Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)
Raspunsuri - Pagina 16
mariaanna spune:
Bravo Gina!!!!Joaca si pe masa daca poti!
Adidana, Ramy,nu cred ca exista perfectiune!
Si noi ne mai certam, de regula(sau mai bine zis,intotdeauna) de la nimicuri.Dar ce dulce-i impacarea....
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
câteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
kitzy spune:
Gina un ceai de fructe de padure merge foarte bine, multam. Si vad ca si Nastasie vine cu ceiutz, ce rasfat!!!!
Cu burtica e ok, creste, ne miscam tot mai greu, dormim rau, umblu ca o ratusca, mi se intareste....mai vreti?![]()
31 cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by addiana
off ce ti-e si cu certurile astea.... si noi ne certam destul de des, si de cele mai multe ori de la niste nimicuri! dar oboseala, stresul, nervii...
si eu incerc sa mai schimb ceva la al meu barbat, dar nu prea am sanse!intr-adevar munceste mult sau destul(!!!) dar as vrea sa ma ajute si pe mine cu fetele sau prin casa!
mariaana spune-ne ce-ai facut de papa gustos?!!!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Asa e Diana, nu mai comentez, se pare ca la majoritatea e la fel. De unde atata perfectiune! Asa sunt barbatii! Cu ei e rau,dar mai rau e fara ei!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
mariaanna spune:
Kitzy, ai sosit?Ia si de la mine un ceai.cred ca iti ajunge sa faci si baie in el, de cat ai primit!
Gina,ai zis-o:Asa sunt barbatii! Cu ei e rau,dar mai rau e fara ei!
Katia, pe unde esti?
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
câteva poze
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Mai fete acum sincer cred ca oricine se cearta. Bjjjj mei noi suntem perfectieu sunt
si el
si ne batem cap in cap, mai nou tot ce fac nu e bine nici macar mancarea asta de fasole nu e buna ca mi-a spus ca trage aere de la ea si mi-a spuso pe un ton....aio de mi-a venit sa io dau de cap. Da noah astea sunt nimicuri bine ca nu ne batem , am destule pe cap ca sa il mai bag si in seama. Treaba lui i-am zis ca de azi inainte sa mearga unde o vrea sa manance ,poi nu? Da binenteles adica la masa asta insemna oriunde
Teo
Perlute
o viata...
Offf, barbatii astia, mai bine ii lasam nemancati sa vedem ce-or sa faca!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Adidana, sotul meu ma ajuta prin casa destul de rar, pentru ca munceste de dimineata pana seara tarziu.Dar si cand o face...incepe sa arunce o multime de lucruri care nu mai trebuie, sa scuture, sa curate mocheta...ce mai...uneori as prefera sa fac singura curatenie.
La gatit, niciodata nu pune mana, nu ca n-ar putea, dar este comod.Nu stiu daca mi-a pregatit de vreo trei ori micul dejun.
Asta se intampla acasa, ca atunci cand iesim la gratar, el face toata treaba (aproape).
Ce-i drept, nu are timp sa ma ajute...Dimineta , oricat de grabit ar fi, imi aduce , totusi, lemne.
Ii seamana lu' soacra-mea.O zi a stat la mine si mi-a facut bucataria luna.Toate intr-o ordine desavarsita.Nu ca la mine n-ar fi curat, dar prea multa ordine ma oboseste...
Nu spun ce-am gatit, ca vad si gravidele...Mariaanna, mami de
Alex nazdravan
câteva poze
Mariaanna, exact la fel e si la noi! Ce sa facem, astia sunt!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
gina, HR?nu m-am prins
eu am noroc de sot care ma ajuta, cand poate ce e drept.daca e sa-i spun ca facem curatenie generala stabilim o zi cand putem amandoi si ne apucam de treaba.la gatit e fan, face cateodata niste mancaruri mai bune ca ale mele.eu de ex nu stiu sa fac galustile, adica nu-mi ies.lui ii ies puf,sau mamaliga tot el o face, cand are timp si chef prefera la bucatarie sa intre decat la curatenie.
adriana&razvan 01.11.2004
Resurse umane vroiam sa zic.
Maaam, ce sot ai! Sa-ti traiasca! Auzi, poate sa-i treinuiasca si pe-ai nostri? Unde l-ai gasit? Glumesc!
A, nici mie nu-mi ies galustile mereu, iar mamaliga nu mai zic. El mai face, cand are pofta, ce eu am incercat si s-au facut numai cocoloase si nu mai fac.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

nastasie spune:
gina, sunt contabil de meserie, asa ca ca sunt bagata in hartii pana peste cap.nu am numai partea de personal, am toata raspunderea.
mai, ce sa va zic, sunt norocoasa.nu l-am format eu, asa a fost tot timpul.ii place mult la bucatarie.face de toate.mai ales ciorba de burta.nu stiu ce sa va zic.ce sfat sa va dau.asa a fost tot timpul.cand nu am eu timp(mai tot timpul
) intra el si face mancare.supa de galusti pt razvan numai el o face.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
Mai si al meu stie sa gateasca foarte bine cand era Teo mica mai mult el gatea ca nu puteam nici respira din cauza la fata ca era ...rautate...
dar no acum....numai stie sa comenteze pfoai dar din orice si apoi faza cu impacarea...nu stiu cum e ca la noi vine la mine ne giugiulim si apoi iar incepe cu scandal de multe ori il resping si ii si spun de ce, pai mie nu mi-e de ajuns o jumatate de ora de iubire acum sincer vreau zile intregi ca atunci i-am zis ca ma simt folosita sincer , adica vine jumate de ora la mine cu "gulu gulu" si apoi du-te ...eu nu mai vreau asa sincer ca simt nevoia sa fiu iubita nu data la o parte ca o carpa, poi nu? Offf am nervi acum da imi trec mie ca doar tot incerc ca sa il aduc pe calea cea buna dar se pare ca e tot mai rau si nu inteleg de ce?
Teo 
Perlute
o viata...
onyxg1998 spune:
‘Neata, fetele,
Ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
Noi raportam o noapte cam agitata, ca de obicei.
Ieri am fost la medicul de la serviciu si mi-a spus ca intai trebuie sa-mi dea medical medicul de familie si apoi imi dau ei, ma cam mira, dar in fine, mi-am cerut programare la medicul de familia (care nu avea liber pana pe 25!!!) si merg sa vorbesc si cu el sa vedem ce-mi zice. Cu glicemia stau cat de cat bine, cred eu, astept sa ma sune tampitii astia de la spital, deja a trecut o saptamana, dar mai am un singur ac, ma mai intep odata si apoi gata, m-am hotarat. Cred ca daca era ceva foarte urgent ma sunau pana acum cu programarea, nu ??
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James

intr-adevar munceste mult sau destul(!!!) dar as vrea sa ma ajute si pe mine cu fetele sau prin casa!
si raisa (05.03.2006) 
si el