Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 19
mandarinutza spune:
Pinacolada, deocamdata ii dau doar tzizi, o sa incep peste 2 saptamani. Cred ca o sa incep cu suc de fructe si piure fructe apoi.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Andreeaiosif, fie-mea a avut ochi albastri pana la 2 ani, acum ii are verzi. Dar cine stie cum va fi la voi.
Bee, ce frumos ce spui tu acolo. Sigur imi e dor de calatorii lungi si circuite, eu zic ca nu e inca momentul. Dar vine el. Cat despre circulatie, noi adoram viteza amandoi. Numai ca eu nu ma descurc cu viteza mare, prefer sa dorm in dreapta
E super afara, daca datoram asta Sabinei, atunci merita un Am iesit cu Alex in curte si ne-am jucat, e asa frumos.
Myral, pentru pata cu pricina i-au dat si lui Andrei crema Locoid care este cu cortizon. Eu l-am dat. Mai avem 3 zile. Nu vad nici o imbunatatire. Borcane iau din Carrefour. La farmacie am mai gasit din cele cu termen de expirare apropiat.
Sim si Sabina, deja sunt prea multe ispite pentru Carpatina. Toate vreti sa se dea Carpatina la voi.
In alta ordine de idei, avem bona dar cere 20 mil pentru curatenie si program de 12 ore. Ce parere aveti (mai ales mamicile cu bone)? Una peste alta oricum bonele cereau 12-14 mil minim ca sa vina aici, cu cat lua tanti pe curatenie tot acolo ajungeam.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Andreea, multumesc. Deja e mai bine puztulica, ii dadusem cu Rivanol si Baneocin si vad ca acum nu mai avea chiar nimic si se tragea lejer pielea.
Rox ,
Poze
sim_stoian spune:
Rox, avand in vedere ca te costa tot atat, cred ca merita. Numai sa se descurce singura cu tot.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Roxana_G spune:
Pai probabil la inceput va putea, dar pe masura ce creste Andrei nu prea mai merge. Asa am patit si la Alex.
Rox ,
Poze
Pinacolada spune:
Roxana-piure de fructe i-ai lui andreiutu mai multe fructe odata sau ai luat-o treptat?Cum se simte andreiutu cu putulica ? e mai bine?
Mandarinutza-mercic pt raspuns!eu nu ii mai dau tzitzi de la 2 luni!
Yaia spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Yaia
Deocamdata se numeste The Middle East Peace Process from a European Perspective
Lol.. ce evolutie rapida.. ieri fasole verde, azi Middle East Peace Process .. maine candidatura la presedentia Finlandei?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Pai vedem ce iese...poate o mare fasole verde din toata teza...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Yaia, suna f interesanta teza ta!
Si ca sa te amuzi putin, teza mea suna asa:
Functia memoriei in constructia timpului muzical.
da io-s depaaaaaaaaaaaarte de finish.....
Mersi. Eu recunosc sportiv ca nu inteleg nimic din titlul tezei tale. Ups! Dar iti urez spor la lucru.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Roxana_G spune:
Pinacolada, am luat-o treptat. Initial suc de mere, apoi suc de mere cu morcov. Apoi borcanel mar cu morcov. Ulterior mar cu morcov si putin altceva - fie cu piersica, fie caisa, fie cu un amestec de mar cu piersica si ananas. Acel altceva l-am introdus treptat.
Rox ,
Poze
isabeluta spune:
Rox nu stiu ce sa zic de salariile astea probabil este ok pentru distanta si tot ce face, dar ma gandeam ca pentru o menajera-bona in Romanica e o caruta de bani. Sunt oameni cu facultate prin tara care nici in vis nu primesc atat...e adevarat sunt si norocosi, dar totusi e o menajera! In fine ma bag si eu ca musca in lapte...mai bine tac!
Aniast mie imi placeau Vlad, Vladimir si Dragomir. Sotul nu a vrut nicicum unul din ultimele doua asa ca ma ramas la Vlad...Si apropo de nume cat eram gravi am tot incercat sa-i gasesc un nume potrivit (asa cum imi imaginam eu atunci ca va fii baiatul meu)...eu mi-am dorit ff mult o fetita si pe cuvant orice nume ii gaseam tot mi se parea ca suna a nume de fata...cred ca eram dusa rau atunci...asa ca m-am intors la "prima mea dragoste"...
Off bazaie matzu` meu...ii e somnic...ma duc la el...
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)