Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)
Raspunsuri - Pagina 17
ramyteo spune:
Onyxg sanatate multa.
DA ce injectii ai facut?
Mai fete nu vi-am zis ca azi noapte am luat bataie de la ficamea a inceput sa caraie si a zis ca sa iau mana de pe ea si apoi mi-a tras una si mi-a zis "fa-mi lapte" no acum m-a bufnit si rasul da ma si inervat da am zis ca totusi e noapte si nu are rost sa o cert ca apoi poate nu mi se mai culca si mi-era un somn....![]()
Teo 
Perlute
o viata...
lulu_boches spune:
Ramy-cum e"gulu gulu"?![]()
Mai dragutzelor, ati citit "Certificatul de casatorie"?Eu l-am citit cu sotul meu, asa ca am ajuns la o concluzie:nu scrie ca femeia spala, face papa,curatenie etc, iar sotul merge la serviciu vine acasa, mananca si hop la tv ca a inceput meciu, sau un documentar interesant, drept ptr care in familia noastra, muncim amandoi:sotul spala geamuri, eu il sustin moral![]()
noi
Impreuna pentru Emma
onyxg1998 spune:
Ramy, nu fac injectii, ma intep si pun o picatura de sange intr-un aparat sa-mi masoare nivelul de zahar din sange si trebuie sa-l scriu pe o hartiuta. Pana acum nivelul cel mai mare a fost 160 dupa ce am mancat la pranz (si doua prajiturele!!) si in rest sub 140. In schimb, mananc la gramaj, mi-am luat cantar si mananc exact cat pune pe regimul pe care mi l-au dat astia, dar de cand fac asta, mi-a iesit nivelul si 45 dimineata, cred ca este foarte scazut. Astept inca sa ma cheme endocrinologul.
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
ramyteo spune:
Mai Lena acum tre sa iti explic? E 
Mai lasa ca atunci il imprumutam si noi pe stul tau
daca tine numai cu morala ca la noi nu mai tine cu nimic ![]()
Teo 
Perlute
o viata...
nastasie spune:
lulu, asa e, nu scrie acolo nimic.al meu nu se uita la meci.am scapat.nu e fan.abia apucam sa vedem un film o data pe luna de la cap la coada.niciodata nu mi-a zis ca femeia sta la cratita sau alte chestii d-astea de discriminare sau cum le-o zice.intotdeauna m-a ajutat si am fost egali, ne-am consultat intodeauna chiar si la cea mai mica problema.
adriana&
razvan 01.11.2004
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Ramy, nu fac injectii, ma intep si pun o picatura de sange intr-un aparat sa-mi masoare nivelul de zahar din sange si trebuie sa-l scriu pe o hartiuta. Pana acum nivelul cel mai mare a fost 160 dupa ce am mancat la pranz (si doua prajiturele!!) si in rest sub 140. In schimb, mananc la gramaj, mi-am luat cantar si mananc exact cat pune pe regimul pe care mi l-au dat astia, dar de cand fac asta, mi-a iesit nivelul si 45 dimineata, cred ca este foarte scazut. Astept inca sa ma cheme endocrinologul.
Pupik de la Onyx si Vlad30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Offf imi pare rau , sanatate multa iti doresc!

Fetelor acum ma duc sa fac curat dar mai revin ca nu e chiar asa mult. Va
pe toateTeo

Perlute
o viata...
ramyteo spune:
la mine nu tine
quote:
Originally posted by nastasie
lulu, asa e, nu scrie acolo nimic.al meu nu se uita la meci.am scapat.nu e fan.abia apucam sa vedem un film o data pe luna de la cap la coada.niciodata nu mi-a zis ca femeia sta la cratita sau alte chestii d-astea de discriminare sau cum le-o zice.intotdeauna m-a ajutat si am fost egali, ne-am consultat intodeauna chiar si la cea mai mica problema.
adriana&razvan 01.11.2004
Si eu am incercat da....
da la mine nu tine , in afara de scoatere de ochii nu mai avem alt subiectTeo

Perlute
o viata...
mariaanna spune:
Am uitat sa va zic ca a gatit sotul odata fasole verde cu carnat...da buna...Ma gandeam daca ar face el mancare zilnic ce bine ar fi.As scapa si eu asa de grija asta, ca mofturosi la mancare sun amandoi: si sotul si baiatul!
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
ramyteo spune:
Mai fetelor stati asa am deschis un sub numai despre sotii nostrii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116601
Asta nu inseamna ca nu veniti la cafea ca va 
Teo 
Perlute
o viata...
katiapam spune: