MAMICI DE ITALIA ( 21)
Raspunsuri - Pagina 11

katiapam spune:
katiapam spune:
 Salutareee
Danangie-frumos cadou de ziua ta
sa aveti un baietel sanatos tun si sarcina usoara in continuare
Mikuta-era ora sa mai dai vreun semn si tu nu?
ma bucur ca-ti creste printesica si in curind devine crestina
vezi ca asteptam pozele de la botez,poate dispari iar o vreme ca vin dupa tie si te pun la net 
si aggiorna pri a pagina si trece-te inapoi pe lista nu fugi ca nu scapi de noi 
                                                           ticker
ticker 
mamicą de
de  GIULIA
GIULIA
mai dire mai

mamii spune:
mamii spune:
 da ce s.a intamplat d nu mai erai?? de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
 de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex  13.07.07
 Alex  13.07.07

slimatei spune:
slimatei spune:
 buna multumim de cafelutza...bunaaaa
fata mea e cam somnoroasa azi..papa dormind ... asa ca am timp mai multisor de forum... vb cu fetele am descoperit un subiect nustiu cat de interesat e pt. unii dar.. ma abtin la comentarii.. ma limitez doar la citit ..
... asa ca am timp mai multisor de forum... vb cu fetele am descoperit un subiect nustiu cat de interesat e pt. unii dar.. ma abtin la comentarii.. ma limitez doar la citit ..
danangie..sa-ti traiasca minunea de baietel..  sarcina usoara incontinuare ...multa sanatate si numai bine!
sarcina usoara incontinuare ...multa sanatate si numai bine!
multumesc mirela...
vad ca azi e un pic mai bine...(defapt sotul l-a vazut...nu se indura nici el sa se apropie de el..de teama sa nu ia ceva de la el... i-a pus apa si laptici in ciotola cum a spus. dr..si daca e sa se faca bine..Doamne ajuta ..daca nu ...soarta...
va pup ..ca asa cu ochii inchisi cautam papica si bagam amandoi pumnisori in gurita...totusi fomitza 

revin...sper
Stefania X2 mami si...  junioara  " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

MIKUTA4 spune:
MIKUTA4 spune:
 Katiapam multii

pot sa iti spun fara suparare ptr celelalte fete ca mai facut intotdeauna sa ma simt bine primita aici in grupul nostru,ia uitate pe lista sa vezi ce surpriza o sa ai.
 pot sa iti spun fara suparare ptr celelalte fete ca mai facut intotdeauna sa ma simt bine primita aici in grupul nostru,ia uitate pe lista sa vezi ce surpriza o sa ai.

Giuliei.iar foto voi pune si am mai pus in album citeva de curind.
Giuliei.iar foto voi pune si am mai pus in album citeva de curind.
MIRELA CEA MAI FERICITA  DE
 DE SARA-MARIA
 SARA-MARIA DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA  .
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA  .    

MIKUTA4 spune:
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by mamii
da ce s.a intamplat d nu mai erai??de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Ce iti pasa ai ditamai cavalerul,doar sti cum este cind puii sint inca mici nu ai timp nici de tine daramite de forum,dar acum sa facut cit de cit si a mea mare si pot sa mai stau cu voi

tie si lui ginermiu
tie si lui ginermiuMIRELA CEA MAI FERICITA
 DE
 DE SARA-MARIA
 SARA-MARIA DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA  .
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA  .    

katiapam spune:
katiapam spune:
 Asa da Mikuto 
poate mai dispari ca iei de batut 
ti-e pusa deoparte acum vezi e alegerea ta daca vrei s-o incasezi 
                                                           ticker
ticker 
mamicą de
de  GIULIA
GIULIA
mai dire mai

Roxali spune:
Roxali spune:
 Stefi la catolici.
Cristina da este italian sotul...dar nu macaronar...nu se omara dua paste...vrea doar carne,rar lasagne.
Mirela a crescut printesa...si a mea a devenit o rasfatatura...ba erau colicile,ba sant dintii, dar cred ca sant si fitze
Danangie ma bucur ca eea ce v-ati dorit ve-ti avea....si eu vroiam baiat.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

micio spune:
micio spune:

Toata lumea se plimba? ...nu mai scrie nimeni...
...nu mai scrie nimeni...
Danangie, felicitari pt baietel, sa fie sanatos!
Mirela, ma bucur ca mai dai de veste...de ce ati dorit sa faceti botezul la Vatican daca era mai usor in alta parte?
Roxali, cand spunei ca o botezati pe Sonia?
Slimatei, pisicul cum e?
Raluca, ceva semne?...au cam luat vacanta majoretele la noi, sa ne anunti sa le chemam la datorie!
Noi am stat in parc o ora jumatate, am luat si mingea, dar mai mult s-au jucat alti copii cu ea ca al meu era preocupat sa nu-i dispara tzu-tzu (carutu), pana la urma l-am strans si l-am ascuns dupa un copac, dar l-a gasit si statea tot langa el si-i invartea rotile. Cand s-o incalzi afara sa mai lasam din haine acasa trebuie sa facem pierdut tzu-tzu ca nu mai tine, il saluta, il mangaie...e prietenul lui ce mai

Raluk31 spune:
Raluk31 spune:
 Salutare,gagici!
Oana,nici un semn Ma chiar intrebam daca voi avea vreun presentiment inainte..E ciudat asa,liniste si pace si dintr-o data te miri ce junghiuri!
Ma chiar intrebam daca voi avea vreun presentiment inainte..E ciudat asa,liniste si pace si dintr-o data te miri ce junghiuri!
Ce simpatic e Eduard Tare serios si atent la ce e mai valoros
Tare serios si atent la ce e mai valoros Se si spune despre copiii Capricorn ca de mici le poti incredinta anumite responsabilitati!
Se si spune despre copiii Capricorn ca de mici le poti incredinta anumite responsabilitati!
Danangie,felicitari pt baietel si sarcina usoara in continuare!
Mirela,bine ai revenit..oare am citit povestea nasterii Sarei?!
Roxali,de ce ai fi vrut iarasi un baiat? -ici la toata lumea si o duminica placuta!
-ici la toata lumea si o duminica placuta!
Raluca
in asteptarea micutei Anais

micio spune:
micio spune:
 Raluca, asa e cu copiii capricorn, Eduard e bucuros cand il punem sa faca diverse treburisoare: sa ne aduca telecomanda, sa aduca maturica ca curete cand face frimituri(mai mult le raspandeste dar m-am obisnuit)...are o fata de "sunt in misiune"...asa ne amuza