Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by betty78
Yaia eu pentru piele uscata folosesc uleiul de masaj de la Mustella si vad ca pana acum bebe nu a avut nici o problema de piele

Betty, mersi de info. Noi aici nu gasim Mustella. As putea comanda pe net din Germanica, dar deocamdata nu ma complic. Tudor a mai avut piele uscata si in cateva zile s-a curatat, a iesit cea noua. Acum de vreo 2 saptamani am simtit ca s-a uscat iar pe picioruse si dam cu crema. Deja si-a revenit in mare parte, deci merge si cu Weleda.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata!Pup pt doua mamici obosite, Isabeluta si Cecilia. A mea culmea care dormea putin noaptea acum se culca mai devreme si se scoala mai tarziu, sa o tina tot asa, binenteles cu pauza de supt dar adoarme repede la loc.Andreeaiosif si eu zic sa nu renunti la dreptul tau, poate ca ai gresit cand ai renuntat tu din prima la un an, daca ziceai ca stai doi ani acasa poate ea iti propunea unu, ei zic si eu acum.Andrruzza, multa sanatate Stefaniei, sa treaca repede, eu nu cred in predispozitia asta la astm, mai ales ca muuulti bebelusi fac bronsiolita . Apropo de asta eu la cea mare nici macar nu auzisem de bronsiolita.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Dragalaselor, unde-i subiectul ala cu mancarea, ca vreau sa ma revansez la sotu pt. aseara, fac ceva bun sa-l rasfat pentru florile si tortuletul primit, chit ca '' ce-i aia sf. valentin ? ''

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Andreea, pt o mamica necajita...
Foarte urat din partea sefei tale ca incearca sa faca asa ceva. Insa din pacate mai sunt si persoane de-astea. Ce poti tu sa faci ? Daca in urma discutiei de azi nu reusesti sa te intelegi cu ea, nu-ti ramane decat sa te gandesti serios sa-ti gasesti un alt loc de munca pana vei dori sa revii la serviciu. Pentru ca e clar, nu vei mai avea trai cu ea daca ramai tot acolo. Foarte trist...
Orice ar fi, ramai insa ferma pe pozitie si nu ceda presiunii ei, stai cu David 1 an, daca asta iti doresti. Acorda-i si lui, dar si tie privilegiul de a va bucura de acest an petrecut impreuna. Nici un job nu valoreaza mai mult decat timpul petrecut alaturi de comoara ta, decat bucuria de a fi langa David la primele cuvinte, la primii pasi, la multe alte "primii/primele" care se vor intampla in acest an. Ti-ai dorit atat de mult asta... nu renunta la visul tau.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Andreea, sunt perect de acord cu Luy, care a scris foarte frumos. Din cate am citit am dedus ca sefa ta nu are copii. Tu ramai ferma pe pozitie si nu ceda, mai ales ca "proiectul" asta nou la care esti acum manager e atat de important pentru tine. Eu zic sa-i prezinti din start punctul tau de vedere si sa-i bati obrazul. Greseala e numai a ei ca nu si-a angajat pe cineva temporar, tu ai fost corecta si ai anuntat din timp.
Bafta multa la negocieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Melaniatud AMALIA ELENA, REBECA MARIA, AMALIA MARIA, RADU CATALINSi apropo de sarbatoriti, noi luna asta facem 6 lunite si ma gandeam la ceva mai special asa ca pt o jumatate de an, o sa fie si tati acasa, daaaaaaar am descoperit ca luna asta are 29 zile cand sa ne sarbatorim noi?????? Offff si acum ii inteleg pe cei nascuti pe 31, dar acum trece si primul an. Roxana tu te intrebai cand au trecut 4 anisori ca ai fata mare, asa si eu doamne cand au trecut 10 ani????? Merge netul ngreu si mai suntem si smiorcaite.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Melania!
Pai sa trecem fata in listutza, nu????

Andreea asculta fetele si stai acasa...unul din motivele pentru care ma intorc la job e seful...e adevarat nu e siongurul motiv, dar el se simte foarte bine ca "m-a convins"...acum incearca sa sugereze ca alaptatul e optional...la asta insa nu ma poate intorce si mai mult de 6 ore nu stau cu tot cu manageriatu` lu` peshte. Am zis-o! Si acum tac!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Fetelor am o intrebare: la diverisficare dupa sucul de fructe ce a-ti dat-piure de fructe sau br de vaci cu piure de fructe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bai m-a tampit azi raceala asta.Am fost prastie.
Cat am stat cu Erika am tinut o masca la gura.
Maine dimineata o duc pe mama la aeroport...imi vine tare greu si mai ales ei...cand o tine pe Erika in brate de cateva zile ii dau lacrimile
Myral chiar cum sarbatorim noi?Vaiii,pe 2 martie atunci :P
Yaia bafta cu teza aia...eu m-am impotmonit numa' cititnd.

Mai vroiam sa spun multe...am uitat

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla
Yaia bafta cu teza aia...eu m-am impotmonit numa' cititnd.

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)[/size=1][/font=Comic Sans MS][/b]

Mersi mult.
Si nu dispera, o sa va acomodati si fara mama ta. Acum poate te gandesti ce o sa faci tu fara ajutor, dar va obisnuiti doar in 3. Am simtit si eu asta cand mi-a plecat sora. Acum dam chat mult mai des si musai bag "camela" (cum zice nepotu'), ca sa-l vada pe Tudor.

Mergi la inceput

Fetelor, va las acum, plec la papanasul meu si la teza.

PS Am aparut pe prima pagina...yuhuu...

Mergi la inceput