Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*
Raspunsuri - Pagina 15
Mariaa spune:
las' ca traiu de aici il stii! langa mamanu tau e cald si bine
enjoy!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Anina_n spune:
Sanatate, sa mearga totul bine, sa ajungeti acasa cu bine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
aidaciolac spune:
Doamnelor , azi am facut o vizita la banci si cumva m-am descurcat ca sa imi scrie si numele.
Eu am modificat listuta , dar se prea poate sa fi omis pe cineva sau sa fi scris ceva gresit. Va rog sa ma trageti de maneca ...
Va rog sa imi dati si nick-urile sa le pot modifica
Va si va multumim din suflet pentru ajutor si va dorim tot binele din lume!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Karina spune:
Aida, multa sanatate Emei !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Un mic ajutor poate schimba viata unui copil:
1. Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*
2. Si ingerii au nevoie...19 martie primul transplant - Blogul lui Bogdan-Andrei (Dodo-pui)
3. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Liana30 spune:
aida va pupp.
pup Matza jucausa
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
monica-elizabet spune:
aida, pe unde mai sunteti, tot la C-ta sau in TM?
sper ca sunteti bine
si matzei si numai bine
asteptam vesti
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Mariaa spune:
vin fetele noastre acasa, asta seara ajung!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz
@ Lyme
noi, impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
monica-elizabet spune:
Maria, multumim de vesti chiar ma intrebam ce-i cu matzele...de nu mai dau nici o veste si sper ca deja sunteti acasa
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Mariaa spune:
Emma, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute de pictate !
mai multe o las pe Aida sa va povesteasca
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz
@ Lyme
noi, impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Anina_n spune:
Hai, Aida, ca te asteptam cu povesti despre matzuca ta !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"