Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
Vasari spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by Vasari
Petro, esti in listuta!
Daca tot suntem mamici de actiune puteti deja sa trimiteti poze pe adresa de mai sus, cate una pentru fiecare luna! Incepand din oct, nov sau decembrie. O sa incerc sa le uploadez cum le trimiteti. Sper ca nu va suparati ca am preluat initiativa...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
eu cate poze sa trimit?? 1 sau 2
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Pussi, la tine sunt permise variatiile. Intr-o luna poti pune doua si in alta una. Pozele care iti sunt cele mai dragi!
Darleena, si mie mi-ar place mult 3 copii, dar cred ca o sa ramanem la doi.
Legat de cum e impartita/inmultita dragostea intre copii eu imi aduc aminte foarte bine ca mama ne spunea mereu mie si fratelui meu ca ne iubeste pe amandoi la fel si ca suntem cei mai importanti pentru ei. Probabil ne-a spus des lucrul asta, pentru ca sunt convinsa si acum ca nu prefera pe unul. Cred ca e important sa spui din inima si destul de simplu pentru a fi sigura ca inteleg copiii.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
slimatei spune:
quote:
Originally posted by uberbax
Si a mea mai face bubite pe fata dar ma enerveaza ca se usuca si ramane pielea cam aspra si ii dau cu apa de curatare de la Mustela!
Fetelor a mea e mai mereu cu mainile pe fata si se mai apuca si de par mai ales cand se trezeste dimineata e maraita si se ciupeste de fata!Nici macar nu deschide ochisorii....dar se tot maraie,nu plange!De fapt nu plange mai deloc...e doar maraita din cand in cand!Si la voi e la fel....mereu cu mainile pe fata si in par?
19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
si la noi la fel..cu manutele..nu in par ca n-are...dar pe fata ...isi tranteste niste pumnisori...si se zgaraie toata..parca ar face-o cu ciuda...dar vad ca in ultimul timp nu a mai fost asa agresiva cu ea insasi...cred ca s-a obisnuit cu ideea ca n-are incotro si tb sa mearga inainte...
quote:
Originally posted by Victo
acum vad ce a scris sheri legat de bubite..voi ii dati pe bb cu crema pe fata? eu nu l-am dat niciodata.
si bb meu mai face din cd in cd niste bubite..dar se usuca ele sg in cateva zile si dispar.
....
hai sa trimit ce am scris pana acum, caci eu sunt in urma tare, ca d e obicei..eu si stefania..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
si a mea face bubitze si nici eu nu o dau cu nimic..tot asa se usuca singurele...
haideti ca va zic si neata..dar pana ajung eu sa citesc..numai bine se trezeste... si nu mai apuc sa fiu si eu la zi...in rand cu lumea...
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Lala_D spune:
Buna dimineata si o fierbinte !
Nici nu stiti ce dexteritate am capatat sa alaptez copilul si sa scriu in acelasi timp
Stefania , uite o solutie pentru a ajunge la zi
Am avut o noapte linistita tot sper sa ramana toate asa dar copilul meu e fitos .
Mihuta un botez frumos va doresc si sa pupi viitoarea crestina .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by CrisVa
Am trcut cu bine de vaccin. A plans atat de rau si imi era asa mila de ea... insa a trecut. Pana acum nu a facut febra si sper sa nu faca.
Pupici multi...sa treaca buba.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Multumim. Deocamdata a trecut cu bine noaptea.
Nu cred ca mai face febra.
Taticul mi-a marturisit ca i-au dat lacrimile cand a inceput sa planga. Sa vedeti ce show o sa faca in biserica,la botez.
Pupici
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
CrisVa spune:
Mihuta, sa ai cel mai frumos botez, asa cum iti doresti si sa fie sanatoasa mica crestina.
Pupici
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
neataaa
ANCA CASA DE PIATRA!! SA AI O NUNTA FRUMOASA SI UN BOTEZ REUSIT!!! RAULITO SA FIE CUMINTE IAR VOI SA VA DISTRATI PE CINSTE!!!! ASTEPT POZICI!!!
adina, numai pe bebeb floris nu l-am vazut!! ai pus pozici???
fetelor eu uitasem cum e sa te trezesti in miros de kk.... ...pana acuma iasmi facea singurica dar doar dupa ce ii desfaceam pampersul... ei de ieri tot miros de kk dupa ea.....dar nu conteaza sunt asa de fericita!!!!!
doamne ce fericita si vesela e acuma in centrul de activitate!!!!! rade pana sughita....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adelamaria spune:
Mihuta, sa aveti un botez minunat, asa cum va doriti!! Noi ne botezam maine...azi asteptam bunicii si strabunicii din provincie
Lala, multumim de cafelutza! Stefania, imi pare tare bine ca perseverezi si in ciuda timpului limitat esti mereu cu noi! Si sa stii ca ti-am admirat bebelina!
Un weekend placut tuturor!
adra_bell spune:
Buna dimineata!
In primul rand, La multi ani Sophia , un botez minunat!
Casa de piatra Ank si un botez minunat pentru Raul!
Am vazut poze cu fetite superbe si baietei frumosi, m-am bucurat sa o revad pe Ilana Andreea, o scumpica delicata.
Ne-am trezit si noi la 7.30, fata a mancat, a vomitat, a luat-o de la capat cu mancatul si acum doarme, pana la 11.30-12, sper, ca asa ii este obiceiul. Sper sa se mai incalzeasca afara sa putem iesi la plimbare.
Ieri am iesit cu wrap-ul, mai bine zis a dus-o tati, dar nu mi-a placut deloc cum statea, in sensul ca nu ii iesea capul afara, era cu nasul in bluza lu' ta-su si imi era frica sa nu se sufoce. Mai exersam ca poate ne iese bine, pana la urma.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
ralucis spune:
Buna tuturor! Hai ca nu m-am suparat pe voi, dar nu prea am reusit sa mai scriu deloc, desi am citit tot, tot. Si eu vroiam sa dau mai multe raspunsuri, dar bineinteles ca am uitat, asa ca pe viitor voi nota in paralel ce vreau sa spun.
pt fetele care m-au intrebat de tortul de la botez, a fost facut la pasticceria giuseppina, e vis-a-vis de kfc-ul de la unirea, au super torturi si prajituri acolo, al nostru a fost tort de ciocolata cu crema chantilly.
pt fetele care au facut recoltarea de celule stem, ati primit toate factura? la noi nu a venit nici pana acum... o sa ii mai sun, ca nu inteleg ce se intampla.
am vazut pozele tuturor, intr-adevar avem bebelusi unul si unul! jasmin, ma incriu si eu pe lista de incuscreala, am vazut ca lucas e tare, tare frumusel si e si cuminte, nu?
adina, sa stii ca si la mine seara cu 2 copii e cam aiurea, dar eu il pun pe sot sa se ocupe de ilinca, sa ii faca laptele si sa o culce, ca eu sa ma pot ocupa de sabina,ca altfel n-am nicio sansa sa le bag in pat pe amandoua...
petro, felicitari pt decizia de a-l avea pe bebe 2 asa repede, eu nu regret deloc ca am facut acest pas la 9 luni de la nasterea ilincai, e fff bine cu 2 copii la diferenta asa mica, sa vezi ce se bucura deja cea mica cand o vede pe sora ei mai mare, ii zambeste si da din manute, iti vine sa le mananci pe amandoua! iar cine zice ca nu se poate imparti dragostea la mai multi copii greseste, eu imi dau seama ca e inca multa iubire in interiorul nostru, suntem topiti dupa amandoua si chiar ne gandim ca peste cativa ani sa incercam sa le facem si un fratior.
nu mai stiu cine zicea ca i-a recomandat dr sa intrerupa alaptatul, eu zic sa nu o faci, continua ca e cel mai bine pt bb, daca nu da semne ca nu s-ar satura si e multumit bb, nu vad de ce sa intrerupi.
iarasi chestia cu ciclul care vine la 4 luni de le nastere e o aiureala, mie mi-a venit la 6 luni de la nasterea ilincai, cumnatei mele la 1 an, unei prietene la 10 luni, samd. deci nu e o regula, ba chiar mi se pare ca cele care alapteaza exclusiv au tendinta de a avea ciclu la mai multe luni de la nastere.
lala, si noi am vrea sa mergem la munte sapt viitoare, cu ambele fete, a fost greu sau nu sa pleci cu amandoi la drum?
distractie placuta la botez tuturor celor care au crestinarea in acest week-end!
fetele, parola de la gmail e cea de la yahoo plus 07? ca mie nu stiu de ce dar nu ma poate conecta, ori sunt , ori.
sunt un pic suparata ca ilinca a luat raceala de la verisoara ei si mi-e frica sa nu i-o paseze si sabinei...sa vedem ce-om face...
inca ceva ce ma enerveaza, sabina isi suge degetul de numa-numa, nu vrea suzeta, e curios, ca ilinca a fost innebunita dupa suzeta, a luat-o din prima, avea doar 3 sapt cand s-a obisnuit cu ea, sabina, in schimb, deloc, deloc. am incercat de la nuk, sa iau si altceva?
si inca ceva chiar trist, doarme ff mult ziua, nu o pot adormi seara mai devreme de 12 noaptea, doarma de cele mai multe ori cu mine in pat, mai sunt nopti in care mai doarme si la ea in patut de la ora 12 pana pe la 3-4, dupa care se scoala sa pape si o iau langa mine. iloinca de la 6 sapt a dormit cate 10 ore pe noapte si la ea in patut, asa ca acum mi se pare cam ciudat... nu stiu ce sa mai fac sa avem si noi un program mai ca lumea...