Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Of, Doamne ajuta sa nu creasca ganglionii astia si sa dea inapoi la tratament...drum bun fetelor si asteptam mai multe vesti
multumim Maria

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, cui trimit si eu cei 221$ stransi la mine in cont? N-am mai primit din 5 martie nimic si mai e un copilas unde as vrea sa ajut un pic, la campania campania initiata de Mirela http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118569
Aida stiu ca nu are timp, cine vrea sa primeasca banii sa ii dea Aidei? Marie vrei tu?
Ii trimit prin MoneyGram, au oficii la banci. Am nevoie doar de numele complet din buletin, orasul si tara si eu o sa transmit un tracking number pentru ridicarea banilor.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Oana, trimis PM.
am vazut postarea de la subiectul Mirelei, sa-mi zici daca mai e nevoie.

_

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Aida si Emma, sunt alaturi de voi !
Doamne ajuta, sa gasiti solutia salvatoare !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Aida nu poate intra pe forum. Va multumeste pentru suport
am vorbit cu Aida insa nu am reusit sa aflu ce decizie au luat, sau daca au luat una deja...cred ca cel mai important e sa fim langa ea acum, indiferent care v-a fi hotararea
atat stiu ca ii este cumplit de greu.

_

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Aida, sunt alaturi de voi

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

Emma are nevoie de noi!

Aida, sunt si eu alaturi de tine si Misha...sper ca viatza voastra sa aiva parte si de alte parti ale ei si ma rog pentru voi, pentru sanatatea voastra...Dumnezeu sa va ajute si medicii sa reuseasca sa invinga boala asta nemiloasa.

Mergi la inceput

cum ziceam Aida are nevoie de noi mai mult ca oricand
azi a avut inca o zi grea si chiar daca nu poate scrie, stie ca sunteti langa ea e uimitor cum in momente critice iti sunt alaturi oameni pe care de fapt nu-i stii...dar iti iau putin din povara de pe umeri si te ajuta s-o duci mai departe. mai putin si, mai putin ...si, mai putin
sa strangem randurile pentru prietena noastra Aida si chiar daca ea nu mai poate face nimic, sa-i fim alaturi! acum mai mult decat daca mai putea face ceva .
realitatea este cumplit de cruda si din pacate suntem atat de mici ca sa putem schimba ceva.
azi Emma a facut eco in Timisoara si s-a vazut mai multi ganglioni.unii in zone unde nu era nimic inainte. tratamentul de la Galati nu a dat rezultate, deci plecarea din 7 aprilie pica.
in schimb v-a avea loc alta plecare...spre un Disneyland, spre un loc de povesti, unde v-a mai incepe o poveste, cu printi si printese si cea mai printesa dintre toate, Emma

_

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

in schimb v-a avea loc alta plecare...spre un Disneyland, spre un loc de povesti, unde v-a mai incepe o poveste, cu printi si printese si cea mai printesa dintre toate, Emma

_

Doaaaaaamneeeeeee fa ceva pentru pisicutza noastra mica si draga........dupa ce am aflat in seara asta nu mai pot sa dorm...nu mai pot.....nu mai am cuvinte nici de incurajare,nici de imbarbatare....cum mai pot sa spun ceva.......ca mis asa de slaba de inger.....merg sa iau ceva calmant ca simt cum imi iasa inima din piept.

Doamne ma rog Tie Doamne fa o minune acum in prag de mare sarbatoare de Invierea Fiului Tau!!!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput