Fulguleti de nov-dec 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 20
ruxandra_sb spune:
Off Dbunny, off. Ce rau imi pare.
Si eu am fost sfatuita, la o sarcina oprita in evolutie, sa fac chiuretaj. Sarcina era mai mare (11 sapt) si medicul meu a zis ca asta e solutia cea mai buna.. sa nu ma apuce o hemoragie si s-ajung pe mana nu stiu cui de la urgenta. Initial am zis NU. Nu eram in stare.. mi se parea ca l-as fi omorat cu mana mea.. chiar daca el nu mai traia, dar eu nu puteam sa cred asta.. ca nu mai traieste.
Am inceput sa sangerez, am dat in hemoragie, s-a eliminat singur.. dar tot a tb sa ma chiureteze ca nu iesise tot. Si nu a fost cu anestezie generala si, in ciuda, morfinei artificiale, am simtit destul. Cum povestesti tu despre anestezie suna acceptabil. Si eu confirm.. durerile pana te dilati sunt ca la ciclu, poate unul mai uracios, depinde.
Multa putere sa treci cu bine prin incercarea asta. Si un strans, strans.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
marani spune:
Bucurie mare la noi la palat cand vazui ca Dandusa e gravidutza!!!!!!!!! super veste, din partea noastra multa sanatate tie, samburelului, chinezoaicei si lui Claudiu! sa ai sarcina usoara, o sa fie foarte frumos dar si greu....lasatzi problemele si supararile deoparte si iubiti-va mult!
pe cat de mare mi-e bucuria...pe atat de mare mi-e tristeatzea....Dbunny imi pare sincer f rau, m-am rugat pt samburelul tau, sper sa nu fie nevoie de chiuretaj. La mine s-a eliminat singura sarcina, la Oanacat trebui sa i se faca chiuretaj.
salutam pe toata lumea si ne laudam cu o telegondola deasupra orasului, in vichend o incercam in formatie completa!
Ajutati-o pe Sonia
anateo2004 spune:
dandusasaai o sarcina usoara!
dbunnyimi pare tare rau.nu stiu ce sfat sa iti dau,parca as inclina spre eliminarea lui pe cale naturala.iti tin pumnii sa iasa totul bine.
ruxandrace bucle frumoase
acssanatate multa ioanei!si putere sa treceti peste greutati!
roxanicace bine ca david papa!
despre noi:se pare ca m-am grabit sa anunt ca teo nu mai tuseste.a behait peste noapte si de dimineataurasc tusea!
la predeal ninge ca-n povesti!cu fulgi mici si desisi asa o tine de aseara.teo progresaza,seba doarme la aer.acu suntem la caldurica,peste vreo doua ore iesim sa admiram peisajul.
a,uitasem sa o salut pe chris si sa copilasi din canada.
acu trebuie sa ma duc ca cica sunt"cea mai buna mama din lume!"si trebuie sa ne iubim mult
flore26 spune:
DANDUSA felicitari! ma bucur din tot sufletul pentru voi! Sa/ti dea DD o sarcina usoara, un bebe cel putin la fel de reusit ca si micuta chinezoaica, si multa, multa fericire
D_BUNNY eu am eliminat sarcina la 8 saptamani. Am fost internata pentru chiuretaj, cu anestezie generala, dar nu a mai fost nevoie, m/am curatat foarte bine. Imi pare tare rau! Am cumparat si noi tricicleta de pe buburuza, si e foarte incantata de ea. sa vedem cat o tine TEUTZ si hai mai des cu vesti despre voi .Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
roxanica2006 spune:
Dbunny, imi pare atat de rau...Chiar aveam credinta ca totul e in regula
Si eu am pierdut o sarcina, la 12 saptamani, sarcina oprita in evolutie. A fost obligatoriu chiuretajul..e adevarat ca-ti lasa sufletul pustiit, dar fizic nu e deloc traumatizant, eu n-am simit nimic. Si a fost anestezie locala, nu totala.
Imi pare foarte rau ca trebuie sa treci si tu prin experienta asta.La mine singura modalitate de vindecare a fost sa raman din nou insarcinata, nici nu puteam sa concep altceva. poate functioneaza si la tine. Multa, multa putere!!!
Acs, mi se rupe sufletul de durerea bunicii tale...imi sunt atat de dragi batranii, ai mei si ai altora. Doamne ajuta sa nu sufere mult si sa va mai bucurati inca multa vreme de ea.
Sanatate si Ioanei!
Dianocica, sincer n-am socotit cat sta David concentrat asupra unei activitati. Dar hai sa zic 10 minute la povesti, ca astea-i plac mult, si tot 10 la "amenajat" sertarele din bucatarie: polonice, linguri de lemn, lavete, saci menajeri, munca dom'le, nu gluma.
Noi , de cand nu putem sta cu orele la joaca, afara, parca am luat-o razna... Se catzara pe fotolii, canapea si incepe sa alerge, fara sa fie atent ca poate in orice moment sa cada, se apropie de marginea fotoliului si nu realizeaza ca daca nu l-as prinde eu , ar trage niste cazaturi groaznice. Se arunca peste bratele fotoliilor, direct in cap. Eu n-am mai pomenit asa ceva. Si dureaza nebunia asta cate o juma de ora, iar daca incerc sa-l opresc, sa-i explic plange cu un patos, ii tasnesc lacrimile din ochisori instantaneu. Asa ca ma conformez, desi nu mi se pare deloc ok. Si il distreaza la culme circul asta, la final e transpirat leoarca.
Mami ieri cand l-a vazut s-a tinut de inima... Deci sta pur si simplu in picioare pe fotoliu si se arunca pe burta, peste bratul fotoliului, fara nici o precautie, cade ca lemnul.Eu sunt mereu acolo.
Chiar ii spuneam lui Cristi, oare in cine va mai avea vreodata atata incredere incat sa se abandoneze total, sa stie ca nu i se poate intampla nimic rau, ca eu sunt acolo sa-l prind.
Poate el nu gandeste asa, mai mult ca sigur, dar asa-mi place sa cred, Si ratiunea asta ma face sa suport mai usor spectacolul circului Globus in sufrageria mea.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
bamboletta spune:
Salutare
Aseara abia pe la 1 am reusit sa o adorm pe Antonia
Dia-ma bucur ca ai reusit sa salvezi din poze si filmulete
Teutz-e cam dusa pediatra voastra
Roxanica-ma bucur ca David papa bine
cascador il faci
Dbunny-imi pare tare rau
Danutz-bine ai revenit din vacanta
Adinazot-acelasi sfat ti-l dau si eu ca Ruxandra,daca nu e accentuata dermatita incearca doar cu trixera Avene si gelul de spalare tot Avene
Tema concentrarea-maxim 5 min f rar 10 min
Yagmur-ma bucur ca esti mai bine
Porumbita-noroc ca l-ai vazut la timp pe Mario si nu a stricat de tot trusa,eu mi-am pus cosmeticele si trusele in cel mai inalt dulap din casa dupa ce mi-a stricat si mie Antonia o trusa
Ruxandra-da e indrazneata ii impingea pe unii copii mai mari sa treaca ea sau le lua masinutele
Marani-wow aveti telegondola,am auzit ca aveti si strand fain daca e asa la vara venim la P Neamt
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
roxanica2006 spune:
Bambo, ma bucur ca te bucuri de bucuria mea
Tot am vrut sa-ti spun ca eu am mancat paste din faina de proumb si sunt gustoase, sunt galbene galbene...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
adinazot spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by adinazot
Ieri am fost cu Ale la dermatolog ,are pielea pe fata f uscata,si are o forma usoara e dermatita atopica,trebuie sa cumpar o crema Elidel si niste vitamine,si trebuie sa i schimb gelul de baia,mi a dat de la Avene.Sper sa se imbunatateasca pielea!!!
Adina , daca DA e moderata sau usoara eu as evita sa folosesc Elidel, mai ales pe termen lung. Uite aici si aici niste discutii.
Noi deocamdata rezistam numai cu crema emolienta (si de 5 ori/zi) si regulile clasice. Si suntem mult mai rau decat doar piele uscata.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Am inceput sa citesc unde m-ai trimis,si deja sunt in ceata!Dar dr la care am fost,cica ar fii una buna,de ce naiba mi-a dat Elidel???Eu ma panichez repede,asa ca ce sa fac???
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by flore26
IULIA bine ai venit! Hai, zi/ne ceva despre voi, poate pui si cateva poze
Am vrut sa pun niste poze, dar n-am mai intrat de ceva vreme...
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)