Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
bikmaria spune:
irina succes la teza
sabina yo mamica bolnavioara si trista pe deasupra
melania iti urez ,sanatate si multa fericire LA MULTI ANI! si petrecere frumoasa .
carpatina spune:
quote:
Originally posted by andreeaiosif
si eu am anuntat-o din prima zi ca vreau sa ma intorc in sept la bioru si nu mai devreme, dar nu a angajat pe nimeni temp si acum ma santajeaza... ma simt oribil!
Nici pe departe ca as fi de acord cu comportamentul sefei tale.. insa.. ai vazut tu manageri angajati temporar?
Nu stiu cat de operational este domeniul in care activezi.. nu poti lucra si de acasa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
rodicamaries spune:
Salut fetele...
multumesc pentru incurajari...sunteti dragute...cand va auzeam cu depresii si alte chestii, zau ca nu va intelegeam, dar acuma am patit-o pe pielea mea...sotu a trebuit aseara sa se culce mai devreme ca a plecat dimineata la 4 la Brasov, si ramas eu singura la bocit...tot felu de prostii mi-au trecut prin cap...abia pe la ora 2 i se facu mila de mine...si a venit sa ma scoata din starea aia...am facut ieri si o prostie, am cumparat un aparat foto care-i un mare R---T si uite-asa toate sentimentele de vinovatie m-au invadat...nu mai suport sa stau aici inchisa...zau ca nu mai rezist...Darius ma epuizeaza fizic...sa nu credeti ca ma plang...il iubesc enorm, dar, nu stiu, ama nevoie si de altceva...o sa incerc sa-l las la mami...macar o zi...sa vad...poate-mi mai trece...
cand ma supar asa foarte tare...ma ia o durere in piept...si nu treece repede...asa ca-s si cu urmari...
Ps...ma intreba sotu dimineata, da nu veniti cu mine la Brasov????Offf...daca stiam de ieri s-o fi anuntat pe Simona(Si-BV)puneam de-o intalneala...asata e...next time...
Revin cand o sa fiu mai breaza...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
carpatina spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Sabina, in Cora la standul de carti, gasesti o oferta destul de buna, gasesti si noi aparatii. Eu mereu imi cumpar carti de acolo:Humanitas,Polirom.Acum depinde ce cauti?
Si daca nu gasesti.. te sacrifici si te duci la Munchen.. asta e!
=====================
myral spune:
Rodica si de ce nu ai plecat cu sotul? Cred ca iti facea f bine o iesire, chiar si cu Darius. Iti doresc sa treaca f repede starea asta si mai ales fara urmari.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Carpatina, mai zi mai zi!
Eu lenevesc. Am mancat eu, a mancat Andrei, am stat pe mess la taclale. Canci calcat. Am de umblat putin pe la Obor insa mama e la smotru azi si nici gand sa il ia pe Andrei. Ia sa vad daca tata o fi disponibil o ora sa il plimbe prin parc, ca sa nu il iau cu mine saracutul. Daca nu e sa fie, mai face Andrei un shopping, sa respecte traditia familiei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by devylla
Maine dimineata o duc pe mama la aeroport...imi vine tare greu si mai ales ei...cand o tine pe Erika in brate de cateva zile ii dau lacrimile
Mda.. ce greu o sa-i fie mamei... offf..
=====================
Roxana_G spune:
Rodica, , era mai bine sa iesiti si voi pana la Brasov. Acuma asta este, recuperezi in weekend. Iti alegi o zi sa o petreci cum iti place tie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze