Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

‘Neata, fetele,

Am mai aparut si noi putin, foarte suparate, obosite, avem de toate, cine vrea sa spuna, ca le dam.
De la un timp nu mai am chef de nimic, mai ales ca dupa ce vin de la munca franta de oboseala, cu nervii care mi-i fac pe aici, o iau de la capat acasa ! cred ca in curand imi cer medical si asa am timp sa am grija de casa si de mine. Am sa iau ceva mai putini bani, dar asta este, ce sa fac, macar sunt mai linistita de creier.
Va pe toate.

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Of, Onix, imi pare rau ca esti cu nervii la pamant. Asa eram si eu cand eram insarcinata si apoi acum, in ultima perioada tot asa am fost, d-aia m-am si certat cu Tibi. Sper sa te linistesti, ca nu e bine pentru bebe.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare. Mai iau si eu o cafea daca a mai ramas ceva.
Nici noi nu am spalat hainele cu detergent special. Le spalam cu detergent normal dar separate de ale noastre si apoi le mai si calcam. Boala asta cu calcatul hainelor lui Robert o am si acum numai ca acum nu ii mai calc si chilotii si maieurile.
Acum am schimbat detergentul cu tide ca am zis ca e mai bun si s-a umplut tot de bubite. Trebe clatite hainele de doua ori. Dar acum spalam hainele la un loc cu ale noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetelor. mai apar si eu pe-aici dupa cateva zile de absenta! am umblat o gramada zilele astea doar eu cu fetele ca sotul n-a avut timp , si pe vremea asta urata...azi am ajuns toate ude de la genunchi in jos!!! i-am facut si raisei analizele, maine trebuie sa merg sa iau rezultatele, apoi cu denisa cu otita numai in vizite la dr am tinut-o!!!

La multi ani Gina! multa sanatate si fericire alaturi de familie si de cei dragi! imi pare rau de intarziere!

of onix! imi pare rau! sper sa treaca cat mai repede starea pe care o ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gina si cum a fost impacarea?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna seara fetelor.
Va pe toate si sanatate la toate si la prichindeii vostrii.
Kati oare pe unde umbla? oricum ma pun si pun absente apai atunci sa va vad eu pe voi ca am fost destul de toleranta, ehei treaba voastra....
ORICUM VA [PUP] PE TOATE FARA EXCEPTIE

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Se pare ca toata lumea s-a dus la culcare.
Voi ce mai gatiti mai fetelor ca eu nu mai stiu ce sa mai fac de mancare. Sunt in pana de ideei.
Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

He he nu m-am culcat inca, da am venit sa iti raspund la intrebare , am facut ciorba de fasole uscata bjjjj e bunoaca rau mei....

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna idee ramy, n-am mai facut de ceva timp ciorba de fasole. imi e mai usor sa fac de pui...e gata mai repede!!

ma duc si eu la somn, vad ca iar ma culc pe la ore de-astea iar dimineata imi pica ochii-n gura!
noapte buna si

Mergi la inceput

Buna idee cu ciorba de fasole. La noi sotul e mort dupa ciorba asta. Cred ca s-ar bucura mult sa fac. Felul doi ce mai gatiti?
Acum chiar cred ca s-a culcat toata lumea. Somn usor

Mergi la inceput

Datorita faptului ca am pus prea multa fasole la fiert a trebuit sa fac si felul doi fasole scazuta cu carnat
Lena tu nu ar tebui sa fi la lucru azi? Hai? ma pregatesc si pentru tine, hm.

'Neata fetelor ca in totdeauna "io" prima dau cafea la toata lumea

Va pe toate

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput