* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ralu, nu stiu, dar la mine au venit repede cei de la rds..am anuntat ieri la 17..am zis ca stau acasa pana la 18..si au venit dim. la 8.50..tocmai ma imbracam..

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Eu acasa sunt fara net. Mi-a instalat Windows-ul, imi arata ca se conecteaza pe RDS, ala de la RDS mi-a zis la tel ca el ne vede conectati pe serverul lor, a incercat sa-mi explice ce sa facem, am facut, cu el in telefon, si tot nu merge... A zis ca dimineata ne trimite echipa de interventie, care, normal ca n-a venit... Mor cu zile din cauza celor de la RDS. Dupa ce i-am laudat aproape un an, de 2 luni isi bat joc la greu. Daca nu vin nici diseara, iar iese scandal... M-am saturat... Nu vreau sa ma gandesc ca iar stau un week-end fara net, pentru ca imi trebuie neaparat.
Miha, asa e, la Tuffli sunt super praji. Am mai zis, eu, care nu mananc frisca, pentru ca imi face greata, vreau sa-ti spun ca de la Tuffli mananc praji cu frisca de parca n-as avea nimic...
A... sa nu uit... la multe lunite sarbatoritilor![/green]
Foto Ralu[/b]

Ralu, pregateste-ti nervii, pt ca pe mine m-au pus de doua ori sa-i astept cate 2-3 ore ca vin sa ne treaca pe fibra optica si nu au venit nici prima si nici a doua oara, data viitoare nici nu stiu daca are rost sa ma mai deranjez sa-i mai astept. Si eu i-am laudat pana acum si cei la care i-am laudat si si-au pus RDS acum ma cam injura.
Si o intrebare. Nu vreau sa par ca traiesc pe alta lume, dar nu stiu unde e Tuffli. Spuneti-mi si mie unde e.

Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Tuffli e pe Lapusneanu, vis-a-vis de Tata si Fiul sau de anticariat..
Eu am tras cablu ..dar stau la casa..nu am avut probl decat de cateva ori si atunci 2-3 ore..

Avem 3 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

mai, cu cei de la cablu nu prea am avut probleme...
adica, pot sa spun ca odata, cand chiar nu se prindeau bine programele (erau cu purici)... i-a rugat cineva sa vina sa vada ce e si au venit la ora stabilita, in aceeasi seara, pe la 10 seara. Si culmea, atunci nici nu era vina lor, ci a firmei care ne instalase contorul de la gaz. Si din cate am inteles, aia se obligau prin contract semnat cu RDS ca repara ei ce strica, dar... ma rog... Oricum, au fost draguti baietii si mi-au rezolvat problema...

Insa cu cei de la net... data trecuta numai nu m-am luat la bataie... Si de fiecare data vin aceiasi 2 idioti, din care unul mi-a zis: "Stii ceva? Sa taci ca habar nu ai la calculatoare, daca n-ai studii in domeniu."... Si cand i-am zis ca oricum nu-s chiar asa proasta si de ce vorbeste asa, cine se crede, a zis ca el pune pariu cu mine ca el stie orice, din orice domeniu, in proportie de 90%. Ce tampit.... Oricum ei nu voiau, de fapt, sa-si asume responsabilitatea, ca era vina lor si incerca sa zica ca de la sistemul nostru etc etc etc. Dar nu le-a mers, oricum au incercat sa o intoarca.
Sa vad acum ce-or mai zice... Daca vin, totusi...
A... si cand am facut sesizarea, ni s-a cerut si nr de telefon si orele cand suntem acasa. Si le-am spus. Dar ei nici nu au sunat, nici nu au venit la orele la care trebuia.
Atunci, la ce ne-or mai fi intrebat?
Si cand le-am zis celor 2: pai de ce n-ati sunat? Au zis ca ei doar nu sunt prostii lumii sa sune clientii... Ca sa vezi...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Miha... Robert a fost un dulce...
Dar tu... meriti o bataie.......
Oricum, Robert pe tine te-a luat la intrebari, iar in propozitii era vorba despre Cipri, nu despre mine... Deci eu n-am niciun amestec in toata povestea asta

Foto Ralu

Mergi la inceput

Nu, ma refeream ca am cablu tras eu singura pt. net..fibra optica..sau cum s-o zice..ca stau la casa. Am vrut si cablu dar in zona nu au cablat.. Mie mi-a dat si nr sesizarii si la fel m-au intreb cand ma gaseste la locatie..
In Copou cand stateam si aveam tot net de la rds..intr-adevar aveam probl..
naspa e ca si tel cade cand nu e curent si nu au ei semnal..bine ca exista mobilele!

Avem 3 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ce mai faceti? Bucatariti sau la plimbare cu copii?
Eu am o leneee...Noroc ca-i miine simbata si nu tre' sa mai fie miine curat si pregatit tot(nu mai vine nici mama nici soacra).Si nici eu nu ma mai scol la 6.30.Asta ma dispera-sculatul dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Simo, Diana, Iulia, Ella , Kriss - multumim de urari

Pai inseamna ca te odihnesti acum Monica?

Eu am fost putin la cumparaturi.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu m-am tarat pana aici sa va spun noapte buna si sa-mi iau ramas bun ca nu stiu sigur daca ne mai "vedem".Maine ne mutam............si nu stiu cat va dura transferul de contract...

Va pup si o sa-mi fie dor de voi.

Siii...sa nu va lasati pe tanjala cat lipsesc... Sa bucatariti,sa faceti poze...sa poftesc si eu cand m-oi intoarce,ca io cine stie cand voi mai apuca sa fac ceva...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, o sa ne fie dor de tine. Taaaaareeeeee dor.

Nonna, deci si la tine e cam asa: cand vine mama in vizita sau sa am ajute, ma stresez sa fac ordine inainte . De soacra nu mai zic...(am scris initial Monica si apoi am corectat, am scris Nonna, asa cum te stiu)

Michelle, ce ai cumparat bun? Sau frumos?

Diana, eu as opta pentru o bijuterie. Aparatele de bucatarie ar trebui sa fie cadaou pentru ziua lor, nu?

Mai, voua nu va fac sotii observatie ca stati la calculator? Ca mie imi face si ma oftic de numa'!!! Vine, gaseste manacare - mai nou si bunatati - curat, copil schimbat, hranit, plimbat, jucat...si cica stau toata ziua la calculator.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput