*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008(146)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna seara fetelor.
Vai ce rar intru..uneori intru si citesc ce ati scris..si nu mai apuc sa scriu nimik...intr-un fel ma bucur ca nu se mai scrie mult..ca asa am si eu timp sa citesc tot:D

Acum..am vazut ca se vb de alaptat...Mary...nu stiu ce vei face de acum in colo dar poate te ajut cu un sfat..la noi..lapte e foarte mult..si sunt zile in care pitik mananca mult..la o ora, apoi la 2..haotic asa..adik fara program..ci pur si simplu mananca in nestire..si doarme..sau se foieste..in aceste zile laptele nu apuca sa se stranga..si nu simt sanii tari sau sfarcurile dureroase..ca nu apuca sa colecteze prea mult...apoi sunt zile..ca cea de azi ..cand mananca putin..adik asa..o masa la 3 ore..si nu mult..ci cateva minute..pana intr-un sfert de ora..iar in aceste zile simt ca imi explodeaza sanii..ma dor..si ud cam 3 tricouri..deci..parerea mea e sa nu te mai uiti la ceas..nu conteaza cand si la cate ore mananca..acum in primele saptamani nu cred ca poti vrobi despre un program, o obisnuinta..deci da-i cand vrea chiar si la jumate de ora..eu asa zic..si asa stimulezi si vei avea lapte mai mult..cat despre consistenta..normal ca e apa..la inceput asa trebuie sa fie...iar pe acela mai gros si mai consistent nu il mai observi tu...acum tu stii cum e la voi ..si sunt sigura ca vei face cum e mai bine pentru puiul tau.

Ven, am vazut ca spuneai tu de reflux..si pitik mea are ceva asemanator..nu stiu cum sa zic..ii vine laptic innnapoi..dupa ce mananca se screme asa..se strange din tot corpul si uneori plange de imi rupe inima...si dupa ce se screme asa ii vine innapoi lapte..regurgiteaza..sau vomita..nu stiu exact..uneori icneste un pic asa ca la o voma..dar nu e lapte digerat ce da afara..e lapte proaspat...imi e groaza ca sufera ,nu stiu daca e anormal, sau asa fac bebeii daca mananca mai mult..am incercat sa ii dau mese dese si putine cantitativ..dar nu vrea..pana nu ii dau cat vrea nu se lasa, cauta tztza, si plange...te rog mult de tot sa imi spui si mie cum sunt simptomele la bebelul tau...si care sunt metodele de a-l face sa nu sufere...
Voi chema neonatoloaga din nou sapt viitoare, dar pana vine ea...mor de inima cand o vad cum se chinuie.,,..nu face asa in fiecvare zi..ci are zile..ca de ex azi..a mancat si a dat innapoi toata ziua. Te rog mult sa ma luminezi si iti multumesc din suflet anticipat.

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Monica, m-am gandit ca trage in gol pt. ca dupa 30-40 min de supt la san tot ii este foame. multumim pt.incurajari

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nemary, acu chiar ca sunt intr-o dispozitie razboinica, scot un slap special pt tine. n-am citi mesajul pana in capat, decat ca dupa 30 d emin urla fata de foame... de unde stii tu ca fi x de foame urla? urla ca poate e in palier. ascult-o pe isidora! fa-mi placerea, asta ca s anu fiu eu tare a dreaq azi, ca-s supr obosita si-s diplomata ca o cizma...deci, ascult-o!
daca vrei nopti linistite, atunci baga afurisita si atotputernica formula! ca vad ca asta pare sa fie raspunsul la colici, tipete, notpi agitate... desi nimic pe lumea asta nu e mai bun ca laptele de la mami!

quote:
Originally posted by nemary

Adina, tu ai dreptate, dar daca nu se satura cu laptele meu, ce sa fac? adoarme pt.30 min si apoi se trezeste urland de foame. plus ca nu imi mai simt sanii tari ca in prima saptamana si cred ca bb suge in gol.
Stancutza, pupici
Iulia, tu la cate saptamani ai inceput sa-i dai formula? si pe care masa ai inlocuit-o?

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Iaca, am revenitara si noi... Am intrat mai devreme sa anunt ca naste rlc_sandor, dar nu am mai avut timp sa pove' ce si cum zilele astea...

In primul rand,

Felicitari proaspetelor mamici si noilor mamici "alipite" la odisee!!! Sa va traiasca puiutii si sa va faca cele mai implinite femei de pe pamant!

Acum, as mai avea cateva de spus:

Iulia82, ELOCOM este pe baza de cortizon!!! Nu mai da copilu' cu asa ceva, te rog eu!!! Intreaba-le pe fetele care au mai avut probleme cu iritatiile, exista 1001 de solutii altele decat cele cu cortizon! Io nu m-as da nici pe mine cu d'aia! Ereena, incearca cu o crema cu zinc, da rezultate... Si mai lasa pe bb in funduletul gol, sa se aeriseasca, cateva minute dupa ce scoti diaperu'...

nemary, eu zic ca ar fi pacat sa faci asa ceva dupa cat ati luptat voi... Nu sari asa de repede cu formula, sigur e laptic, ia gandeste-te sa nu fiti in proximitatea unui prag dintr-alea de crestere. Sanii nu mai pot fi tari, la mine au revenit la dimensiunile initiale, uneori stau si ma gandesc cu ce o sa raman dupa ce inchei socotelile cu alaptatu' Iar lapte nu are cum sa nu fie, el se produce in continuu. Ia incearca sa masezi sanii sus, la baza, sa coboare lapticul daca bebitsa se leneveste... Hai mai, te rog eu, insista!!! Cat timp e sanatoasa si vioaie, nu conteaza daca ia in greutate "in salturi". Ai incredere in capacitatea ta de a alapta!

lcazangiu (lori) - au am deschis un subiect cu caracter informational referitor la nasterea la Municipal; il gasesti AICI. Sper sa te inspire. Astept intrebari, daca ai.

Darene, chiar ma intrebam daca esti ok... Ca nu cred sa aiba nimeni un nr. de contact, ceva, al tau.

Gina, ufff... Ce bine ca bebe nu a apreciat formula! Insa mi se rupe inima de mini-drama prin care a trecut si ca ti-ai aruncat lapticul! Dar mai ales de faptul ca ai ajuns in situatia asta naspa, sa te operezi. Bine ca a trecut!

Am vazut si noi poze cu grasunii de la odisee, bebe de Ven, Virgo... Am vazut-o si pe Shosetica junior, este un copil absolut superb!!! Si Patricia de Irlandeza, fumusete mica cu ochisorii mari! Am vazut copilutzi de grati.ela, deosebite ipostaze... Si "materialul" de pozat foarte bun! Frumoase hainute are Tudorash, zici ca e un printisor de epoca!!! Aaaa si bebitsa de Ellenuta, grasa si frumoasa! Ce-as mai apuca-o io de falcutele alea si i-as rontai nasucul mic!

Noi am fost plecati la viitorii nasi, la care ne-am simtit foarte bine, da, Doamne, sa mearga lucrurile ca pana acum, ca parca prea a fost frumos sa fie adevarat... Bebe C. i-a fermecat pe toti, nu se mai dezlipeau de el! Si-a vazut si bunica cu ocazia asta. Care, evident, maestra in a strica fericirea omului, a sarit cu comentariul de cum ne-a intampinat, nu exagerez - baby are un combinezon care e prea mare pentru el (acum are 2, ca i-a luat nasica unul bun hihi) si l-am dus invelit intr-o paturica... Si ce credeti... Primele cuvinte... Io ma asteptam ca mama sa sara pe el sa ii vada moaca, dar ash! Cica - asa il duci tu, mama, ca tiganii, in patura?! Dupa care a inceput sa spuna ca e slab, subdezvoltat, ca il imbrac prea subtire si ca nu are colici, e racit la intestine Cum naiba, cand eu aud cum ii bolboroseste burtica si cum se screme?? Si ce pufuri da??? In fine, nu mai continui, ca ma enervez iar... Oricum, ne-a fost tare bine zilele astea, am avut net, dar a mers numai in prima seara, cand am citit ce ati scris, dar nu am postat nimic ca imi picau ochii de oboseala... Btw, cam slaba miscarea pe aici....

Mergi la inceput

Ieri am implinit si noi o luna, horray!!! Si marti mergem la dr. sa vedem cat mai suntem de maaari!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ieri am implinit si noi o luna, horray!!! Si marti mergem la dr. sa vedem cat mai suntem de maaari!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

La multe inainte, voinicel!

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Eu nu mai pot!!!!!!!

Vreau ca bebe sa vina o data pe lume, caci nu mai pot, nu ma mai suport, pur si simplu sunt in pragul unde.... i just give up!!!!

Nu dorm noptile deloc. Desi merg in pat in jur de 10-11 pm, ma foiesc, nu-mi las sotul sa se odihneasca, desi ba citecs, ba fac integrame,ba chiar sting lampa de noapte..ca doar ,doar ma ia somnul...nu reusesc. Ma trezesc, stau la calculator in living pana pe la 4-5-6 am... cand sotul se trezeste si merg eu in pat..sa-ncerc s-adorm acolo..2-3-4 ore.

Azi-noapte insa, a fost de toata groaza. Same thing, bagat in pat la 11...sculat la 1... stat pana pe la 4am.... mers in pat... atipit.. trezit in jur de 6 intr-o tuse salbatica, cu accese de vomitat (icnete oribile) dar fara finalizare,arsuri de toata groaza (bag Maalox la greu si nu mai are efect), dureri de burta... pielea mi-e intinsa la maxim pe burta(vergeturi de zici ca-s tigru)... vai de capu' meu.

