* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Bianca Elena de Katthy
Domi de Michelle
Amalia Maria de Cristina

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Celia -multumim

Monica - si mie imi mai spune cate o data sotul ca stau numai pe forum, dar la mine nu e totul pus la punct cum spui tu, mancare, curatenie..etc...dar eu nu il bag in seama, ca si el sta toata la calc
Am cumparat o cutie de plastic pentru depozitat jucarii sau hainute si in rest multa ciocolata , vreau sa fac si eu trufle din alea ca mi-au facut fetili pofta
Acu ma duc sa ii fac baie lui Domi

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Cristina si Amalia , multumim.
Any, sanatate multa si petrecere frumoasa.
Lacramioara , multumim.
Oana, si la mine le gaseste , curatenie , papa, bunut , de zis nu ...doar asa un apropo...zilele trecute stateam cu Andreea in brate la calc si-mi zice:vezi ce scrii ca citeste ...
Diana,Cristina,Kriss,Michelle sa va fie de bine iesirile .
Miha, mutare usoara,te asteptam cu impresii din noua locuinta.

In urma examenului dnei doctor care a venit astazi la amiaza acasa si a vazut copii, Andreea e cu viroza , asa ca mergem in continuare cu panadol si eurespal... persista tusea si raguseala , iar Andrei e ok.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Mai, voua nu va fac sotii observatie ca stati la calculator? Ca mie imi face si ma oftic de numa'!!! Vine, gaseste manacare - mai nou si bunatati - curat, copil schimbat, hranit, plimbat, jucat...si cica stau toata ziua la calculator.

Mie nu-mi zice ca p-aia stie ca mananca conserve pe casa scarii vreo 2 saptamani.
Si apoi fiecare e cu calculatorul lui,de ce l-ar interesa cat stau?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:

Miha, o sa ne fie dor de tine. Taaaaareeeeee dor.

Si mie de voi... de fapt se vede...ca nu ma dau dusa de aici la culcare...
Da acu chiar plec. Puuuup...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Michelle,cum arata cutia aceea pentru jucarii?Ia fa repede o poza sa vad si eu.Si de unde ai luat-o?Si cat costa? E mare?Ca sa stiu cam cate ar trebui sa iau pentru jucariile lui Robert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

gata, am pus pozele la cutie, cam tarziu, dar..am dat 180 de mii.Sigur nu-i incap jucariile lui Robert
Sunt si mai mari dar scumpe.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Repede de la .Cit e calda.Sau e prea devreme?
La mine e dezastru in toata casa.Adica un munte de vase la bucatarie, haine imprastiate,haine necalcate(dar n-am de gind sa le calc)mincare-ioc,firmituri prin casa.Asta se intimpla daca nu vine mama sau soacra.
Si eu acum stau pe DC.

Miha o sa-mi fie dor de voi.N-am putut sa-ti spun aseara la revedere.

Nici al meu nu-mi spune ca stau prea mult pe DC ca n-are curaj,stie ca ma supar .Dar il vad ca nu-i comvine(uneori cind sta el cu amindoi baietii).Dar sta si el suficient.

Si eu tre' sa fac curat in jucariile lui Vlad , sa mai arunc din masinutele cu trei roti,si alte jucarii dezmembrate.Eu am piese lego in toata casa.Din alea marunte(aseara a mesterit).

Azi fac pizza(sper).Si vreau sa ies cu sora mea in oras sa-mi iau ceva de imbracat.Nimic deosebit doar niste bluze,o fusta(ca nu prea am cu ce ma duce la scoala).

Ceva important-intru intr-o pereche de blugi de inainte de sarcina.(mai am si altii in care intru dar ma string tare).Asa ca tre'
sa perseverez.

Cred ca e cazul sa ma opresc ca scriu numai prostii.(ma simt bine cu voi si am tendinta sa spun orice).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
La mine e dezastru in toata casa.Adica un munte de vase la bucatarie, haine imprastiate,haine necalcate(dar n-am de gind sa le calc)mincare-ioc,firmituri prin casa.Asta se intimpla daca nu vine mama sau soacra.
Si eu acum stau pe DC.

si la mine e la fel...aseara am fost si prin carrefour pt "provizii" si am mai stat si la soacra (unde lasasem fetele) si am ajund la 23.30 acasa!!!
quote:
Originally posted by Nonna76
Ceva important-intru intr-o pereche de blugi de inainte de sarcina.(mai am si altii in care intru dar ma string tare).Asa ca tre'
sa perseverez.

felicitari! tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Mai, voua nu va fac sotii observatie ca stati la calculator? Ca mie imi face si ma oftic de numa'!!! Vine, gaseste manacare - mai nou si bunatati - curat, copil schimbat, hranit, plimbat, jucat...si cica stau toata ziua la calculator.

idem idem idem... de multe ori cand aud liftul sar repede de la calculator numai sa nu-l aud!!! la mine se oftica si mai tare ca ma intreaba mereu "ce tot vorbiti voi acolo??!!" si eu ii spun ca nu e treaba lui!!!
sau daca ii spun ca sunt obosita, el repede "iti trebuie un scaun mai confortabil la birou??!!"

Mergi la inceput