Fulguleti de nov-dec 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DONIA,RUXANDRA ii sta parul asa,pt ca am si eu o pasarica...am dat o cu ulei de ricin,si am stilat fata...si parul...sa creasca sa se-ndeseasca

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dandusaaaaaaaaa, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun. Sa va daruiasca Dumnezeu un copilas frumos si sanatos !!
Mai, dimineata, cand a scris Ruxandra ca e tare fericita pt. ca o prietena draga e gravidutza , m-am gandit din prima la tine. Nu stiu daca despre tine era vorba, dar ma bucur mult, mult pt. voi si te admir mult ca in ciuda oboselii, a faptului ca nu ti-e tocmai usor, ai puterea si bucuria sa mai aduci pe lume un copil frumos ca voi
Pozele-s tare , tare faine. Va tzuc!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Ktrinel

dandusaaaaaaaaaaaaa, ne tii pe jar??

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

are si data de azi...
culmea este ca sant cu 5 zile inainte de ciclu...,dar am avut o groaza de senzatii si am zis sa iau un test...,sincer,nu credeam sa iasa acum...,este f devreme...,dar uite ca a iesit...
linuta la fel de pala a iesit si la testul Crinutei...
cumlea culmilor este altceva...,va avea acelasi DPN cu al Crinutei...,1 Nov,fix,fix,fix...

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

felicitari!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si desavarsit ca si crinuta!
acelasi DPN? poate vei avea 2 copii nascuti in aceesi zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dandusa, felicitari, ma bucur pentru voi!!!! Tin pumnii sa fie totul bine si de abia astept galeria de la fix, fix, fix...!
Vazut pozele cu voi toti frumosi, carliontata mica e groava! Ce tava impresionanta are, mi-a facut o pofta de mancare...

desiree, unde-i berea aia?? am gasit-o, hai noroc Buna a mai fost, desi de cand am ramas gravida am baut tot fara alcool si a ajuns sa-mi placa mai mult!

flore, las' ca o sa vina si al doilea la voi la timpul potrivit... si al treilea... si... sa mai indraznesc?

Laura, pai erau atat de frumos colorate pasarile ca mi-am zis ca e pacat sa nu le pun si pe ele la vedere...

Ktrinel, cine, cine urmeaza? Hai, tu stii tot, stii pe toata lumea, spune, cine?

dandusa, asa senzatie surprinzatoare e cand atingi reptilele... imi era si mie tare frica, dar nici nu stii ce catifelate sunt, deloc respingatoare.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

danduso, mi-ai inseninat ziua cu vestea ta! , sa aveti grija de voi si sa se termine toate problemele! (si sa nu uit: arati tare bine bruneta ). si abia astept sa vad (din nou) poze hot cu burtica de dandusa sexi

donia, ce frumoase pozele.. iar poza aia cu cei 2 muschetari dormind in masina, e desavarsita!

revin, dar acum incerc sa vad ce a ramas de pe hdd meu.. se pare ca a recuperat muulte poze si filme, dar sa vedem dc pe toate , tineti pumnii .. si cauza n-a fost nici un virus, ci s-a dus naibii hdd.. se pare ca atata butonat pe on/off nu i-a priit.. nu stiu cum o sa-i explic oanei sa inteleaga ca nu se mai poate sa butoneze asa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia
Ktrinel, cine, cine urmeaza? Hai, tu stii tot, stii pe toata lumea, spune, cine?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

donia, mi-ai luat vorba din gura . chiar asa, ktrinel, spune tot. repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, minunatelor!
In sfarsit, am reusit si eu sa ajung la zi cu cititul!

Despre noi: bine, sanatoase, Alexia mananca bine, doarme bine si se joaca toata ziua. I-a mai iesit o maseluta tot fara tam-tam, doar un pic de maraiala (acum are 6 dinti si doua masele iesite partial). Degetelul este cam la fel, am luat deja trimitere de la pediatra si ma voi duce la Grigore Alexandrescu, sa vedem ce si cum. Pediatra nici macar nu s-a uitat la degetul ei, dar o tinea una si buna ca n-are nimic, ca mersul se definitiveaza pana la 5 ani, ca plimb copilul pe la doctori degeaba. Pai, si daca observ ceva in neregula la mersul ei, in loc sa corectez din timp, o las asa, in speranta ca pana la 5 ani se va corecta de la sine?! Prefer sa o vada un ortoped, sa o consulte si sa-mi spuna ca nu are nimic, decat sa ma iau dupa pediatra, care nici macar n-a catadicsit sa se uite. Nu cred ca este o problema dermatologica. Am lasat-o in piciorusele goale si am urmarit-o cum calca. Trage degetele spre exterior si pielea zdrentuita este exact pe portiunea de deget care ia contact cu solul. Cand o sa am drum pe la cumnata mea, care e dermatolog, o sa o rog sa se uite la piciorul Alexiei, ca sa aud si parerea ei. Incaltamintea nu i-a ramas mica, ca am verificat si treaba asta.

