Fulguleti de nov-dec 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa [omulet care te strange tare tare tare in brate]

azi am servit orez cu lapte si cu para si pruna rasa puse la sfarsit. buuuuun bun

intrebare cu iz de tema cam cat stau fulguletii concentrati pe o singura activitate?

de cateva zile d ma lasa masca. la baitza a stat vreo 10-15 min facand un singur lucru: punea caracatitele pe marginea caditei, le aranja (mai intai 2 pe gauri apoi celelalte la mijloc) , se uita concentrat la ele apoi incepea sa rada si sa le arunce in apa. si iar. si iar. si iar... azi am dat cu aspiratorul. super rapid, normal, ca era calare. apoi i-am lasat capatul ala de dat pe jos si cu o bara scurta si...de mai bine de juma' de ora face curat. o ia, o baga sub pat, da bine, apo se duce in sufragerie, pe sub calculator, prin mijloc...si numai asta face de juma de ora. cred ca de mai mult, tre' sa ma apuc sa numar

si tot din ciclul ce mai face d: baga orice forma la locul ei, chiar si pe cele cu care nu ne-am jucat decat fff rar. a fost atat de dulce...acum vreo 2 zile a avut revelatia. imi arata gaura, eu ii ziceam ce e (triunghi/cruciulita/floare...) si el statea putin, apoi cu gura pana la urechi imi aducea forma corespunzatoare. si razand o punea la locul ei. in we am fost cu o prietena draga pana la ikea. a fost..doamne..atat de cuminte si de scump...s-a jucat la locul ala de joaca de la restaurant..atat de cuminte..a interactionat asa frumos cu ceilalti copii (a se citi nu a avut nici o treaba si nici nu s-a speriat de ei. bine, mai putin cand a tipat unul la el dar acolo era perfect indreptatit) si mai am..pfua cate mai am...dar ma duc sa vedem daca rezolvam ceva cu aspiratorul ala..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIANOCICA,pfuii sa nu-l deochi,desteptul lu' mama!!!pupim

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Ieri am fost cu Ale la dermatolog ,are pielea pe fata f uscata,si are o forma usoara e dermatita atopica,trebuie sa cumpar o crema Elidel si niste vitamine,si trebuie sa i schimb gelul de baia,mi a dat de la Avene.Sper sa se imbunatateasca pielea!!!

Adina , daca DA e moderata sau usoara eu as evita sa folosesc Elidel, mai ales pe termen lung. Uite aici si aici niste discutii.

Noi deocamdata rezistam numai cu crema emolienta (si de 5 ori/zi) si regulile clasice. Si suntem mult mai rau decat doar piele uscata.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Daca nu am timp sa citesc aflu din alte surse....
Dandusa, super veste!!! Ma bucur foarte mult pentru voi..... sa ai mare grija de tine, da??????
Citind pe fuga ultimele 2 pagini ... Dbunny, imi pare rau, dar sint sigura ca va fi bine pe viitor.... nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu eliminarea sacului
In rest, sa stiti ca sint mai bine.. cred ca incep sa trec peste stresul cu schimbarea, am de lucru mult, si incep sa intrevad farama mea de optimism.... intotdeauna am reusit sa le dau de capat si trebuie sa reusesc si acum....
Plus ca avandu-va pe voi alaturi imi este mult mai usor... va multumesc inca o data... minunatele mele dragiYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

dandusa felicitari, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos!

dbunny imi pare rau...dilatarea nu o simti...eventual ceva crampe ca in primele zile de stop (din propria experienta vorbesc)...anestezie totala....nu stiu, tragi o linie si gata..nu mai ai de asteptat, de controlat apoi daca s-a eliminat sacul in totalitate, daca e curat uterul..

am reusit sa vad poze, nu toate, pozele cu pisi tre sa le vizionez diseara..la fel si pozele cu cristinel & friends...i-am aratat-o beii pe alessuca, mama mama ce bucurie, ce chiote...grigore are niste minuni de bucle, si arata super bine dungat topaind pe pat!!..am balit la zapada, de doi ani nu prea avem parte...si iernile trecute ne astupa usile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Dandusa Felicitari!!!
Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bb sanatos.

Bambo ce sa distrat Antonia, se vede ca ea placut

Vazut poze frumoase de printesa de [Flore],vizionat toate pozele care mai de care. Ce copii scumpi.

Mario aseara mea dat toata trusa mea de machiaj in cada, eu cascata am uitat-o pe masina. Imi venea sa-l mananc.Bine ca am fost pe faza si am putut salva ceva din ele.Nu de alta dar acum nu-mi mai permit sa-mi iau iarasi totul de la Christian Dior. Sa nu ma credeti o exagerata dar mii ciuda pe faze din astea.In rest tot bursuc zbantuit este.

