Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
cecilia L spune:
Rodica, trebuie sa-ti reviiiiiii repede, Darius are nevoie de tine.Lasa-l la mama ta macar o zi si relaxeaza-te, odihneste-te, incarcati bateriile pentru inca o perioada.
As face si eu asta daca as putea, dupa o noapte ca asta chiar am nevoie, nu de o zi, macar 3ore de somn legate si fara sa-l aud pe Cristi, sunt rea, dar incep sa ma lase bateriile.
Roxana...doar la Munchen ????????????????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Sim ,unde sunt retele ???????????????? ufffffffffff trebuie sa fac ceva, altfel o iau razna.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
myral spune:
Eu cand citesc cate mai faceti unele dintre voi stau si ma minunez cand aveti timp de toate???? curatenie, mancaruri, cumparaturi, copii, sot, mess, forum , eu parca nu am timp de nimic, bine ca am si o mare leneee, la gatit nu ma pricep dar de nevoie fac, sotul plecat, de fete ma ocup cel mai mult si cu placere.Of iar maraita, astept sa vina sora-sa de la scoala, sotul cica am invatat-o in brate si tot timpul cu companie la joaca.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
rodicamaries spune:
zau, ca m-as fi dus...dar el are treaba acolo, eu unde sa fi stat? in masina? ca eu nu stau pe ganduri cand e vorba de plecat...cu 3 zile inainte nasc am mers pana la Bistrita...
Ceccilia... mamica obosita...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
papanash spune:
fetelor, baiatul meu a plecattttt, gata, inainteaza cate doi pasi....vorba vine pasi, dar inainteaza-n maini, nu se foloseste de genunchi, pune talpa-n jos si se impinge, a mers jumatate de pat.
aseara, dupa ce-l gasisem intr-o pozitie periculoasa-n patut, cu capul atarnat in exterior, i-am coborat pana jos salteaua, acuma are tarc, sta mai mult acolo cu jucariile....
eu bocesc de bucurie, am baiat mare !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
danuta36 spune:
Papanash intra aici('La bucatarie')
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=13
luy spune:
La multi ani cu sanatate
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire
La multi ani sa traiti !
Repede, sa o felicitam pe
dulcetzica trendy cu lipici la papanashi Rebeca de bebeka
ca acus' ajunge Vladi s-o invite la o plimbare cu masina la sosea, si n-o mai gasim acasa !
Ne prezentam frumos si cu un buchet de floricele ( sau poate ar fi mai bine cu niscaiva jucarii de ros ) la usa
cochetei printese din Regatul celor 1001 caciulitze Amalia de anghelada
Si in final ducem si o cutie de bomboane ( pentru mami , ca fata inca nu papa asa ceva )
dulcetzelei Amalia de crissintibun
Singurul de astazi este
papanashul Raul Catalin de micki13
Sa fiti sanatosi, sa papati tot si sa va faceti mari pentru a va putea indeplini toate visele ( si macar cateva din cele pe care si le-au facut parintii vostri pt voi )
Pentru ca s-a deconspirat, avem ocazia sa uram un cald La multi ani ! unei proaspete mamici:
melaniatud, fericita mamica a lui Tudorica fara frica
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comoara ta alaturi de cei dragi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts[/b]
danuta36 spune:
Isabeluta sigur am pierdut discutia..dar eu eram ferm convinsa ca se foloseste lingurita mica,speciala pt. bebei...
Rodica cu proxima ocazie,iesi si tu..
Papanash ce precoce-i Andeiutzul!Si-i mai mic decat Miruna mea cu o zi..
luy spune:
Papanash, felicitari pentru Andreiutzul cel iute de picior ! Fugi si imortalizeaza momentul !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
afibebe spune:
ati iesit la plimbare mamici?
eu plimb un bebe smecher care nu vrea decat in brate.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007