Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la mine.eu am alergat ieri iar de nebuna.am ajuns pe la 6 acasa si am avut si musafiri.
si eu sunt cu nervii la pamant, dar incerc sa rezist desi cateodata imi vine sa-mi iau campii.
gina, ce bine ca v-ati impacat.azi sunt in curatenie ca nu se mai poate iar.sotul ieri a fost la analize, azi la tragere, maine alarma, vineri de tura.iar ma lupt singura cu toate.asa m-am saturat cateodata.in rest nimic nou.va pup pe toate si va dau o cana mare de cafea pe motiv ca am absentat ieri.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Of, asai mei Nastasie toate pica pe capul nostru. Rezista ca noi te suntinem moral ia de aici mai lipsesti?
Da mersi si de cana mare de cafea si pentru asta dau

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mei Nastasie sper ca nu te-ai suparat.

Fetelor azi impart la fiecare ca ma cam lasati singura pe aici.

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Nastasie daca mie imi dai o cana cu ceai, iti dau un mare de tot!

31 cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am venit am venit!... am venit la o portie maaare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata fetelor,

Azi nu m-am mai dus la camera de munca, s-au dus colegele mele si m-au scutit.

Asa ca hai sa va dau o buna!

Va pupicesc si vorbim!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastasie

neata si de la mine.eu am alergat ieri iar de nebuna.am ajuns pe la 6 acasa si am avut si musafiri.
si eu sunt cu nervii la pamant, dar incerc sa rezist desi cateodata imi vine sa-mi iau campii.
gina, ce bine ca v-ati impacat.azi sunt in curatenie ca nu se mai poate iar.sotul ieri a fost la analize, azi la tragere, maine alarma, vineri de tura.iar ma lupt singura cu toate.asa m-am saturat cateodata.in rest nimic nou.va pup pe toate si va dau o cana mare de cafea pe motiv ca am absentat ieri.

adriana&razvan 01.11.2004

Of, Adriana, si la tine e la fel ca la mine. Mai mult de-asta ne-am certat, ca eu sunt cu toate si serviciu si nu mai fac fata cateodata si am tipat la el ca nu ma ajuta si i-am zis mai multe cuvinte grele, printre care si cateva de mama lui care nu l-a invatat sa faca nimic si acum ma pune pe mine sa-l dau pe brazda la 30 de ani. Multe femei se resemneaza, ca cica asa trebuie, ca femeia sa faca totul in casa si cu copiii si cu gatitul si cu spalatul si ei doar cu serviciu si cu trandavitul. Asa ca te inteleg foarte bine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Neata!
Nastasie daca mie imi dai o cana cu ceai, iti dau un mare de tot!

31 cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

kitzy, hai ca daca vrei, iti dau eu un ceai bun. Cu ce vrei tu, cu lamaie, cu fructe de padure sau altceva, avem de toate! Cum merge cu burtica?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Mei Nastasie sper ca nu te-ai suparat.

Fetelor azi impart la fiecare ca ma cam lasati singura pe aici.

Teo
Perlute
o viata...

Hai ca nu mai esti singurica, sa nu ne mai bati, bine?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

buna fetelor. mai apar si eu pe-aici dupa cateva zile de absenta! am umblat o gramada zilele astea doar eu cu fetele ca sotul n-a avut timp , si pe vremea asta urata...azi am ajuns toate ude de la genunchi in jos!!! i-am facut si raisei analizele, maine trebuie sa merg sa iau rezultatele, apoi cu denisa cu otita numai in vizite la dr am tinut-o!!!

La multi ani Gina! multa sanatate si fericire alaturi de familie si de cei dragi! imi pare rau de intarziere!

of onix! imi pare rau! sper sa treaca cat mai repede starea pe care o ai!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mersi mult pentru urari! Esti o scumpa!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput