trebuiesc nu conteaza,dar avem satisfactia asta 

ptr tine si Eduard.
KATIAPAM nu vreu bataie ca doare asa ca o sa trec mai des,defapt vezi ca am facuto te 

pe tine si printesa Giulia
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

katiapam spune:
neata'
Offff Micio-imi pare rau ca a facut iar febra
toti mi-au spus ca de la cresa iau tot in fiecare an cum parintii lucreaza ii duc bolnavi si asa iau toti de asta mi-e groaza ca incep serviciul si o duc la asilo apoi se imbolnaveste si cum fac?......
azi e urit la noi timp de somn ![]()
ieri a fost timp super si ne-am pus in curte cu priteni la gratare si bere ![]()

Raluk-sint si eu la o poveste ![]()
esti pregatita psihic pt marea intilnire?
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
MIKUTA4 spune:
MICIOIMI PARE TARE RAU ptr Eduard,ii urez multaaaaaaaaaaaaaaaaa sanatate si sa se faca repede,repede bine 

RALUKacum am vazut cit de putin mai ai pina la sosirea lui Anais,Doamne ce emotie debia astept sa o cunosc si sa iti citesc si povestea nasteri.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Raluk31 spune:
Katia,nu sunt in mare forma,ci cam stresata.Astept sa se termine,dar pe de alta parte ma tem,pentru ca eu suport greu durerea si faptul ca nu am posibilitatea epiduralei ma demoralizeaza.
Oana,imi pare rau ca iar va chinuie virusii.Sa va treaca cat mai repede!
Ziceai la un moment dat ceva de cat de greu a fost primul an cu bb, la ce te refereai?
Mikuto,mersi de ceai
Raluca
in asteptarea micutei Anais
micio spune:
Mirela, multumesc...sper sa nu mai faca iar ceva la plamani, in gat..dau pe spate daca vad iar termometrul ca arata 40
...Cu botezul la Vatican, nu prea pricep, credeam ca D-zeu e prezent in aceeasi masura peste tot...nu prea le am eu cu religiile, dar daca pe voi va face fericiti , ma bucur ca vi s-a acceptat, pupici Sarei!
Katia, eu am renuntat pt moment la ideea de a cauta serviciu, cel putin pana o vorbi Eduard sa poata sa imi spuna ce face daca il las cu o persoana straina.
Am fugit afara ca e soare
katiapam spune:
Raluk-ai sa vezi ca te vei descurca bine
gindeste-te ca toate au nascut mai greu mai usor dar tot trebuie sa treci si prin asta,sper sa faci parte dintre cele care au nascut usor si sa ai o experienta frumoasa si durerile sa le poti indura sa ai curaj,sint multe care nasc fara epidurala si ai sa vezi ca trec durerile imediat cum nasti,acum eu nu pot sa-ti alin starea de dezmagire dar fa-ti curaj ca esti aproape si ai nevoie de forte de curaj si sa fi cit mai serena
nu e usor acum noi stim care am trecut prin asta dar sa sti ca sintem alaturi de tine si te incurajam
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai