Fulguleti de nov-dec 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Una calda, alta rece...

Dandusa ma bucur tare mult pt voi. Sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara si ai grija de tine, in special cu odihna!

Dbunny . Nu stiu ce sfat sa-ti dau, ideal ar fi (din pctul meu de vedere) sa se elimine sacul singur. Nu se poate stimula chestia asta? Nu ti-au dat nici un termen in care poti incerca sa elimini singura sacul?

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Despre noi noutati n-am. Inca ne chinuie maselele care vor sa iasa, dar nu ies, asa ca roadem tot ce prindem, am sta la tzatza mereu dc s-ar putea, la mancare am inceput sa facem nazuri, da' cand mancam preferam sa mancam singure- cu mana/lingurita/furculita- cu ce s-o nimeri. E innebunita sa alerge pe afara , in carucior nu prea mai vrea, comentaza/protesteaza de fiecare data cand o pun in el, dar e bine ca inca reusim sa-l folosim.

M-am delectat cu poze superbe de Chris - admirat pisi cu ochi albastri, Donia - locuri superbe si o familie fericita, Dandusa -iti sta tare bine "neagra" iar micuta chinezoaica se face pe zi ce trece mai frumoasa, Ruxandra - tare fericiti erau boierii in zapada ca mi-au facut si mie pofta.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

asiza-da, vargatii sunt socrii; m-am amuzat cand am realizat ca toti cei din poza erau zebrati, nu puteam sa las sa scape asa o ocazie.

teutz-ce idee pe dr! auzi tu, sa stati pana la 5 ani! si fara sa arunce un ochi!pai sunt atat de multe proceduri care trebuie efectuate cat mai devreme! daca pana si eu stiu chestia asta, cum de poate sa scoata asa un porumbel un medic?

of, dbunny, imi pare tare rau! dar tu trebuie sa incerci sa iti pastrezi increderea, daca barza a nimerit o data la voi, stie ea drumul si pt datile viitoare! despre avort nu prea stiu sa ma pronunt, pt ca nu am trecut prin asa ceva, dar ma gandesc in felul urmator: pt tine cum e mai usor, sa se elimine natural sau prin interventie? intereseaza-te ce presupun amandoua, pt ca deocamdata stai bine cu timpul, si fa alegerea in cunostinta de cauza. ma gandesc ca poate una dintre cele 2 cai e mai putin traumatizanta fizic pt tine.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

buna dimineata!!!

dandusa.. da' ce veste!! sssssuuuuperrrrrrr!!! felicitari, felicitari si inca de o mie de ori felicitari!! sa dea DD sa ai o sarcina usoara, si toate problemele sa se ducaaaaa... :) va pupam cu totii cu mult drag!

dbunny.. tare rau imi pare :(( cat despre eliminat natural sau chiuretaj..sincer nu stiu ce sa zic. ti-au zis cam in cat timp ar trebui sa se elimine daca e pe cale naturala? presupune medicamentatie??.. eu, una, avand confirmare 100% ca e sac gestational gol, as face chiureatj. mi-ar fi mult mai usor, din toate punctele de vedere (psihic, si fizic), sa stiu ca uterul e curat, in regula, ca nu exista posibilitati de a aparea si alte chestii nasoale... te pup si pe tine si te imbratisez cu mult drag si nu uita ca locul fruntii e sus :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

despre vacanta mea, multe de zis nu-s.. a fost ok, 4 zile de facut nimic, dar in care am reusit sa fac de toate, reusind abia tarziu in noapte sa ma trantesc in pat :) beut cafeul in fiecare dimineata afara, pe terasa, dardaind energic si numarand in gand iepuroii de pe campul de vizavi, facut cu mana si salutat zambitor toate babetele elegante care erau la randul lor tot pe terase sau care gradinareau de zor, luat pe rand toate magazinele din shentru, facut act de prezenta la o expozitiune muzeistica (ceva cu arta, linia si punctu', klee, kandinsky si alti asemenea..nu ma puneti sa va culturalizez, ca am iesit pe trei sferturi sforaind...), vizitat imprejurimi cu castele si cetati si mancat tone de inghetata :)) cam asta ar fi :) da' a fost fain. si probabil o sa plecam din nou cu to(n)tii si prin august :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by a_deju
dbunny.. tare rau imi pare :(( cat despre eliminat natural sau chiuretaj..sincer nu stiu ce sa zic. ti-au zis cam in cat timp ar trebui sa se elimine daca e pe cale naturala? presupune medicamentatie??.. eu, una, avand confirmare 100% ca e sac gestational gol, as face chiureatj. mi-ar fi mult mai usor, din toate punctele de vedere (psihic, si fizic), sa stiu ca uterul e curat, in regula, ca nu exista posibilitati de a aparea si alte chestii nasoale... te pup si pe tine si te imbratisez cu mult drag si nu uita ca locul fruntii e sus :)

Medicul privat mi-a zis ca sacul e pozitionat in treimea inferioara, adica spre iesire, si intre azi si vineri sigul il elimin, mai ales ca sangerez. Azi noapte am sangerat ca la ciclu + am eliminat un cheag de sange cam marisor.
E gol 100%, am intrebat de sute de ori, de aia nici eu nu vreau s-o mai lungesc atat, deja de-o saptamana fix am pete. Dar daca se poate fara chiuretaj...mai bine, aci te da cu un gel si te lasa 2-3 ore sa dilati, apoi te anesteziaza general 8-10 minute, si cand te trezesti nu ai absolut nici un deranj...dar cele 2-3 ore de dilatare....
Sacul meu are 0.8mm, corespunde unei sarcini de 5-5.5 saptamani...cica..

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza!!!
Hop si io dupa o binemeritata vacanta.
Citind ultima pagina vaz ca Dandusa e gravidutza, bravo...felicitari si sarcina usoara sa ai!!! Hai ca DD indeplineste dorintele oamenilor buni!!!
Si vaz ca Dbunny a aflat ca sacul gestational e gol...ce rau imi pare...hai lasa ca or sa mai fie ocazii. Ai vazut ca de putut se poate si cu randament maxim la voi...asa ca sanse sunt cu duiumul pt o alta sarcina!
Trebuie sa-mi fac timp sa citesc tot din urma...ca vad ca noutatile au dat navala!!!
Despre noi in 2 vorbe...la Viena a fost frumos, dar frig rauuuuu. In jur de 1 grad cu plus ziua, noaptea cam -7 grade (asta in unica seara cand am iesit si noi la carciuma), am umblat ca nebunii, vizitat chestii frumoase si unele interesante, poze mai incolo ca nici nu am desfacut bagajele, shopping...deh...s-au terminat reducerile si am cheltuit o groaza de bani!!!
Rares a fost cam agitat in lipsa noastra, azi dimineata cand s-a trezit cu noi in casa nu stia cum sa se lipeasca cand de mine cand de taica-su...tare dor ne-a fost de el...gata, de acum plecam cu el dupa noi...
Acum tre sa fug cu mama pe la niste magazine cateva ore, dupa care trebuie sa o duc la microbuz si revin mai pe seara!
Pupez minunatele s copilutii ca tareeee dor mi-a fost de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Dandusa, felicitari si iti doresc din tot sufletul sarcina usoara si un bebe sanatos si voios!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata,la cafea ,una mare si buna pt fiecare!!!
DBUNNY, imi pare rau sa aud asta,dar ai sa vezi ca data viitoare o sa fie cu succes,se intampla des astfel de situatii!!!pupici!
ROXANICA,pupam papaciosul mic si scump!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Ieri am fost cu Ale la dermatolog ,are pielea pe fata f uscata,si are o forma usoara e dermatita atopica,trebuie sa cumpar o crema Elidel si niste vitamine,si trebuie sa i schimb gelul de baia,mi a dat de la Avene.Sper sa se imbunatateasca pielea!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput