MAMICI DE ITALIA ( 21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutareee
Danangie-frumos cadou de ziua ta
sa aveti un baietel sanatos tun si sarcina usoara in continuare
Mikuta-era ora sa mai dai vreun semn si tu nu?
ma bucur ca-ti creste printesica si in curind devine crestina
vezi ca asteptam pozele de la botez,poate dispari iar o vreme ca vin dupa tie si te pun la net
si aggiorna pri a pagina si trece-te inapoi pe lista nu fugi ca nu scapi de noi

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

da ce s.a intamplat d nu mai erai??

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna multumim de cafelutza...bunaaaa

fata mea e cam somnoroasa azi..papa dormind... asa ca am timp mai multisor de forum... vb cu fetele am descoperit un subiect nustiu cat de interesat e pt. unii dar.. ma abtin la comentarii.. ma limitez doar la citit ..

danangie..sa-ti traiasca minunea de baietel.. sarcina usoara incontinuare ...multa sanatate si numai bine!

multumesc mirela...

vad ca azi e un pic mai bine...(defapt sotul l-a vazut...nu se indura nici el sa se apropie de el..de teama sa nu ia ceva de la el... i-a pus apa si laptici in ciotola cum a spus. dr..si daca e sa se faca bine..Doamne ajuta ..daca nu ...soarta...

va pup ..ca asa cu ochii inchisi cautam papica si bagam amandoi pumnisori in gurita...totusi fomitza

revin...sper

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Katiapam multii pot sa iti spun fara suparare ptr celelalte fete ca mai facut intotdeauna sa ma simt bine primita aici in grupul nostru,ia uitate pe lista sa vezi ce surpriza o sa ai.Giuliei.iar foto voi pune si am mai pus in album citeva de curind.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by mamii

da ce s.a intamplat d nu mai erai??

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Ce iti pasa ai ditamai cavalerul,doar sti cum este cind puii sint inca mici nu ai timp nici de tine daramite de forum,dar acum sa facut cit de cit si a mea mare si pot sa mai stau cu voi tie si lui ginermiu

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Asa da Mikuto
poate mai dispari ca iei de batut
ti-e pusa deoparte acum vezi e alegerea ta daca vrei s-o incasezi

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Stefi la catolici.

Cristina da este italian sotul...dar nu macaronar...nu se omara dua paste...vrea doar carne,rar lasagne.

Mirela a crescut printesa...si a mea a devenit o rasfatatura...ba erau colicile,ba sant dintii, dar cred ca sant si fitze

Danangie ma bucur ca eea ce v-ati dorit ve-ti avea....si eu vroiam baiat.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Toata lumea se plimba?...nu mai scrie nimeni...
Danangie, felicitari pt baietel, sa fie sanatos!
Mirela, ma bucur ca mai dai de veste...de ce ati dorit sa faceti botezul la Vatican daca era mai usor in alta parte?
Roxali, cand spunei ca o botezati pe Sonia?
Slimatei, pisicul cum e?
Raluca, ceva semne?...au cam luat vacanta majoretele la noi, sa ne anunti sa le chemam la datorie!
Noi am stat in parc o ora jumatate, am luat si mingea, dar mai mult s-au jucat alti copii cu ea ca al meu era preocupat sa nu-i dispara tzu-tzu (carutu), pana la urma l-am strans si l-am ascuns dupa un copac, dar l-a gasit si statea tot langa el si-i invartea rotile. Cand s-o incalzi afara sa mai lasam din haine acasa trebuie sa facem pierdut tzu-tzu ca nu mai tine, il saluta, il mangaie...e prietenul lui ce mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!
Oana,nici un semnMa chiar intrebam daca voi avea vreun presentiment inainte..E ciudat asa,liniste si pace si dintr-o data te miri ce junghiuri!
Ce simpatic e EduardTare serios si atent la ce e mai valorosSe si spune despre copiii Capricorn ca de mici le poti incredinta anumite responsabilitati!
Danangie,felicitari pt baietel si sarcina usoara in continuare!
Mirela,bine ai revenit..oare am citit povestea nasterii Sarei?!
Roxali,de ce ai fi vrut iarasi un baiat?
-ici la toata lumea si o duminica placuta!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Raluca, asa e cu copiii capricorn, Eduard e bucuros cand il punem sa faca diverse treburisoare: sa ne aduca telecomanda, sa aduca maturica ca curete cand face frimituri(mai mult le raspandeste dar m-am obisnuit)...are o fata de "sunt in misiune"...asa ne amuza

Mergi la inceput