Raluca Sa stapaniti sanatosi masinuta!!!
Acs, bine ai revenit! Chiar daca e cu o saptamana intarziere, iti urez si eu din suflet: La multi ani si multa sanatate!
Atudor, bine ai revenit!!! Mihai e baiat mare si frumos foc!
Eri_ka, ce experienta ingrozitoare ati avut! Asta e unul din cosmarurile mele, copilul sa ramana cumva inchis intr-o camera si sa nu pot ajunge la el. Un mare de la noi!
Porumbita, felicitari pentru vestea foarte buna! Sa ai o fetita sanatoasa!!!
Ruxandra, nu-mi vine sa cred ce bucle are Grigore, manca-i-as gurita lui de zambaret! Imi pare tare rau ca Matei are inca probleme la ochisori! Poate totusi va trece fara interventie chirurgicala. Oooo, vazut pozele cu frumosii boieri inzapeziti! Supeeeeer!
Saryta, frumoasa ta cea mare, Andra, e o adevarata domnisoara! Mi-am salvat retetele de pate si de mini pizza. Zilele astea le si incerc. Multumesc! Felicitari prietenei tale pentru bebelina! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Desiree, imi pare rau ca Octavian a fost bolnavior! Sper ca acum sunteti bine.
Dianocica, un pup dulce de la noi si o imbratisare stransa, ca sa scapati cat mai repede de chinul maselelor!
DeeaA, David e un dulceeee… dulce!
Yagmur, multa sanatate lui Luca si sa iasa cat mai repede caninii! Pentru tine un buchet mare de si multi pentru Luca!
Laura, bine ca Dani a inceput sa manance!!! Daca ajungi in Bucuresti in martie, organizam o intalneala cu gashka!
Aelita, am murit de drag cand am vazut-o pe dulceata de Sofia cum se chinuia sa intre in cosul de fructe! Si buzunareste la greu!!!
Dianarus pentru treaba excelenta pe care ai facut-o cu lista!
Flore, pe Alexia n-am mai masurat-o de doua luni, dar are maxim 77 cm. In poza asta imi vine sa o mananc pe printesuca ta!
Asiza, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos, iar sorei tale ii urez refacere rapida!
Simo, cu putina intarziere: La multi ani!!!
A_deju, bine ai revenit la Romanika!
Ktrinel, ce cadou frumos ai primit de la Julia de Sf Valentin! Iubita de ea!
Adina, daca vii in Bucuresti, noi ne inscriem deja la intalnire! Pupam dulce printesa ta, ca tare delicioasa e!
Dia, Flore, super mishto melodiile pentru copii! Am dansat azi pe ele (mai mult eu, ca Alexia doar se balanseaza sau da din fundulet)
Dia, sper sa reusesti sa recuperezi pozele si filmuletele cu Oana.
Shoshika, pacat de bunatate de budinca! Si Alexia e foarte incantata atunci cand sunt multi oameni in jurul ei. Sanatate multa lui Tudor!
Iulia-stefy, bine ai venit in !
Dbunny, pupam ochisorul lui Daniel, ca sa treaca repede vanataia!
Chris, admirat scumpete de pisi! Poza de la baita mi-a placut mult de tot! Felicitari pentru ca merge singurica!
Acs, sanatate multa Ioanei! Imi pare rau pentru bunica ta!
Laura, doamne ce sfaturi pot da unii!!!
Donia, Superbe pozele! Mi-a placut la nebunie ultima poza, cu puiutii adormiti in masina!
Bambo, vad ca Antonia s-a simtit foaaaarte bine la spatiul de joaca!
Dandusa, mi s-a facut pielea ca de gaina! Suuuuper! Felicitari din tot sufletul! Sa ai o sarcina usoara si un bebe (fetita sa fie) sanatos! La faza cu DPN-ul m-ai dat pe spate!!! Vorba lui Ktrinel, arta si precizie, nene! Si pentru poza asta, sa vezi pupaciuni ce-si ia Crinuta cand o prind!

La multi ani Cleomoni!
La multi ani Amalia!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Stiu ca absentez nejustificat, dar nu stiu de ce stau asa prost la capitolul "organizare", boala asta a lui Cristi m-a dat peste cap. El e bine, sanatos, a reintrat in ritmul lui nebun de munca, dar eu am ramas obosita si fara vlaga...
Suntem bine, David e f. bine, sanatos, multumesc lui Dumnezeu, vesel, energic, iubitor, face progrese uriase, intelege absolut tot, spune multe cuvinte noi. A inceput sa descopere placerea de a manca, are preferinte pt. anumite feluri de mancare pe care efectiv le savureaza, cred ca va fi un mancacios ( nu credeam niciodata ca voi ajunge sa spun asa ceva). Ii plac foarte mult ciorbele, de vacuta, pui, adulmeca fiecare lingura (nu lingurita), pescuieste cu manutza lui micutza bucatile de zarzavat si le mesteca cu atata pofta, de zici ca-i cel mai mancacios copilutz. Carnita n-o poate mesteca, i-o blenduiesc cu legumele si le papa mai tarziu...si mult mai greu. Stiu ca indicat ar fi sa pape mai intai piureul si apoi, la felul 2 ciorba. Dar nu pot sa-l privez de placerea asta, am gasit si noi, intr-un final o mancare preferata asa ca imi permit sa uit orice regula in ale diversificarii corecte.daca l-ati vedea, fetelor!!! E o minune!!
Atat despre noi.

Multumim tuturor fetelor care au muncit pt. ca listuta sa arate atat de bine
Asiza, felicitari pt. nepotelul Vlad, sa-ti traiasca, sa fie sanatos!!
Ruxandra, conu Grigore e atat de frumos, incat poti sa consideri ca e fetitza pe care ti-ai dorit-o, daca i-ai prinde niste clame colorate in frumoasele-i bucle ...eu una as jura ca-i domnisoara!!
Dbunny, ma rog ca la controlul de 7 saptamani sa auzi inmioara batand. Of,of, imi pare rau pt. cazatura lui Dani, bine ca n-a patit nimic grav.
Donia,Flore, Bambo, am admirat pozele voastre, incantata...ca intotdeauna.
Saryta, bun venit pe lume fetitei dolofane!! Sa-nteleg ca incolteste in mintea ta gandul la un bb mic??Baietel de data asta??
Yagmur, imi pare atat de rau ca situatia nu s-a ameliorat la slujba...nici nu stiu de unde ai atata putere. Sanatate lui Luchita!
Dia, Donia, vad ca vorbiti despre mancatul singurei, da, da..sa stiti ca la noi, apropierea asta de lingurita a fost de f. bun augur. De indata ce a descoperit ca poate sa-si duca singur mancarica la gura, parca s-a indragostit si de gustul ei. La supe sta cuminte sa-i dau eu, ca n-are rabdare sa ne prostim, ii place prea mult ca sa irosim vreme pretioasa. La restul mancarurilor, care au ramas pe lista neagra, vrea si el neaparat sa cotrobaie prin castron, iar cand deja dezastrul e prea mare, aplic metoda dandusei : ii dau si lui un castron si o lingurita, el e preocupat acolo si treaba merge struna!
Anateo, vacanta placuta la munte!! Sa va relaxati, sa scapati de muci si sa ne revedem sanatosi!!
Lavinia habauca.... ce draga mi-esti...Nici nu stiam ca "habauca" se foloseste si prin Moldova
Iulia, bine ai venit!

David al meu

Mergi la inceput

Chris, ma bucur ca ai reaparut!!Foarte frumoasa pisi a ta!!
Dia, ce bine ca ai reusit sa recuperezi filmueletele si pozele! Si David butoneaza toata ziua, dar scot din priza calc. si atunci il abandoneaza, nu mai e nimic interesant. Bine, mi-a luat f. mult pana sa-mi vina ideea asta ..
A_deju, bun revenit si tie!
Laura, eu il admir foarte mult pe Florin al tau, auzi la el, sa doarma el cu dani, pt. ca mami sa se odihneasca. sa stii ca e un barbat foarte atent si grijuliu, sa nu te mai aud ca te superi pe el, da??

Hai ca am fugit la culcare...ca mor de somn.
Dar cu ultimele puteri:
Kikineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pe unde-mi umbli??

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Sac gestational gol.
Am primit doua pareri: de la stat: daca elimin singura sacul nu trebe chiuretat, de la privat: mai bine chiuretat sa ramana curat uterul. Voi ce opinati?

Dandusa iti doresc o sarcina usoara si-un fratior dolofan pt chinezoaica

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput