Intrerupere sarcina avansata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Asa este, sunt de acord cu voi si sunt revoltata ca a intrat pe un forum de mamici care s-au chinuit ani de zile sa faca copii, sa caute intelegere si consolare ca vrea sa ucida un sufletel!

Imi cer scuze pentru tonul dur, dar nu cauta aici consolare ,nu o sa gasesti...Crede-ma ca noi , ca mamici si viitoare mamici, te judecam si condamnam pentru ceea ce vrei sa faci!

MAI GANDESTE-TE!!!!!! NU LUA O HOTARARE DE GENUL ASTA FARA SA IEI IN CALCUL ABSOLUT TOT! E POSIBIL CA DUMNEZEU SA NU-TI MAI DEA ALT COPIL APOI, CUM O SA TRAIESTI CU GANDUL ASTA???

Crede-ma ca din punct de vedere al fertilitatii, nu esti foarte tanara la 27 de ani. Deloc!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 8 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

CLAU vad ca mai ai putin... Doamne ajuta ..sa fie intr-un ceas bun... nastere usoara si copilas papacios si cumincior..multa sanatate..

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

nu-mi vine sa cred cum iti poate trece prin cap sa OMORI un sufletel???of,nu sunt eu nimeni sa te judec si nici nu vreau sa o fac doar ca mi se rupe inima cand vad cate femei vor sa renunte la un suflet nevinovat care nu se poate apara!eu am luptat 7 ANI LUNGIIIIIII sa am un bebe iar acum cand am reusit simt ca timpul sta pe loc si nu mai vine ziua cand il voi tine la pieptul meu,offf imi vine sa urlu de ciuda ca iti poate trece asa ceva prin cap!poate ce iti redau eu mai jos te va face sa te razgandesti!

"sarut mana maicuta mea,sunt eu cel din pantecele tau,care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat,de trist si de indurerat pt ca vrei sa ma omori,crezand ca-ti sunt o grea povara....
Dar tu nu stii cat e de greu sa nu-ti aud cantecul de leagan,sa nu ma bucur de mangaierile tale,sa nu iti vad chipul tau maicuta draga.
Cat as vrea sa ma cuibaresc la pieptul tau izvorator de tihna,liniste,pace si bogata dragoste!ce puternici am fi impreuna si cum am invinge toate necazurile si mai ales ce frumoasa ar fi viata alaturi de tine.As vrea si eu sa ma pot bucura de frumusetea cerului senin,sa alerg cu voiosie prin campul inflorit,sa-ti impletesc mandra cununa si sa tresar nedumerit de ciripitul vesel al vrabiilor certarete...
Ti-as incanta sufletul cu multe ghidusii,iar dragalaseniile mele ti-ar descretii fruntea in clipele de cumpana.Te-as ocroti si m-as face scut impotriva necazurilor.Nu gandi ca sunt mic si neputiincios,pt ca primindu-ma pe mine in viata ta,maicuta buna,pe Pruncul Hristos il primesti,Tresar de bucurie gandind cum ti-ai rezema capul obosit pe umarul meu si cata putere ai gasi acolo,cum voi fi reazamul bucuriilor tale!
Maicuta,trebuie sa-ti marturisesc ce frica-mi este la gandul ca lama taioasa ma va sfasia si ma va transforma in bucatele mici,fara viata,care vor ajunge la gunoi...
Oare tu nu auzi cum imi bate inimamioara si cum tremur de frica???Maicuta draga,as vrea sa ma pot uita in ochii tai si sa te rog sa ai mila de mine,sa-ti zambesc dragalas,cum numai eu stiu,si sa te strang in brate si sa-ti dau forta si curaj,incredere si convingerea ca NU omorandu-ma pe mine vei scapa de necazuri,ci abia atunci vei da de greutati,pt ca il vei mania pe bunul Dumnezeu!!!Tu stii cat e de greu sa suproti o nedreptate:o observatie,o mustrare venita din partea cuiva care-ti raneste dora orgoliul!Imagineaza-ti ce inseamna pt mine sa port povara nedreptatii tale,cand tu ma dai nu numai mortii pamantesti care e asa de grea,dar ma lipsesti si de lumina lui Hristos!Ma rog Maicii Domnului sa te lumineze si sa-ti dea putere,intelepciune si un pic de dragoste si mila si pt mine,cel ce sunt trup din trupul tau,suflet din sufletul tau,copilul tau nevinovat!!!!

