Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *4*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

uff..

lasa ca o sa faca macenici si o sa manance.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! matzei mici si mamicii ei pe amandoua sa fiti sanatoase atat voi cat si toate fetele de la acest subiect
sa aveti un 8 Martie fericit!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Azi Emma s-a trezit super nervoasa si nimeni nu putea sa ii spuna nimic , noroc ca a venit bunica-mea sa stea 2 nopti aici ... ca altfel ... Atat a fost mai linistita cat am fost la delfinariu , ceva leagane de pe acolo si pe malul mariiiii , dar cand am ajuns acasa iar a inceput calvarul. Asa ca pana la 7 cand a venit mama de la servici a fost cosmarel copilu asta , apoi pe la 8 a trezit-o mama (ca adormise de nervi) .... si nu doarme nici acum ... dar si s-a distrat in fiecare moment.
Ciudat e insa faptul ca ne-am distrat impreuna dar era si mama de fata.

Nu mai schiopateaza , nu prea mananca si tot asa de umflat este piciorul

Dimineata am sunat la cei de la Galati si tocmai ce vorbisera cu doctorita din Siberia. Ne-a transmis ca este foarte multumita , ca tocmai din cauza asta schema de tratament a fost doar de 10 zile , inflamatia este un efect secundar al tratamentului dar si un semn ca si-a facut efectul ... si oricum nu ar fi putut sa faca mai multe zile de tratament din cauza inflamatiei.

Vom vedea. Pana pe 18 martie mai este inca mult si zilele trec asa greu acum
Eu incerc sa nu ma gandesc la data asta tocmai pentru ca perioada ar deveni un calvar ,dar ... nu reusesc sa nu imi fac sperante.

Emma se distreaza in continuare (se aud chiraieli mari din dormitor) e momentul sa ma duc sa imi exercit autoritatea care oricum nu o mai am in casa lu mama

si sa auzim de bine!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Aida sanatate multa Emmei! o sa fie bine, sa nu iti pierzi speranta

Imi poti da pe PM un nr de tel fix, mobil la care sa te gasesc? imi arde de o plimbare la Cta si parca as vrea sa va vad, acum depinde si de cum ma descurc cu picii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ce mai face Emma, o mai doare piciorul?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Aida, ce mai faceti ? Cum e Emma ?
Sunteti in gandurile mele, mereu.
Va imbratisez si va pup !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Noi suntem bine. Ieri am avut o zi extraordinara.
Am mers de 2x la Mark delfinul , iar intre pauze am fost pe plaja.
Emma iubeste plaja. A adunat scoici , s-a tavalit prin nisip ... si eu mai aveam putin si ma puneam in genunchi pe acolo ... asa ca am luat sacosica si am plecat iar la vanat scoici si m-am simtit iar ca un copil
Din pacate vremea nu a mai tinut cu noi azi si a plouat , asa ca ne-a distrat iar la delfinariu.

Maine nu plecam inca acasa , dar sigur vom merge la delfinariu de 2x ... mai avem o zi de distractie.

Nu pot sa imi dau seama daca mai schiopateaza , pentru ca este in continua alergatura si miscare , iar seara cade lata ... dar clar nu merge normal

O sa vedem ce si cum cand o sa mergem la control. Azi a vorbit Laci in Ungaria si profu a zis ca accepta sa mergem sa facem eco la ei la acceasi doctorita. Am hotarat totusi ca ar fi mai bine sa fie dupa 2 saptamani , asa ca vom merge in 25 martie.
Atunci va fi momentul adevarului.

la toate si revin.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Mei, voi faceti in ciuda ... va asortati sufletul cu sunetul marii...
Tot gandul meu cel bun, pentru voi, dragele mele. Abia , astept sa va revad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multa sanatate , ma bucur ca va distrati acolo !!

Mergi la inceput

Se pare ca nu plecam acasa maine
ca Emma mai merge la delfin si mai sta la mamaia ...
ca ne e dor de tati si chiar daca stateam doar duminica impreuna si tot era ceva
Dar ma gandesc sa mai ramanem ca Emma a facut deja de 2x 'treaba mare' azi si nu era legat dar nici apos ... si ar fi cam aiurea sa plec maine cu ea pe drum asa.

nasha Emma povesteste de tine si de 'pittbull-ul' tau
Si noi abia asteptam sa te revedem

si o zi buna la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput