* Gravidute & Mamici de Iasi * (25)
Raspunsuri - Pagina 9
Nonna76 spune:
M-am saturat de treaba.De dimineata intind rufe(sunt la a 2 masina) spal vase,dau cu aspiratorul,am facut si pizza,hranit baietii ca tot nu aveam chef de nimic.M-a ajutat si sotzul.
Eu nu stiu cum se poate face atita mizerie ca doar fac curat zilnic.
Acum bineinteles ca-s cu cel mic in brate care nu sta locului deloc se tot bitziie.
Si eu care visam ca ma duc la cumparaturi pentru finutz si pentru mine.
Poate mai tirziu.Tre' sa-l las pe Cristi cu amindoi baietii acasa si niciunul nu-i cuminte.Sa nu credeti ca a adormit vre-unul la amiaza.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Miha, spor la mutat si te asteptam sa te intorci cat mai repede pe forum.
M-am intors indeajuns de repede?
Adevarul e ca nici n-am plecat...Am fost la apartament si m-am umplut de draci...Zugraveala a iesit ca naiba,dar na! Am zis asta e,am vrut repede,repede mi-au facut.Dar astia de la firma de curatenie m-au spart.Cand am intrat in casa am intrat intr-un nor de praf,ei dadeau cu matura ca nu au aspirator.
Wauuu ce m-am nervat...Am sunat-o pe cocoana si mi-a zis ca ea a crezut ca nu este nevoie.
A venit si a adus un aspirator,dar si asta care-l am eu acasa e mai mare. Imi venea sa-i iau si sa-i dau afara,pe cuvant.Asta e...voi mai face eu daca va mai fi nevoie,macar sa-mi scoata grosul. Am hotarat...de luni imi cumpar si eu o matura,2 carpe si o galeata si-mi fac firma de curatenie.

Ma'c sa mai strang niste boarfe.

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
kriss79 spune:
salut
cand vroiam si eu sa va scriu s-a sculat printesa..
Ne-am tratat cu tortulet, dupa cum vedeti la album jos..
La Multe Lunite Horia!!
revin mai incolo..
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
anymony spune:
Si al meu comenteaza ca stau la calculator, da vb voastra ce sa fac...ca mor de plictiseala numai cu giza mea...si Ioana mea e la fel de nazdravana...mai nou tot zice ca isi arunca suzi in wc..si ca vrea alta miine
Plus ca s-o enervat acu ca am pus net si pe laptop de la vodafone si crapa de nervi...da cum de sapt viitoare ma duc la job...e nevoie...
noi am terminat pregatelie pt partyul de diseara...i-am facut din baloane un clown..o fost super incintata...o sa va povestes miine cum o fost in marea debandada...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
addiana spune:
LA MULTE LUNITE ALESSIA!
venim si noi la tortulet daca a mai ramas ceva!![]()
si eu tot cu treaba... rufe de intins, vase de spalat, mancare de facut..oare mai e ceva si nu-mi aduc aminte?!?!?
aaa de dat cu aspiratorul. praful il mai las sa creasca!
ghinetz spune:
Kriss tortul arata super. L-a degustat si Ale?
De unde l-ati luat? A fost gustos?
Acum, sincer, mie de altceva din ce-am vazut pe masa voastra mi-e o pofta de mor, dar nu va zic, ca sa ma credeti in continuare fata cuminte. ![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Eu m-am tarat pana aici sa va spun noapte buna si sa-mi iau ramas bun ca nu stiu sigur daca ne mai "vedem".Maine ne mutam......
...
...si nu stiu cat va dura transferul de contract...
MIHAAAA!!! Asa repede???
Sper ca veti rezolva curand si reapari... Pai cu cine mai stau eu la barfa noaptea???
:(( :(( :((Cel putin e bine ca plecati, ca va linistiti si ca va fi OK totul...
Foto Ralu
ghinetz spune:
Diana, si eu am cutie din aceea de panza. E foarte faina. Am luat-o acum cativa ani de la o toneta din Dacia, asa intamplator. Si acum regret ca nu am luat mai multe si mai mare. Am mai vazut si la astia de vin in iunie la targul de oale. Trebuie sa-mi fac olista cu ce sa-mi cumpar atunci, ca mereu uit.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Mai, voua nu va fac sotii observatie ca stati la calculator? Ca mie imi face si ma oftic de numa'!!!Vine, gaseste manacare - mai nou si bunatati - curat, copil schimbat, hranit, plimbat, jucat...si cica stau toata ziua la calculator.
Oana, in general asa-s barbatii, sa stii... Cu exceptiile de rigoare, desigur...
Si mie imi mai zice uneori, da' cine-l baga in seama?
Asa ca nu te mai consuma si tu...
Foto Ralu

...
Vine, gaseste manacare - mai nou si bunatati - curat, copil schimbat, hranit, plimbat, jucat...si cica stau toata ziua la calculator.