Tensiune aseara... ba 135/99.. ba 142/89.. ba apoi 133/78.
Picioarele mi-s butuci. Zici ca am lipite 2 pungi pline cu apa. Nici macar in papucii de casa nu mai intru.

NU MAI POT!!!!

Iar pe-aici... se poate declara ca...lumea-i disparuta. Intru si..abia de-apare un mesaj la o ora, doua.
Acum... stau mai mult pe la fetele de Martie-Aprilie... macar trece timpul mai repede cu ele... mai trec prin emotiile lor...ce sa fac? Asa mai uit oarecum de-ale mele.

Maine am programare la doctor.. la 3:30. Dea Domnul sa trec cu bine si peste noaptea asta...caci innebunesc.

V-am tzucat.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

39+ sapt
Vali

AMR : 1 WEEK ???!!!

Mergi la inceput

Of mai Honey..stii cum se zice..."rezista Trica, rezista, mai sunt 5 minute"..vei vedea ca trec repede zilele si acu vine bebe..si o sa iti doresti sa il bagi iar in burtica...eu asa ii zic iubitei mele..cand plange sau nu o impac cu nimik..ca o bag iar in burtica..sau mai bine..o bag in burtica la tati..sa vada si el cum e...
Bine ca stai la fetele de Martie ca asa nu te simti singura..oricum si noi suntem aici..numai ca suntem inglobate in pampersi, plansete si ...un somn furat asa..pe sponci...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MITSU-BISHU - Am intrat vazand ca tocmai erai ultima care postase pe toata Odiseea. Sa iti traiasca minunea mica! Am vazut pozicile - mi-a placut ce "trusou" ai pregatit baiatului Ce nasuc poznas are si ce ochi minunati! Sa fiti fericiti draga mea si sa ai parte numai de bucurii de la el. Noi mai avem juma' de sarcina

Am vazut in raspunsul tau ca vorbeati de ELOCOM. Iulia, nu stiu ce iritatie are bebelusul tau, si imi imaginez ca ai vorbit cu pediatrul inainte de a-l da cu Elocom. Fetei mele i-a aparut prima eruptie pe la 3 saptamani - pediatrul a zis ca e o dermatita "exsudativa", asa a zis el, a scris in caiet, dar eu nu am gasit pe net . Tot citind despre dermatitele astea la bebelusi, am vazut ca e vorba de faimoasa dermatita atopica. Daca si la voi e cazul, fereste bebe de frig si da-l cu crema de bebelusi din abundenta, sa aiba piele foarte hidratata, pana cand nu se extinde. Ba chiar un strat in plus nu strica, chiar daca nu intra tot in pielicica. Noi si acum, la 5 ani, ne luptam cu dermatita. Primul tratament a fost la 3 luni (Locoid si Reviken > CU cortizon), si in cateva zile si-a facut efectul. Poate era bine sa ii fi dat mai devreme, dar pediatrul m-a tot plimbat - sa nu ii mai spal hainele cu detergent, sa o spal in tarate... Niste aiureli! Acum o dau cu Baneocin din cand in cand, dar va trebui sa o duc la dermatolog, ca nici asta nu e o solutie. Acum dispare, acum apare.... Dar poate ca la voi nu e decat o iritatie simpla.

Va pup pe toate!

Anca 20+

Mergi la inceput

alina, tnx!

Honey... Nu dispera! Momentul e aproape, asta e sigur, prea au dat toate peste tine Imi pare rau ca te incearca atatea chestii, dar iti spun eu ca merita! Si nu numai eu, iti poate confirma orice mamica din lumea asta! Cat despre forum... Tu intri mai ales noaptea, fetele de pe aici au majoritatea bebei... Incearca sa se odihneasca atunci cand pot, ca nu le da nimeni inapoi timpul nedormit si energia pierduta. Ai sa vezi si tu cat de busy o sa te tina baby si cum o sa intri numai sa pui intrebari, mai ales la inceput. Si sunt sigura ca momentele despre care vorbesc sunt foarte, foarte aproape!!! Mai ai putina rabdarica, stiu cat de greu e, trust me, io mi-am indus nasterea mai mult pentru ca nu mai aveam rabdare, cand am mai auzit si ca baietii ies mai tarziu... Au auuuu!!! Am fugit repede sa-l scot, sa dau ochii cu el, ca nu mai puteam! So... Stiu ca e greu, dar trebuie sa te relaxezi.. Bea o cana de laptic cu miere, roaga-ti sotul sa iti faca masaj, stai in pat chiar daca nu dormi, ca nu o sa te mai intalnesti cu momentele astea!!! Hai, cheer up!

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput