Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
isabeluta spune:
Rox dupa cum vezi nu esti singura ce lucreaza la 2 pagini odata...si eu ma numar printre "trisoare" ...
Danutza pai de linguritzele astea am intrebat eu acum o luna si draga de Rox mi-a raspuns promt. Probabil ai scapt discutia!
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor:Bernix si Degetzica, Andruzza si Stefania, sot de Andries exilat
Adimercedes te inteleg cu numele. Nu te ofusca...in spital colega mea de salon inca nu alese-se numele bebeului...m-a intrebat "Tu l-ai ales?" zic "Da, Vlad Matei!", ea "Ce frumos nume Vlad! Asa am sa-i pun si eu numele!" si asa a facut...
Acum eu nu pot sa zic ca-s prea ofuscata oricum sunt o gramada de Vladuti la noi in club. Asa s-a nimerit! Numele asta mi-a placut mie acu` hat, doar nu o sa-l schimb pentru ca-l are si altcineva...Si oricum Lisa Maria suna foarte bine impreuna. Eu zic sa nu pui la suflet!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
mandarinutza spune:
Sabina, in Cora la standul de carti, gasesti o oferta destul de buna, gasesti si noi aparatii. Eu mereu imi cumpar carti de acolo:Humanitas,Polirom.Acum depinde ce cauti? Bineinteles, nu sunt asa de multe ca la Diverta sau alte librarii.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
isabeluta spune:
Betty nu te mai minuna...hihihi... de acum incolo tot prin alte locuri decat unde l-ai lasat ai sa-l gasesti!
Pe mine aseara ma apucase melancolia si am inceput sa citesc la burtici de anul trecut...cine era pe baricade la inceput de Odisee? Betty si Aniast!!! Ati spart gheata cum s-ar zice! Alinakav nu prea a mai postat pe la noi...ea ne-a deschis Odiseea. pe toate!
Isabela de
bebeka spune:
Sabina oi gasi tu macar o carte!Au un stand cu ultimele aparitii.
Te rog spune ce ti-a zis dr Culcer cu vit A si pielea uscata-cum se da.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
isabeluta spune:
Cred ca ti-a rapsuns cineva deja Gabitz, dar preventiv...livretul teoretic se elibereaza la primarie acolo de unde ti-ai luat si certificstul de casatorie si nastere al copiilor. Acum eu nu stiu cum o fii in Bucuresti, dar aici nu mi-au dat certificatul lui bebe fara livret...adica am facut livretul mai intai de certificat...
Isabela de
papanash spune:
Roxanaaaaa, daca tu te apuci de calcat n-o trimiti pe tanti menajera la mine ? ca eu n-am chef de nimic si e un balamuc in casa......
esti cu gandul la shoping, asa-i ?
saracul Andrei, sa nu mai lasi pe nimeni sa-i umble la putzulica, sunt de groaza medicii astia, una-doua se baga la baietzei, parca-s pedofili nu alta ...
claudia 1178, am inteles ca nu esti de acord cu noi in ceea ce priveste diversificarea, da te rog eu, daca mergi cu ea afara sa nu- pui fularul la guritza, chiar daca instinctul de mama asa iti zice...
Ai o fetita scumpica foc, multa sanatate !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
mandarinutza spune:
Daca vreti sa va distrati putin:
http://www.sysdesign.ro/ras/antistres.html
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Bee, eu sper sa nu fiu sechestrata la hotel, dar acum ca ai deschis subiectul o sa ma asigur ca ii fac program cu prietenii. Imi pare rau de concediul vostru, mai ales ca voi l-ati si amanat. Ce sa mai zic, o sa fie mai bine la anul. La ambele.
Gabitz, cred ca poti merge la orice sector. Eu am nascut pe Andrei la sect 5, stau in 2, si sotul sta in 1 unde ne-am si casatorit. L-am inscris pe Andrei la sectorul 1 dar cu cerere pe buletinul meu. Se putea si la 2. Deci banuiesc ca la domiciliu.
Papansh, nu o iau pe Alex ca ma oboseste. La Munchen pentru ca acolo mergem de obicei. Nu iti dau pe tanti ca are ditamai casa de curatat. Si uite ca nu am calcat nimic pana acum. Da, cu putzulica fapta e comisa deja si stii ca de regula daca apuci sa decalotezi trebuie sa ai mereu grija. Of, na belea de acum.
Andreeaiosif, nu e legal dar stii ca in practica ei sunt cam nesimtiti. De ce nu iti gaseste un inlocuitor? Cineva din subalternii tai? Ce sa zic, la fostul job tot asa faceau (acum am avut grija sa aleg eu colega care se ocupa si asa stiu sigur ca e totul facut), ma sunau mereu. Ba in primele luni seful de dincolo pretindea sa muncesc de acasa pentru ca bebelusii cat sunt mici doar mananca si dorm.
Dany, eu l-am diversificat si e mai constipat ca inainte. Poate incerci altceva, ce au mai recomandat fetele. Debridat, Baby Lass, etc
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Sabina
yaia, despre ce e teza?
Deocamdata se numeste The Middle East Peace Process from a European Perspective... Vedem noi ce iese...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Pinacolada spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Neata. In sfarsit am pus baiatul la motaiala de dimineata si vreau sa imi vad de treaba prin casa. Vine tanti la curatenie insa s-au adunat f multe rufe de calcat si le tot taraim asa si nu se mai termina. Asa ca pun mana sa le mai calc si eu.
Nimic nou de la noi. Ma rog, avem o pica problema cu putzulica. Cand am fost la control s-a uitat dr sa vada daca nu e rosu si nu are vreo infectie. Totul era in regula. Era, pentru ca l-a tras cam tare, eu nu il decalotasem deloc, si acum are saracul pur si simplu 2 fisuri rosii. Se vede pielea crapata, si rosie. L-am dat cu baneocin. Mi-e groaza maine la urocultura ca il sterg aia cu cloramina si cred ca o sa il usture. Vad ca la pipi nu plange, dar cine stie.
In rest nici gand de seara fierbinte, ci mai degraba somn dulce. Daaaar, in ciuda faptului ca sotul meu e impotriva sarbatorii de Valentines, totusi ne-a adus flori si mie si Alexandrei. Dar ne-a precizat ca sunt fara ocazie speciala.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana- am avut ac pb-da-l cu rivanol si apoi cu nidoflor!