Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mai aveti timp sa cititi si carti!!!!!!! Acum chiar ca va invidiez!Asa , am tot vrut sa va mai zic cate ceva si despre noi dar nu am putut scrie in liniste.Deci si noi cica am avea d atopica( avem o pata mica si uscata care uneori se face rosie) ne daduse si noua dr. advatan cu cortizon dar nu am vrut s-o dau, am incercat cu lanolina dar nu are efect la noi, poate sa zic ca amelioreaza putin, oricum atata timp cat e doar o pata mica si nu deranjeaza nu am de gand sa o dau cu altceva.Despre diversificare, de doua zile ii dau cereale cu lingurita, dar f putin ca pare ca o oboseste masa, sunt sigura ca inca nu a ajuns nimic in stomacelul ei ca scoate cu limbuta tot, acum nu ii mai bag eu in gurita o las pe ea , adica scoate limbuta si linge lingurita ca o pisicuta e tare simpatica. Deci mai degraba ne jucam decat mancam ma gandesc ca nu o fi pregatita dar nu a mai luat in greutate si vreau sa o obisnuiesc cu lingurita si la 6 luni as vrea sa incepem cu legume si fructe desi pediatra ne-a zis sa incepem la 5 luni pe motiv ca nu a crescut f bine in greutate.Am analizat si eu oferta de borcanele cu legume si fructe, am tot citit pe ele ce contin si la un moment dat am observat data expirarii 05 2008, pai au termen 2 ani si eu sa cumpar cu cateva luni inainte de expirare asta nu imi place deci voi de unde cumparati borcanelele??????????????Despre mine ce sa spun ca ma dau in cap cu tot felul de solutii pt caderea parului si parca e mai bine dar la cat a cazut nici nu prea mai are de unde. Deci folosesc sampon ginseng, fiole de ginseng, combinatia Annisiei si crema de la kallos cu placenta, bine nu toate odataSim tu te dai cu crema de la kallos dupa fiecare spalare???? ca pe cutie nu scrie cat de des trebuie folosita.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mda, am facut treaba de m-am rupt - am dormit cu Stefan si am calcat cateva body-uri. Dar macar mi-am facut programare la epilat pt maine.

Myral, nu ma dau de fiecare daca cu tratamentul de la Kallos, mai am unul de la Nivea pe care l-am luat din Austrica si le alternez. Dar am constatat o imbunatatire considerabila de cand am inceput sa ma dau cu cel de la Kallos.

Nu stiu ce am, nu prea sunt in apele mele, am o lene crunta, nu am chef nici sa scriu. Cred ca mi se trage de la faptul ca tre sa ma duc sa probez haine sa vad cu ce ma imbrac maine...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

carpatino te adoooooooooor!!!!

Mandarinuta, ce fain!" vreau si eu sa citesc odata cartea asta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Va multumim tuturor pt urari.Luy

Am fost afara la plimbare vreo 3 ore si m-am intalnit cu Gabitz si cu Eliza.Ce omulet de zapada!e un fulgulet de nea,mica si delicata.a mea pare tanc pe langa ea.

Myral eu folosesc tratamentul de la Kallos de vreun an in loc de balsam.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza
Carpatino, pai trimitem si la tine zapada!

Nu, merci!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

O melodie tare draguta pentru copii: http://www.trilulilu.ro/misualex/7edc8b5631261a

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

si pentru fetele din Germanica, ca tot intreba Carpatina de Maruntzika: http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/c571765dcd8fc5

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

si pentru fetele din Germanica, ca tot intreba Carpatina de Maruntzika: http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/c571765dcd8fc5

Poze

Ii place lui Stefan, multumim. Cred ca stie ca mami vrea sa il faca austriac .

Carpatinoooo, nu te iei si de mine putin sa ma scoti din butoi?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citesc si eu din urma si raspund pe cat posibil.

Luy, multumim de pozici si de prelucrari, sunt super.

Rox, am citi de problema cu putzica lui Andrei, am trecut si noi prin asta si dr ne-a spus sa-l decalotam la baie apoi, dupa ce-l uscam, sa-l dam cu neopreol (tot decalotat fiind) ca sa treaca iritatia. Chiar a avut efect.

Sabina, eu stiu ca la depozitul de carte de langa Gara de Nord se gasesc carti bune, si pt copii, la preturi cu reducere.

dany26, si eu am avut probleme cu Vladi cu constipatia, el nu facea kk singur nici dupa 3 zile, in conditiile in care il alaptez natural. Foloseste supozitoare cu glicerina cateva zile, nu e obligatoriu sa pui unul intreg, poti pune si cate jumatate...si astfel o sa-l obisnuiesti sa faca kk si singur.

isabeluta, apropo de numele de Vlad, noi eram hotarati sa-i spunem lui Vladi - Vlad Constantin. In ziua in care am iesit din spital si a trebuit sa-l declaram am zis totusi ca e prea scurt Vlad si ca ar trebui sa gasim ceva mai lung...aveam de ales intre Vladimir si Vladislav. Pana la urma am ales si mie mi se pare acum ca i se potriveste numele ca o manusa.

Na ca l-am pomenit pe fi'miu si s-a trezit. . Revin.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Mandarintza- ce-i dai tu prietsei tale sa manance? piure de fructe?i-ai dat mai multe fructe odata sau ai inceput treptat!
am uitat de la Luca......

Mergi la inceput