Fulguleti de nov-dec 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by a_deju

si tot din ciclul "scoase de pe piata", ca vaz ca io am bafta la greu la capitolu' asta, va zic si voua ca sa nu bateti drumurile degeaba in caz ca aveti nevoie (dar sper sa nu, ca asta presupune bebei cu muci :) ): karvol. nu mai exista pe nicaieri. la 12 (douasprezece!! si nu glumesc!!) farmacii mi-au spus acelasi lucru, ca aveau in stoc, dar l-a retras distribuitorul...

In loc de Karvol eu folosesc ulei de menta de la Plafar. Pun cateva picaturi pe o batistuta in patut si... gata desfundat nasucul.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

a deju la carrefour e plin de nestle junior cu miere. am gasit si 3 cutii simple, intr-o farmacie. 280.000. daca nu apare in carrefour m-am lasat si eusi trec pe lapte de vaca (dorna). oricum, maine discut problema si cu pediatra. daca vrei cu miere iti trimit de la iasi cate vrei.

Dupa un an se poate trece fara probleme pe lapte de vaca 1,5-1,8%, daor daca are copilul ceva probleme si sa nu se poata. A mea nu mai vrea praf, ca e indulcit... si am trecut-o de nevoie. Am incercat mai multe marci de lapte pina am gasit ce-i place. Acum e ok

Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

hai ca vad ca tot bantui de una singura pe-aici, sa mai pove:
pozele si filmuletele nu-s recuperate inca.. azi a venit recuperatorul (de date ) si a luat hdd sa vada ce scoate de pe el... nu vreau sa ma gandesc la varianta nasoala on care nu mai recupereaza, ca ar insemna ca nu mai am poze de prin luna mai 2006 (cand am fost harnica si le-am pus ultima data pe dvd) pana in prezent .. sincer, zau ca nu stiu ce fac atunci.. erau filmuletele cu primul raset, primii pasi, prima ridicare in patut, primele cuvine: mama, tata, primele alerga\ri, dansurile oanei, jocurile naostre .. numai spun nimic ca ma buseste plansul .. tineti pumnii maine dim ca o sa vedem atunci ce si cum
edit: se pare ca de vina a fost un virus

Nu spune de pierdut poze si filmulete cu bebele, ca-mi aduc iar aminte si incep si eu sa plang. Am avut un aparat foto cu card de memorie mare si aveam pozele de vreo 3 luni in el ca nu mai apucam sa le descarc si mi l-a furat din geanta in parc. Am plins dupa poze si nu dupa aparat... Stiu cum e . Sper sa nu le pierzi si tu. Totusi poate ti le recupereaza.

Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13
da, nasii au doi copii, o fetita de 6 ani si un baietel de 10 luni. ideea care m-a scos din sarite a fost ca din cand in cand sa ii mai trag cate una lui dani (nu f tare, dar cat sa-l doara) ca sa imi prinda frica. si sa stie de frica. sa fie suficient sa ii spun o data nu si el sa stea. a! a se intelege: aceea palma NU trebuie data cu un motiv f serios, doar asa....sa stie de frica.

Ce ma seaca pe mine fazele astea cand altii dau lectii. Lasa-ma frate sa-l cresc cum cred eu de cuviinta. EU una nu sunt sub nici o forma de acord cu bataia.... nu cred ca e o solutie. Sora mea cand era mica... auzise ea undeva... zicea ca atunci cand bati sacul, iese faina si ramane tarata....

Poze Stefy

Mergi la inceput