Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*
Raspunsuri - Pagina 19
Mihi spune:
Acum am ajuns la lucru si zic hai sa vad ce face mishulina...Maria mi-a ramas cornu in gat...m-au napadit lacrimile...
Aida draga ai fost atat de puternica pana acum...iti doresc sa fi si de acum incolo...iar dragostea ta de mama impreuna cu toate gandurile noastre bune, rugaciunile...si bunatatea divina a lui D-zeu sa topeasca boala asta nemiloasa...si sa dispara asa cum a venit!
mihi
sirimie spune:
Aida, sint alaturi de voi.
Nu pot sa cred ca nu mai exista nici o speranta
Nu spuneati voi ca cei de la Galati sustin ca nu se vad rezultatele la inceput, si ca au facut bine pe cineva in stare mult mai grava?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Mercedes spune:
Aida, esti o femeie si o mama puternica asta ai demonstrato pana acum si nu te lasa batuta acum.
Sunt convinsa ca alaturi de familia voastra si gandurile noastre pozitive va fi totul bine.
Felicitari timisorencelor!
Marilena12 spune:
Aida, fii tare, nu dispera si pastreza-ti puterea, ca sa-i dai putere si fetitei tale. Suntem alaturi de voi si ne rugam ca boala sa regreseze.
Dumnezeu sa o apere pe Emma si sa o vindece!
Marilena
Blogul meu
Mariaa spune:
la eco de ieri s-au vazut 3 ganglioni in burtica, 3 inghinal si unul pe vezica. mesajul de ieri l-am trimis in urma discutiei cu Aida, care va citrste dar nu poate sa scrie...pur si simplu intelegeti ca nu are inca dispozitia necesara. sigur ca v-a mai scrie la un moment dat.
caut pe cineva din Paris, daca ne puteti ajuta careva! cautam cazare ok pentru 3-4 zile pentru 3 persoane peste aproximativ 3 saptamani.
pe de alta parte in numele Aidei, va rog din suflet un lucru (cu riscul sa-mi iau rosii in cap).
fiecare mama isi cunoaste perfect copilul si stie ce are numai daca arunca o privire spre el...Aida e perfect constienta de ce se intampla si noi si voi la fel. Indemnuri de genul 'gandeste pozitiv' si alte fraze 'alese' nu fac decat sa submineze puterea de intelegere a unui om a carui suflet se tavaleste de durere...
multumesc pentru intelegere
_
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Anina_n spune:
Eu cred ca o mama isi cunoaste cel mai bine puiul.
Aida, Emma, va imbratisez strans si va pup cu tot dragul !
Petrecere minunata duminica cu multe momente pretioase de neuitat !
Abia astept sa vad pozele !
Maria si toata gasca de Timisoara, sunteti minunate !
Ne rugam in continuare pentru Emma, sa-i fie bine !
Doamne ajuta !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
monica-elizabet spune:
Maria, primit pm
orice decizie o sa ia Aida sunt convinsa ca este cea mai buna
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Karina spune:
Ma rog sa fie totul bine ! Sanatate multa Emmei si putere Aidei.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Un mic ajutor poate schimba viata unui copil:
1. Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*
2. Si ingerii au nevoie...19 martie primul transplant - Blogul lui Bogdan-Andrei (Dodo-pui)
3. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by razman
mariaa, te rog sa ma contactezi pe PM deoarece vrem sa ajutam si nu stim cum.
activeaza optiunea mesaje private, te rog
in stanga paginii la mesaje private, apoi la 'options' dai 'accepta sa primesti mesaje'.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara