Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
AndreB spune:
Pretul centrelor de activitate variaza intre 185ron si 300 ron. Eu am luat din magazin on line (mi l-a adus acasa la usa a doua zi si am prins si reducere).
Mama lui Matei (3 luni si 10 zile)
Matei
Kiva spune:
multumesc de raspuns
mi se pare foarte complicat
mi-as fi dorit sa manance........
o s aincerc si laptele recomnadat de tine
multumesc incaodata
Aralia spune:
Kiva, nu cred ca e de la tipul de lapte. Eu cand am inceput sa-i dau si lapte praf, tot asa imi facea, si am insistat pentru ca nu aveam altul in casa. Atinge-i usor buza de jos cu biberonul ud de laptic, mai asteapta putin, vorbeste cu bb, mai atinge un pic buza, apoi incearca sa il bagi un pic in gurita si tot asa. Si ai grija sa fie la 37 gr Celsius, sa nu fie nici rece nici fierbinte! La noi pana la urma a mers! Si sa nu fii tu stresata cand incerci, ca bb te simte. Gandeste-te ca totul se rezolva pana la urma!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
filmulet
softurela spune:
quote:
Originally posted by Kiva
revin cu o intrebare fierbinte
am alaptat pana acum , la aproape 4 luni , si acum nu mai am lapte suf ! mai ales seara
si fata mea nu vrea lapte praf
plange de foame si nu mananca praf
am incercat nan , milumil,humana
dati-mi un sfat va rog
cum sa fac?
kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007
Ai incercat sa te mulgi si sa-i dai la biberon ? Eu ma mulg noaptea cand productia de lapte este mare si pastrez pentru a doua zi seara cand productia scade. Si cum a spus si mai sus...temperatura e importanta. A mea refuza laptele daca e caldut dar dupa ce il incalzesc la 37-38 grade mananca pe nerasuflate.
Vasari spune:
quote:
Originally posted by popbianca
buna seara!Va urmaresc inca de la odisee, de prin aprilie dar nu as putea spune de ce nu v-am scris pana acum.Toata perioada sarcini si dupa, alaturi de voi, a fost ca si cand as fi citit o carte si in fiecare zi eram foarte nerabdatoare sa aflu ce-ati mai facut, sa dau pagina dupa pagina.Sper ca ma primiti alaturi de voi in aceasta aventura pe care o traim alaturi de proaspetii nostri copii zi de zi.Datele noastre:15 nov. Ana-Sofia, 42 saptamani, 2800 gr,48 cm, apgar9/10,cezariana, DN 12.09.1980. Va multumesc!
bbas
Bianca, bine ai venit! Esti in listuta, Primele 10 mesaje sunt moderate si o sa apara cu intarziere. Sa nu te sperii daca nu-ti raspunde nimeni la ele. Scrie repede inca 5 mesaje.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by CrisVa
Am trcut cu bine de vaccin. A plans atat de rau si imi era asa mila de ea... insa a trecut. Pana acum nu a facut febra si sper sa nu faca.
Pupici multi...sa treaca buba.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Victo
apropo, cele care alaptati, cum faceti s anu va treziti ude leoarca de lapte? eu dorm cu sutienu, cu protectii.dar tot degeaba.
Nu prea ai ce face...Eu cand alaptez imi curge si sanul celalat...asa ca am permanent langa mine un prosop...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Si ma mai gandesc la o chestie...cum mi-as imparti timpul si dragostea? Nu as neglija-o pe Alexia daca as avea un bb mic? Daca as iubi pe unul mai mult? M-as simti groaznic! Chiar vroiam sa intreb pe mamicile care sunt la al 2lea bb, cum fac/simt ele?
Cand apare al doilea bebe dragostea nu se imparte,ci se inmulteste.
Si eu am sentimentul ca uneori il neglijez pe Robert in favoarea Amirei,dar am noroc totusi de copil bun si intelegator,ca bebe e mic si are nevoie de mai multa atentie.Incerc sa compensez in momentele in care Amira doarme sau sta cumintica la locusorul ei.Si niciodata nu vorbesc cu Amira fara sa-l bag si pe Robert in discutie...Nu vreau sa se simta exclus...
darleena spune:
Vasari multumim de album, foarte draguta ideea. Am pus si eu poze acolo.
Petro bine ai revenit printre noi . Vezi ca mai ai niste puncte de penalizare pe care trebuie sa le recuperezi Foarte frumusica printesa ta, sa-ti traiasca!
Gianina si eu sunt de acord cu parerea fetelor de a nu renunta la alaptat, ce daca nu a luat bb asa de mult in greutate? Poti sa-i dai lapte praf completare, dar laptele de mama e cel mai bun si daca si ai, de ce sa-l opresti? Mai bine schimbi doctorul decat laptele
Vali stiu ca e greu cu un copil care nu accepta bibe. Nu stiu din experienta, pentru ca pe mine m-a blagoslovit DD cu cel mai cuminte copil, Kara papa tzatza dar si bibe la nevoie (cand suntem in deplasare ii dau laptele meu cu bibe), dar eu asa am fost, nu am supt niciodata bibe sau suzeta. Am stat agatata de maica-mea pana la 9 luni si dupa aia direct cu lingurita.
Cred ca daca nu vei mai avea lapte se va obisnui pana la urma cu bibe.
Eu iti doresc sa ai lapte pana face printesa roz 2 ani
Nelone si daca nu vine CM dupa 4 luni de la nastere? Cam ciudata afirmatia doctorului, avand in vedere ca multe dintre femeile care alapteaza au CM muult mai tarziu de 4 luni de la nastere.
Mie dupa sangerarea de la controlul de 6 sapt, pe care dr. a catalogat-o ca ciclu, nu mi-a mai curs nimic. Inca il astept, dar nu ma grabesc
Si Kara rade de se prapadeste cand se vede in oglinda si vorbeste cu "persoana din oglinda". Cu siguranta nu stie ca e ea.
Victo eu am gasit solutia pentru a nu ma mai trezi cu patul ud de lapte si cu sanii extrem de durerosi. Seara inainte sa ma culc ma mulg putin, si nu mai am probleme. Mentionez ca pitica mea nu se trezeste noaptea sa manance, asa ca am pauza de alaptat cel putin 8-9 ore.
Apropo de bb2, sotul deja ma baraie la cap sa mai facem unul si de fiecare data ii explic ca nu am cum sa raman insarcinata cel putin 1 an de la operatie, dar de fiecare data uita si imi pune aceeasi intrebare dupa o saptamana . Din punctul meu de vedere, m-as apuca sa-l fac, dar nu se poa' pentru moment. Vorba lui Vali, acum ca m-am apucat, parca nu m-as mai opri si eu oricum vreau 3. UNul l-am facut, au mai ramas 2.
Si eu m-am prins de smecherie si am deschis 2 ferestre cu DC. In una citesc si in una scriu si uite ce mai mesaj creez.
Acestea (multe) fiind spuse, ma retrag la somnic. Va urez un week-end placut si bb-i cuminti si papaciosi.
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
pussi spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Petro, esti in listuta!
Daca tot suntem mamici de actiune puteti deja sa trimiteti poze pe adresa de mai sus, cate una pentru fiecare luna! Incepand din oct, nov sau decembrie. O sa incerc sa le uploadez cum le trimiteti. Sper ca nu va suparati ca am preluat initiativa...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
eu cate poze sa trimit?? 1 sau 2
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!