* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)
Raspunsuri - Pagina 8
addiana spune:
miha mutare usoara! sa terminati cat mai repede cu toata harababura!!! deja ne e dor de tine! 
monica uitasem...
pentru
!
michelle de unde ai luat cutia? si spor la trufle!!! poate te trezesti cu mine la usa, ca nu am mult de mers! ![]()
mariussimiuc spune:
Helau! 
Si eu pe aici intr-o pauza de alaptat. ![]()
Ieri cei de la firma de curatenie au zus ca vin dimineata la ora 8.Azi au sunat si au spus ca vin la 11!
Pot sa spun ceva despre faptul ca traim in Romania? ![]()
Michelle,tare faina cutia,numa ca e cam mica.De fapt,cam prea mica.
Erau si mai mari,zici?Mult mai mari? Si de unde le-ai luat? ![]()
Monica,felicitari pentru "noua" ta pereche de blugi.
Tine-o tot asa.Si eu incap in blugii de dinainte de a naste. 
Diana,si de ce nu profiti sa-ti ia sotul un scaun mai confortabil,daca tot s-a oferit?
Of barbatii astia...
Fetelor,avem de la capitolul nou o nou venita...Daniela,bine ai venit la noi,pupam printesa Amalia.Trebuie sa scrii 10 mesaje,sa nu mai fii moderata...Te asteptam in gasca vesela...![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by addianaquote:
Originally posted by ghinetz
Mai, voua nu va fac sotii observatie ca stati la calculator? Ca mie imi face si ma oftic de numa'!!!Vine, gaseste manacare - mai nou si bunatati - curat, copil schimbat, hranit, plimbat, jucat...si cica stau toata ziua la calculator.
idem idem idem... de multe ori cand aud liftul sar repede de la calculator numai sa nu-l aud!!! la mine se oftica si mai tare ca ma intreaba mereu "ce tot vorbiti voi acolo??!!" si eu ii spun ca nu e treaba lui!!!
sau daca ii spun ca sunt obosita, el repede "iti trebuie un scaun mai confortabil la birou??!!"
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Vreau si eu lift!!!
Desi, daca ma gandesc, pana si ideea ma enerveaza. Adica ce vrea el safac in 24 de ora in care stau singura cuc cu doi copii. Ok: fac mancare, curat, copil...Dar in rest? Ce sa fac aici intre patru pereti? Si de ce se oftica eu tot nu pricep...Daca as sta la telenovele ar fi mai bine?
Nonna, nu ti-am multumit pentru cafea. Bunaaaa! Ai vazut, ne-a incurcat Michelle.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!
Si eu pe aici intr-o pauza de alaptat.
Ieri cei de la firma de curatenie au zus ca vin dimineata la ora 8.Azi au sunat si au spus ca vin la 11!Pot sa spun ceva despre faptul ca traim in Romania?
Michelle,tare faina cutia,numa ca e cam mica.De fapt,cam prea mica.Erau si mai mari,zici?Mult mai mari? Si de unde le-ai luat?
Monica,felicitari pentru "noua" ta pereche de blugi.Tine-o tot asa.Si eu incap in blugii de dinainte de a naste.
Diana,si de ce nu profiti sa-ti ia sotul un scaun mai confortabil,daca tot s-a oferit?Of barbatii astia...
Fetelor,avem de la capitolul nou o nou venita...Daniela,bine ai venit la noi,pupam printesa Amalia.Trebuie sa scrii 10 mesaje,sa nu mai fii moderata...Te asteptam in gasca vesela...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Lasa, ca de data asta "nu ne ocupa tot timpul" - vorba unui "contemporan in viata"
. Ca uite asa, mai ai timp sa treci pe la noi. Si...voi chiar vreti sa ma ofticati cu blugii dinainte de sarcina?! Lasa...ca fac eu tortul mai pe seara si va servesc portie dubla (ca si asa il sar pe sot de data asta, desi sigur nu va functiona la el)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Lasa...ca fac eu tortul mai pe seara si va servesc portie dubla

mihamora spune:
Neata!
Multumesc de cafea Monica,buna, buna![]()
Oana - Vai chiar v-am confundat?, eu am vazut ca Monica intreba ....sorry
Felicitari Monica pentru slabit!
Deea 3184 - bine ai venit!
Cutia am luat-o din praktiker, sunt si la carrefour .
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
Diana - nu am smantana, dar cred ca le fac mai tarziu,te astept, acum ma duc sa calc 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
iulia-stefy spune:
Salutare, fetelor!
Am tras si noi mata de coada azi, ca e sambata si... e mai liber.
Miha, spor la mutat si te asteptam sa te intorci cat mai repede pe forum.
In ceea ce priveste statul pe DC .... asta e, sunt de acord cu Oana.
Vara mai ies in parc si mai vorbesc cu unul cu altul, dar acum ca e frig,... sunt satula de stat in casa doar cu Giza. Si ea de mine, sa o tot cicalesc, ca acolo n-are voie, ca dincolo la fel. Cat mai stau eu pe forum, mai face si ea una alta, ca n-a.... nu vede mami.
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
addiana spune:
bun venit deea!
de curand am luat si eu niste chestii pt jucarii.aici e poza si asta ca sa va dati seama de dimensiuni! si am mai luat si niste cosulete pentru chestii mai marunte. am mai avut o cutie incapatoare luata de la bamboo din carton, dar au calarit-o fetele si au rupt-o imediat...aproape 400mii aruncati de-aiurea. plus ca zgatiile mele au o obsesie sa se catere cat ma sus si orice cutie e o "treapta"!!!
se urca cu scaunele in pat, pun perne pe scaune sa ajunga cat ma sus... maimute!
cutia luata de michelle e buna pt mami...![]()
aaa... si sa nu uit! michelle cand sunt gata trufele, da un semn, ca sa nu vin prea devreme!!!
![]()
addiana spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Cat mai stau eu pe forum, mai face si ea una alta, ca n-a.... nu vede mami.
si la mine la fel... si ati vazut ce fac zgatiile mele cand sunt lasate in voia lor, ba rascolesc totul, ba darama mobila, raisa arunca sosetele in wc, sau scoate deodorantul din wc si vine mandra si mi-l arata, denisa imprastie toate hainele pana isi gaseste ce fusta vrea... si tot asa!!!!

Vine, gaseste manacare - mai nou si bunatati - curat, copil schimbat, hranit, plimbat, jucat...si cica stau toata ziua la calculator. 
si raisa (05.03.2006)