Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)
Raspunsuri - Pagina 18
katiapam spune:
Ramy-stiam ca nu scap
acum suport asta e........trece nu?
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
Pai normal Kati ca trece pot eu sa te bat pana nu mai poti![]()
Ia o cafeluta si
de la mine 
Teo 
Perlute
o viata...
lulu_boches spune:
Ce fac "nevestele disperate"?
(parca asa era titlul topicului)
noi
Impreuna pentru Emma
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Ramy-cum e"gulu gulu"?
Mai dragutzelor, ati citit "Certificatul de casatorie"?Eu l-am citit cu sotul meu, asa ca am ajuns la o concluzie:nu scrie ca femeia spala, face papa,curatenie etc, iar sotul merge la serviciu vine acasa, mananca si hop la tv ca a inceput meciu, sau un documentar interesant, drept ptr care in familia noastra, muncim amandoi:sotul spala geamuri, eu il sustin moral
noiImpreuna pentru Emma
Subscriu la cele spuse de tine!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Ramy, nu fac injectii, ma intep si pun o picatura de sange intr-un aparat sa-mi masoare nivelul de zahar din sange si trebuie sa-l scriu pe o hartiuta. Pana acum nivelul cel mai mare a fost 160 dupa ce am mancat la pranz (si doua prajiturele!!) si in rest sub 140. In schimb, mananc la gramaj, mi-am luat cantar si mananc exact cat pune pe regimul pe care mi l-au dat astia, dar de cand fac asta, mi-a iesit nivelul si 45 dimineata, cred ca este foarte scazut. Astept inca sa ma cheme endocrinologul.
Pupik de la Onyx si Vlad30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Apropo de aparatul ala, are si mama unul pe care tocmai si l-a luat zilele astea, ca ea are diabet si mi-am facut si eu aseara testul de glicemie, dupa ce mancasem si dulce si mi-a iesit 70, cam mica, nu? Asa ca pot sa mananc dulciuri linistita! Glumeam!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
gina, sunt contabil de meserie, asa ca ca sunt bagata in hartii pana peste cap.nu am numai partea de personal, am toata raspunderea.
mai, ce sa va zic, sunt norocoasa.nu l-am format eu, asa a fost tot timpul.ii place mult la bucatarie.face de toate.mai ales ciorba de burta.nu stiu ce sa va zic.ce sfat sa va dau.asa a fost tot timpul.cand nu am eu timp(mai tot timpul) intra el si face mancare.supa de galusti pt razvan numai el o face.
adriana&razvan 01.11.2004
Aha, am inteles acum, faci de toate si sora mea a facut la fel la inceput. Acum e numai pe contabilitate si mai nou sta cu bebita ei acasa. Nepotica si finuta mea are 5 luni.
Cu sotul tau, ce sa zic, ai o comoara, vezi sa nu ti-o fure cineva. Glumeam! Ciorba de burta mai face si al meu din joi in pasti, cand mai vin prieteni pe la noi si se da mare ca e tare harnic.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

MIKYCRIS spune:
buna fetele,am venit sa ma servesc si eu cu o
.
fetelor eu maine merg la eco morfo la iosup si am asa mari emotii.....cica si asta e pe toane din cate am inteles
.
daraban ce mai faci?dar Delia?sper ca sunteti bine
.
21+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Ce fac "nevestele disperate"?(parca asa era titlul topicului)
noiImpreuna pentru Emma
Da, vorbeam cu Ramona pe mess si zic: "ma asa ne plangem de mila, parca suntem la neveste disperate" si ea zice: "hai ca fac un subiect nou pe forum". Zic "bine". Pe urma mi-a picat netul si nu mai puteam sa intru sa vad.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

addiana spune:
am ajuns azi la dr ...iar... si in sfarsit urechiusa denisei e bine! gata cu antibioticul!! Doamneajuta sa nu mai fie nevoie!
onyx multa sanatate! e greu cu glicemia asta! soacra mea are diabet si o vad cum se chinuie cu gramajul, cu analizele si cu pumnul de pastile pe care trebuie sa-l ia zilnic!!!
la noi e vreme frumoasa...soare! in sfarsit! sper sa o tina tot asa si sa nu mai vina frigul ca m-am saturat! mi-e dor sa merg in parc cu fetele si sa stam o dup-amiaza intreaga!
cu barbatii, ce sa mai... astia sunt ei!

sti ca nu scapi de mine hi hi
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James