*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*
Raspunsuri - Pagina 12
AngeliquedeS spune:
Fetelor, vad ca nu ma mai iubiti, nu va mai ganditi la mineeeeee.... Numai Isidora a intrebat de noi.... De fapt eu ma cam simteam ingnorata de la o vreme dar ziceam ca e numai in mintea mea. Cred ca m-am vaitat prea mult cu alaptatul si v-ati saturat de mine...
Nu v-a fost dor de mine dar eu am stat ca pe ghimpi fara net, am uitat sa il platesc si mi l-au taiat si vad ca acum i-au dat drumul (duminica seara???) Cred ca vecinul de peste strasse cel cu care avem netul in tandem pur si simplu a scos din server mufa care ne leaga pe noi, pt niste amarati de 30 de ron pe care aveam sa ii dam. ca altfel nici naiba de la firma nu ar fi venit duminica seara sa ne dea drumul noua la net...
Noi murim de dragul lui Pupi ca gangureste ca un porumbel, isi tine caputul sus pana oboseste si cu greu il lasa jos si ce ne topeste e ca ne zambeste si i se lumineaza ochisorii cand ne vede. Cand doarme rade in hohote de i se scutura umerii cu gurita pana la urechi si abia astept sa il vad cum face asta si treaz!
Am vazut poze de bebe de Shose, Ven, Virgo, Gratiela, Sacha, Saara, Patricia, Eva Maria, Conrad si mai multi, nu mai tin minte ca neuronu meu imblonzit recent a uitat....
Felicitari proaspetelor mamici!!! Bine ai venit, Monicaa!!
Gina, mi-au dat lacrimile cand am citit6 de tine si de puiul tau la raintalnirea cu sanul... Bine ca esti bine si ca nu ai pierdut lapticul!
Honey, lasa ca vine bebicul, mai ai putintica rabdare!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by nemary
Adina, tu ai dreptate, dar daca nu se satura cu laptele meu, ce sa fac? adoarme pt.30 min si apoi se trezeste urland de foame. plus ca nu imi mai simt sanii tari ca in prima saptamana si cred ca bb suge in gol.
Stancutza, pupici
Iulia, tu la cate saptamani ai inceput sa-i dai formula? si pe care masa ai inlocuit-o?
Mari de Daria Maria
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mary nu inlocui o masa intreaga . Eu il puneam la san de cate ori cerea , sugea din ambii cate 20 de minute din fiecare si daca apoi se apuca sa urle ii dadeam biberon completare ( cam 40 - 50 ml ). Nu avea aceasta nevoie la fiecare masa ci doar la 2, 3 din 7-9 supturi.
Dupa ca papa completarea eu ma mulgeam cu pompa si daca mai strangeam laptic ( foarte rar) il pastram pentru completarea urmatoare.
Am facut asa in prima luna cand a fost in perioada de colici maxima si cand lactatia nu era stabilizata.
Am folosit Humana 1.
Gina si Angi bine ati revenit
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Tinna S. spune:
Salut fetelor!
De ieri suntem si noi acasa! N-am apucat inca sa citesc nimic din urma...E tare greu acum la inceput, ne adaptam incet incet la viata...
Bebe a vrut ieri si azi noapte sa stea numai la san, mi-a facut si mici rani (dar suportabile), dar laptic vad ca am... Eu sunt chiauna de somn... Stiti si voi cum e...
Cand o sa mai apuc as vrea sa va scriu incredibila poveste a nasterii... Cum am ajuns de la dilatatie 3 cm la dilatatie 10 cm in jumatate de ora... Am uimit toata echipa medicala de la spital... A fost o nastere extrem de rapida (si de-asta ma laud eu ca a fost o nastere usoara), dar extrem de intensa... Dr. mi-a facut si o epiziotomie mica de tot, ma duc azi sa-mi scoata firele de la ea...
Va pup si o sa mai intru cand mai pot, sa va pun si poze cu minunea mea,
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
Lala_D spune:
Tinna bine ati venit acasa !!!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
lcazangiu spune:
Mitsu Bishu multumesc mult pt raspuns, este foarte util tot ce ai povestit tu acolo.
Bafta in continuare!
Lori
alinaatudor spune:
mesaj de la Nicole_es:
Azi dimineata la 4.45 mi s-a rupt apa. a inceput balul. tineti pumnii sa fie scurt. pup toate zuzele si va mai tin la curent.
Go, Nicole_es ...goooooo
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
alexia28 spune:
Mesaj de la Nicole_es:
"Azi dimineata la 4.45 mi s-a rupt apa, a inceput balul, tineti pumnii sa fie scurt, pup toate zuzele
NI-CO-LE-TA
NI-CO-LE-TA, NASTERE USOARA
si galerie si pt RLC - Raluca
RA-LU-CA
RA-LU-CA, NASTERE USOARA
.....ufff cred ca o sa raman singurica zuza burticoasa pe aici
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
39s+4
alexia28 spune:
Tina, bine ai venit acasa si asteptam pozici
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
39s+4
honey79 spune:
Tina , bine ati venit acasica. Te-asteptam cu pvoestea nasterii,cand ai tu timp...si..cu pozici.
Noi astazi am implinit 40 de saptamani si la ora 3:30 pm ora de-aici, avem programare la doctor... sa vedem din nou, cum se prezinta colul.
Sper totusi sa ia si o decizie... ori imi da pastiluta pentru inducere, ma trimite acasa si..cand voi avea contractii la 5 minute... sa mergem la spital, ori... ma opreste direct la spital si ma baga la cezariana.
Am terminat azi si cu camera lui bebe. Ma rog, as mai vrea eu niste raftulete pe pereti, pentru carticele si mutzunachi...dar... nu-i nici o graba acum.
Gina, ma bucur nespus ca esti acasica, ca ce-a fost mai greu a trecut si ca bebe David nu va duce lipsa de lapticul lui preferat. M-a induiosat enorm, cum ai povestit...ca abia a acceptat formula si ce fericit era cand a dat de sanul si lapticul lui mami... Pupici dulcici.
Va pup pe toate, fetelor si va doresc o zi frumoasa.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40 sapt Andrew - John
Vali
AMR : CAND VREA BEBE!!!
honey79 spune:
Wow...
NICOLE NASTERE USOARA ,SCUMPA SI BEBE SANATOS,VOIOS SI PAPACIOS.
IAR TIE, REFACERE RAPIDA ITI DORESC SI LAPTIC PE-NDESTULATE.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40 sapt Andrew - John
Vali
AMR : CAND VREA BEBE!!!