Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mariaa, citind mesajul tau mi-au dat lacrimile.
Nu pot sa ma gandesc...

Aida, sunteti in gandurile si in rugaciunile noastre.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aida, are acum nevoie de noi toate, chiar daca nu poate sa scrie.
Impreuna Timisoara, i-a promis Emmei, o zbenguiala cu matze, la Maria acasa.
Si pentru ca orice dorinta a pisicutzei noastre, e ordin, noi vom face cea mai frumoasa fila dintr-o poveste, chiar duminica asta.
Si va promitem poze cu Emma, fericita, alaturi de toti copiii nostri.
Poate cele mai frumoase poze...

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Tarziu, in noapte...

bat din tobe, tare, sa se auda peste munti si vai...

Duminica, 30 martie, ora 16 - 16, 30,

pe tarlaua Mariei , se lanseaza prima editie a concursului inedit:

‘cine prinde matza’ ?!

Sunt invitate toate mamicile de pe Impreuna Timisoara, cu copilasi care au nervu’ cret si minte-ntinsa sa faca fata unui asemenea haos .
Rugam sa aduceti echipament de balamuc-scandal, respectiv haine de tavaleala cu una bucata caine prin iarba si cu trei bucati pufoase de matze
Va asteptam cu drag, sa veniti cu voie buna, cu veselie si cu umeri de nadejde pentru prietena noastra Aida .

Sa strangem impreuna cu ea file de poveste pentru un copil extraordinar, Emma
Sa-i aducem Emmei multa bucurie, intr-o poveste cu si despre pisici...
Sa facem fotografii cu copii frumosi si mamici prietene pentru totdeauna, la bine si la greu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Da, noi intr-adevar suntem mici dar cineva acolo sus e mare si ne iubeste asa mici cum suntem si cred din tot sufletul meu ca petrecerea de duminica e doar inceputul petrecerilor ce va fi sa vina si o cred cu toata fiinta mea si iti spun sigur ca asa va fi, sa nu ma-ntrebi de unde stiu, pur si simplu stiu, si mai stiu ca si tu crezi asta, si ca nu ai sa te lasi doborata doar de un inca un ecograf. Am vrut de atatea ori sa scriu, dar m-am lasat coplesita de evenimente..... Uite, candva am mai crezut cu toata fiinta mea ca va fi bine, chiar daca pe atunci eram doar vizitator pe acest forum. Am o colega, baiatul ei a avut leucemie.... spun a avut, pentru ca acum este bine, are 11 ani si cred ca au trecut vreo 4-5 ani de cand a facut chimio, a fost o perioada cand ii repeta in fiecare zi ca nu mai este bolnav, acum daca e intrebat la scola despre boala,raspunde cu toata convingerea ca el nu este bolnav, a fost candva demult. Am incercat sa o conving, imediat se face anu`, sa intre si ea pe forum, n-am reusit, se teme, e subiect tabu.
Hmmm........Aida, trebuie sa crezi in continuare ca va fi bine.
Oana imi da pupici dulci, pupici lipicioase, eu va dau pupici cu speranta si pupici pisicosi

.... si inca ceva, pentru petrecerea de duminca trimit 50,00 de balonase colorate, apa vedeti voi daca bagati in ele sau nu

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Maria, ti-am trimis un pm...
nici eu nu vreau sa cred si sper din tot sufletul meu ca aceasta petrecere sa fie doar una din muuuultele ce vor urma...sunteti minunate multe pentru voi
Aida si pe tine si pe matza sunteti prezente in gandurile si rugaciunile mele sa va dea DD putere si totul sa fie bine

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aida suntem alaturi de voi!!!!! Ne rugam pt Emma, si speram la o minune!!!!
Te rog frumos sa ma contactezi pe mail cand poti !!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

UITE eu sunt inca una care nu crede,EMMA SE FACE BINE,si nu o zic asa din gura....
NU plangeti ca nu aveti de ce
Aida stiu ca e greu sa mai crezi in ceva ,dar tu ai zis o data ca emma este un copil cu mult noroc...ai dreptate.

va pup si va imbratisez.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Suntem si noi cu gandurile noastre bune si pline de speranta, alaturi de Aida si de micuta Emma.
Eu tot mai cred ca exista undeva o minune pentru aceasta fetita superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

S-a scris atat de frumos aici...incat nu stiu ce as mai putea sa-ti spun,Aida...Te citesc de putin timp....dar stiu ca esti o persoana deosebita si ai o fetita minunata!!!Sper din tot sufletul sa se faca bine!!

Fetele din Timisoara,toata admiratia mea pentru suportul moral adus Aidei!Sunteti adevarate prietene!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

precizez ca intalnirea de duminica are loc 'cu tot alaiul' la dorinta Aidei sa fie multe...toate...si multi copii

Sigur ca nu are nevoie de lacrimi de la noi! Lacrimi pentru ce?!
Aida are nevoie de sprijin moral in primul rand. Si in orice decizie luata, chiar si cea mai dura, cred ca nimeni de pe planeta asta nu o poate judeca! Cu siguranta punand in balanta toate datele problemei solutia aleasa v-a fi cea mai buna posibila pentru Emma
Sper sa ne putem intalni azi.
monica, multumesc, ti-am raspuns

_

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Emma se va face bine! Trebuie sa se faca! Minuni exista!
Aida, sunt alaturi de tine. Multa putere iti doresc!

Mergi la inceput