Stela 24s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dbunny, imi pare atat de rau!!! Tu cum te simti, psihic? Pupici muuuultiiii pentr voi

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Dandusa - FELICITARI ... ce bucurie ... sa fie intr-un ceas bun ... sarcina usoara ... si o Crinuta cuminte ca sa duca mama sarcina usor...multi
Dbunny - imi pare rau, e greu dar trece ... eu pot sa-ti spun ce a patit o prietena ... a pierdut tot asa ca si tine si dr i-a zis sa astepte ca se elimina singura sarcina...totul a fost ok pina a ramas iar gravida ... acum are uter dublu - unul unde e bb si celalalt care nu s-a eliminat atunci. Eu zic sa mergi sa te curate.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aseara cica tati il antrena pe Matei pt snow-board. Adica Matei statea in picioare pe-o bucata de plastic si incerca sa-si mentina echilibrul cand Gabi tragea de plastic. Normal ca finally ajungea in popou jos pe covor. Ei si cine vroia si el, de iesea scandal, si se dadeau pe randul? Grigore! Foarte constiincios se urca pe bucata de plastic si astepta sa-l traga tati pana facea buff in popou. Si tot asa pe rand, ca sa nu se certe, ne-am distrat juma de ora.

Iar seara, dupa ce l-a dezbracat tati, conu a plecat (in 2 picioare, nu in 4 ca de obicei ) spre baie si ajuns acolo dadea cu mana in usa. Barbatul stia ca tb sa fie imbaiat. Iar noi, normal, ne-am executat.

Bambo, asta da achizitie.. ghetute piele all inclusive la 28 ron. Bravo. Ce dulce a Antonia inotand printre bile.. si vaz ca-i indrazneata, alaturi de copiii mai mari pe saltea.

Apropo de habauca Lavinia.. ieri eram programata la banca. Si-am uitat complet. Dar complet! de abia pe seara mi-am amintit.. Apropo de bucle nu crez pana nu crez. Asa ca mai scoate la inaintare niste Mihaita, te rugam.

.. si cred ca numa de la vestile despre mi se trage.. ca ieri a fost ziua vestilor burticoase. Pt ca Roxanica, nu numai de Dandusa aflai ieri. De dimineata eram cu gura pan la urechi si un zambet tamp pe fatza afland de burtica nr1, ca pe seara sa pice vestea cu burtica nr2.

Despre arta si precizie nu mai are rost sa comentez. Dandusule tinem pumnii sa fie totul bine si usor si sa iasa fix, fix, fix -ul. Si frumoasa mai esti bruneta, ptiu sa nu ti diochi. Iar ochi&bucle de Crinuta.. o nebunie.. mai ales pozele alb-negru.

Donia, multumim de poze. Ce voinic e Cristinelu! Si Roxana zambareata ca intotdeauna. Tare cea cu "parcati pe stanga". Mi-au placut mult comentariile.

Asiza

Teutz si noi pupam mandrete de Alexia. Nu prea pricep cum a decretat pediatra ca n-are nimic... daca nici macar nu s-a uitat?!

Roxanica, ma bucur mult ca David a descoperit ca papatul poate fi asa placut. Si cred ca procedezi f bine ca tii cont de preferintele lui.. normal, avand grija ca pe cat posibil sa pape si un pic de carnita, si un strop de fructe, si.. , si ..

Lacramioara nu mai zici nimic?

Luly, pai vb cu shineva sa dea cu niste zapada la Cta. Idem Chinico, dar nu la Cta . Chiar asa.. nu ati mai vazut zapada de 2 ani?

A_deju poate ne pui si niscaiva poze?

Danutz bine ai venit si sa va fie de bine iesirea la Viena.

Yagmur o zi buna si minunata ca tine iti doresc.

Porumbita sper ca "ceva"-ul salvat e relativ consistent.. nu de alta dar.. trusa de machiaj CD ..

tema cu concentrarea:
- poate max 5 minute?!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dandusa, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos (ca frumos va fi cu siguranta)!

Dbunny, imi pare tare rau! Parerea mea e sa faci chiuretaj. Prin aceeasi situatie a trecut o prietena de a mea (locuieste in Belgia). Pana la urma i-au facut chiuretaj si a spus ca n-a fost atat de traumatizant din punct de vedere fizic. Si ei ii este foarte frica de durere. As vrea sa te pot incuraja. O sa vezi ca se intoarce barza in curand !

Teutz, multumesc mult! Esti mereu tare draguta! Alexuta cea cumintica. Si noi am avut o problema cu mersul Mariei cand era mititica. Tinea labele picioarelor intoarse spre interior, iar piciorusele pareau X-ate. S-a rezolvat de la sine. Cred ca mersul la dans si aerobic au ajutat-o mult. Chiar daca a fost alta problema decat la Alexia, voiam sa-ti spun ca s-a rezolvat. Sigur ca e mai bine sa mergi la ortoped! Tin pumnii sa fie totul bine!

Chris, sunteti frumosi cu totii! Da, se pot salva filmuletele de pe youtube. Cauta pe net "youtube downloader". Daca nu te descurci, da un semn si explpic mai detaliat.

Donia, am vazut pozele! Sunteti superbi!

Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate adresate Ioanei si bunicii mele. Bunica e tot asa, cand mai bine (mai energica, cu moralul ridicat), cand mai rau (nu se scoala din pat, are dureri - nu foarte mari, dar neplacute).
Ioana a tot facut febra azi noapte. Asa ca am patrulat intre camera fetelor si propriul pat, ocupat, in mare parte, de Victorila. Sunt franta de oboseala, dar de dimineata, Ioana nu mai avea febra. Sper sa se indrepte spre vindecare.

Numai bine,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput