Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

'Neata, fete !
Vad ca deja ati baut cafeaua si sunteti tare guralive.In special Gina...Oare de ce?
Gravidoaselor, daca -mi promiteti ca nu sunteti pofticioase, va spun eu un felul doi gustoooos, pe care l-am facut ieri...
Pup pe toate....

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gina si cum a fost impacarea?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Pai cum sa-ti zic, dupa atatea zile, ne-am purtat pur si simplu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Noi am mai avut perioade din astea si pe urma a fost totul ok, dar acum a coincis si cu ziua mea si iti dai seama ca totul a luat alte proportii, m-am simtit aiurea, ce sa mai zic? Dar totul e bine cand se termina cu bine, nu?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariaanna

'Neata, fete !
Vad ca deja ati baut cafeaua si sunteti tare guralive.In special Gina...Oare de ce?
Gravidoaselor, daca -mi promiteti ca nu sunteti pofticioase, va spun eu un felul doi gustoooos, pe care l-am facut ieri...
Pup pe toate....

cāteva poze

Am ramas singura in birou si-mi fac de cap, d-aia!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Asa MEIIIII asa trebuie sa lipsesc o ora si sa citesc....multe pagini
Va pe toate

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gina, eu ieri am fost la cemra de munca si am turbat.noroc ca am rezolvat tot.azi am facut pauza si ma duc maine iar.
stiu cum e cu cearta.de mult nu ne-am mai certat nici noi si cand spun asta trebuie sa ne certam cat de curand.nu ne tine mult, dar si eu ma simt aiurea cand se intampla, dar nu avem ce face.bine ca ati rezolvat totul si ca sunteti ok iar.meritati o cina in oras.
dau si cafea si suc si ceai si bere.tot ce vreti voi.
ramy, sunt aici nu ma bate.stai linistita ca nu ma supar.
legat de faosle noi suntem mari fasolari.imi place orice fel de fasole:ciorba, scazuta, facaluita.nici eu nu am mai facut de mult.dar vineri vine mama pe la mine si imi mai face ea mancarica.ca ea o face buna rauuuuuuuuu.orice as face nu-mi iese ca a ei.asta ma refer la orice fel de mancare.iese buna, e comestibila dar nu e ca a ei.
gata, fug va pup pe toate.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

off ce ti-e si cu certurile astea.... si noi ne certam destul de des, si de cele mai multe ori de la niste nimicuri! dar oboseala, stresul, nervii...
si eu incerc sa mai schimb ceva la al meu barbat, dar nu prea am sanse! intr-adevar munceste mult sau destul(!!!) dar as vrea sa ma ajute si pe mine cu fetele sau prin casa!

mariaana spune-ne ce-ai facut de papa gustos?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mai fete acum sincer cred ca oricine se cearta. Bjjjj mei noi suntem perfecti eu sunt si el si ne batem cap in cap, mai nou tot ce fac nu e bine nici macar mancarea asta de fasole nu e buna ca mi-a spus ca trage aere de la ea si mi-a spuso pe un ton....aio de mi-a venit sa io dau de cap. Da noah astea sunt nimicuri bine ca nu ne batem , am destule pe cap ca sa il mai bag si in seama. Treaba lui i-am zis ca de azi inainte sa mearga unde o vrea sa manance ,poi nu? Da binenteles adica la masa asta insemna oriunde

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Adidana, sotul meu ma ajuta prin casa destul de rar, pentru ca munceste de dimineata pana seara tarziu.Dar si cand o face...incepe sa arunce o multime de lucruri care nu mai trebuie, sa scuture, sa curate mocheta...ce mai...uneori as prefera sa fac singura curatenie.
La gatit, niciodata nu pune mana, nu ca n-ar putea, dar este comod.Nu stiu daca mi-a pregatit de vreo trei ori micul dejun.
Asta se intampla acasa, ca atunci cand iesim la gratar, el face toata treaba (aproape).
Ce-i drept, nu are timp sa ma ajute...Dimineta , oricat de grabit ar fi, imi aduce , totusi, lemne.
Ii seamana lu' soacra-mea.O zi a stat la mine si mi-a facut bucataria luna.Toate intr-o ordine desavarsita.Nu ca la mine n-ar fi curat, dar prea multa ordine ma oboseste...
Nu spun ce-am gatit, ca vad si gravidele...

cāteva poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastasie

gina, eu ieri am fost la cemra de munca si am turbat.noroc ca am rezolvat tot.azi am facut pauza si ma duc maine iar.
stiu cum e cu cearta.de mult nu ne-am mai certat nici noi si cand spun asta trebuie sa ne certam cat de curand.nu ne tine mult, dar si eu ma simt aiurea cand se intampla, dar nu avem ce face.bine ca ati rezolvat totul si ca sunteti ok iar.meritati o cina in oras.
dau si cafea si suc si ceai si bere.tot ce vreti voi.
ramy, sunt aici nu ma bate.stai linistita ca nu ma supar.
legat de faosle noi suntem mari fasolari.imi place orice fel de fasole:ciorba, scazuta, facaluita.nici eu nu am mai facut de mult.dar vineri vine mama pe la mine si imi mai face ea mancarica.ca ea o face buna rauuuuuuuuu.orice as face nu-mi iese ca a ei.asta ma refer la orice fel de mancare.iese buna, e comestibila dar nu e ca a ei.
gata, fug va pup pe toate.

Off, Adriana, se pare ca ne asemanam cu multe. Si tu lucrezi la HR?
Ce sa facem, cand ajungem cu nervii la pamant, ne mai infigem in cei dragi, desi nu e bine, dar ne varsam nervii pe cine avem la indemana.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gina, HR?nu m-am prins
eu am noroc de sot care ma ajuta, cand poate ce e drept.daca e sa-i spun ca facem curatenie generala stabilim o zi cand putem amandoi si ne apucam de treaba.la gatit e fan, face cateodata niste mancaruri mai bune ca ale mele.eu de ex nu stiu sa fac galustile, adica nu-mi ies.lui ii ies puf,sau mamaliga tot el o face, cand are timp si chef prefera la bucatarie sa intre decat la curatenie.

Mergi la inceput