GANDESTE-TE CA ASTA SIMTE COPILASUL TAU IN MOMENTELE ASTEA SI ACESTA AR FI UN STRIGAT DIN PARTEA LUI CATRE TINE!!!sper ca dupa ce citesti aceste randuri sa decizi sa-ti pastrezi sufleteul ce-l porti in burtica si vei vedea cum viata ta va inflori!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Doar linkul de mai jos...pentru ca fetele care au postat inaintea mea au spus restul. Curaj, vei fi fericita alaturi de copilul tau! Copiii sunt fiinte minunate, si tu o sa-l iubesti pe al tau mai mult decat ai fi crezut vreodata!

http://provitabucuresti.ro/2008/02/03/marturia-unei-tinere-mame-care-a-refuzat-sa-faca-avort/

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

hai mai fetelor nu fiti asa dura cu fata, ca a intrat sa ceara o parere, nu putem sa o condamnan, ca nu avem nici un drept sa faem asta.Ea o fii fost prea credula in relatia ei, nu zice nimeni ca nu, dar pana sa o judecam daca acest copil l-a vrut ca pe o asigurare a relatie, e prea mult, ca fiecare stim ce ne dorim in viata.Vad ca toate care ati scris pe un ton mai aspru sunteti mamci, dar hai sa ii dam un sfat, nu sa o mustram noi, sau chiar daca o facem sa nu fim asa dure.Stiu ca nici una dintre noi nu vede normal acest lucru, mai ales ca suntem mame, dar asta nu ne da dreptul sa o judecam pe fata.Important e sa inteleaga ca un copil merita orice sacrificu, si nu sa o speriem.Stiu ca toate ati avut bune intentii,si ca pe toate ne doare aceasta idee, dar e dreptul ei sa faca ce vrea pana la urma, nu putem noi sa o obligam si nimeni sa pastreze acest copil daca nu il doreste, putem doar sa o ajutam sa treaca cu bine si sa uite aceste ganduri negre care le are.
Sper sa nu fii suparat pe nimeni, dar nu mi s-a parut un ton potrivit.
Va pup pe toate,

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Parerea mea este ca este de apreciat faptul ca ma_doare a avut curaj sa vina in acest forum sa ceara ajutor. Este un pas pe care l-a facut si este clar ca nu este foarte hotarata in decizia ei. Cred ca ea a vazut o luminitza in acest forum, DC, si de aceea a venit aici, sa o ajutam.
Eu cred ca are probleme emotzionale. Oricum sarcina produce transformari fizice,emotzionale si spirituale. Se poate sa nu fie echilibrata emotzional in acest moment, sa fie confuza. Ok, a gresit ca a avut o relatie cu un barbat casatorit dar cate dintre noi n-au gresit pana acum? Destramarea acestei relatii o pune intr-o situatie si mai dificila emotzional. Nu stiu daca a mers la ecograf, probabil ca a mers si ca a ascultat inimioara lui bb...
Eu cred ca ar trebui sa mearga sa vorbeasca cu un psiholog, cu un preot, sa caute un ajutor de specialitate care ar putea-o ajuta sa-si regaseasca echilibrul si dupa aceea sa ia o decizie. Doamne Doamne i-a dat acest copil si inseamna ca-i va da si ajutorul necesar sa aibe grija de el...Si la momentul potrivit va avea si tata. Oricum, nu este in regula, ma_doare, sa te razbuni pe bb si sa omori un sufletzel pentru ca un mascul din viata ta a facut ce a facut.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (16+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olim, pentru ganduri bune in legatura cu ce vrea ea sa faca, nu a intrat unde trebuie. Aici este Odiseea sarcinii, unde sunt numai mamici in pragul nasterii...Sincer, nu cred ca cineva de-aici o sa o consoleze in decizia pe care se pare ca a luat-o!

Dar nu are sens sa polemizam pe aceasta tema, noi mamicile!

Si eu te pup si sa-ti traiasca Alex! Noi ne stim de cand eram la aspirante, iti mai aduci aminte???? Ce vremuri..., si uite-ne acum! Tu deja il ai pe bebe si numaidecat vine si la mine bebe2.

Slimatei, multumesc mult! si sa-ti traiasca Stefania!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 8 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ma_doare eu cred ca nici un medic, indiferent de suma mare de bani pe care i-o poti da nu va face chiuretaj la un fat ce se poate naste la aceasta varsta ( am inteles bine, ai 7 luni de sarcina?).

Si eu am pierdut o sarcina si in aceste clipe tot nu mi-a trecut durerea chiar daca sunt insarcinata iar.

Parerea mea este sa nu renunti la acest copilas, poate tatal se va razgandi si se va intoarce la el (daca asta este telul tau) iar daca nu, acest sufletel te va iubi cu toata inima.
Avortul este un mare pacat, dar sa omori un copil care poate sa auda, sa vada, sa manance......cred ca este cel mai mare pacat. Daca s-ar naste la 7 luni ar supravietui, cum ai putea sa te gandesti sa-i iei dreptul ce i l-a dat Dumnezeu ???....viata lui...

Esti suparata si indurerata acum, dar lasa gandurile rele de-parte si nu uita ca acest suflet te va iubi neconditionat!

Nu renunta la acest copilas!

Flory mami de Alex si 20+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

clauclau cum sa nu te tin minte, cat ne mai incurajam acolo, cate planuri ne faceamFelicitari pentru bebe 2 , sa ai parte de o nastere usoara si o papuse mancacioasa
flo, sarcina ei are 12 saptamani.
eu cred ca e intr-o stare in care nu stie ce decizie sa ia, si de aceea a scris aici, si sunt sigura ca i-a fost greu sa scrie aceste randuri, asa ca hai sa o incurajam toate sa pastreze acest ingeras

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ma_doare spune:

Aveti dreptate sa fiti atat de suparate si indignate.
Se pare totusi ca nu m-ai inteles asa cum trebuia, va citesc de mult timp si speram sa gasesc in voi un interlocutor...nicidecum un acuzator. Nu ma acuzati pentru ca fiecare stie ce este in viata lui, fiecare are trairile si sentimentele lui, fiecare vrea sa-si atinga scopul in viata, fiecare vrea sa fie fericit. V-am cerut sfatul, nu am facut inca niciun pas gresit...nu ma acuzati pentru gandurile mele...poate candva ati fost si voi puse in situatia de a alege si v-ati gandit de doua ori inainte.
Am facut o greseala, am crezut intr-un om care a stat cu mine 7 luni de zile...zi de zi noapte de noapte si poate mai stateam daca proprietara nu ne spunea sa ne gasim in alta parte. Nu sufar dupa el si nici nu am facut acest copil in speranta ca va ramane cu mine...nu sunt o profitoare, nu sunt materialista, departe gandurile astea de mine. Am tot ce-mi trebuie, parintii mei sunt undeva sus in societate, nu sunt nici proasta...pur si simplu am crezut in acest barbat, in vorbele lui si in viitorul nostru impreuna. Am fost de acord sa facem un copil, el a insistat, imi vorbea mereu de copil si cat de frumoasa o sa fie viata noastra langa acest copilas.

In alta ordine de idei: subiectul meu ar fi putut sa sune sec: ati fost vreuna nevoite sa faceti intrerupere de sarcina mai tarziu de 12 saptamani? Sec, scurt si la obiect. Daca mi-am deschis sufletul si v-am spus ceea ce gandesc va rog sa nu ma condamnati. Am crezut ca gasesc in voi niste prietene, nicidecum niste acuzatoare.
Poate si eu daca as fi fost in situatia voastra...sa am copii mei si familia mea la fel gandeam, dar nici prin gand nu-mi trecea sa folosesc un ton asa acuzator.

Ce caut aici? Niste prietene, poate nu stiti dar e tare greu printre straini, e tare greu sa n-ai cu cine vorbi si cu cine te sfatui. Nu v-am cerut sa ma consolati, nu v-am cerut mila, indurare.... v-am cerut un sfat. Va multumesc totusi celor care ati inteles motivul real al postarii mele si ati vorbit frumos, si va multumesc ca v-ati abtinut in fata cuvintelor grele.

Multumesc kla78 pentru ceea ce ai scris, emotionant pana in maduva oaselor, am citit de 100 de ori si tot de atatea ori am plans. Mi-ati mai luat din gandurile negre, acest sufletel m-a ales sa-i fiu mama si nu-i voi lua acest drept...nu am puterea, nu sunt o criminala.
Indiferent de ce va fi...voi pastra copilul, voi spune parintilor pentru ca...asa cum spunea cineva (imi cer scuze ca nu mai retin numele) mama mea e mama mea...si ma va intelege mai mult decat oricine.

Va multumesc din suflet inca o data!

Mergi la inceput