Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Aralia spune:
Uf, fetelor, da' mult mai scrieti! Ieri nu am intrat si de azi dimineata, cu pauzele de rigoare tot incerc sa recuperez!
Vroiam sa mai zic si eu diverse chestii, dar pana am terminat de citit, am uitat...
Vasari super ideea cu albumul, incerc sa urc si eu poze in seara asta, daca nu, maine dimineata.
Petro am vazut si bbu' tau, si vroiam sa-ti zic ca si eu m-am simtit exclus la un moment dat, dar mi-a trecut. Sper ca si tie!
Am mai vazut niste bbi noi, dar nu mai stiu ai cui.., oricum, vorba lui Dany26 parca, numai bbi frumosi avem!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
filmulet
Jasmin012 spune:
Petro, nu trebuie sa te simti exclusa... eu nu am putut intra citeva luni bune si stiu ca unele fete au intrebat de mine si voiau sa tie ce fac, daca am nascut etc. Ma bucur ca ai renuntat la ideea de a nu mai intra. Mai stii ceva de Danangie? Ma tot gandesc la ea in ultima vreme si stiu ca la un moment dat vorbeati mult. Imi este tare dor de ea.
Victo, nu prea cred ca ai ce sa faci in legatura cu faptul ca te trezesti plina de lapte. Si eu am discuri pt alaptare, dar pe timpul noptii nu le pun, ca nu are rost. Eu dorm cu Lucas si cand ii dau sa suga noaptea discurile imi cad, asa ca nu le mai pun.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Aralia spune:
Voi va ganditi la bb2???
Eu de abia ma descurc cu fata mea, cu casa, mancarea, cumparaturi, etc, ca eu sunt singura la toate, sotul nu are timp sa ma ajute...
Si ma mai gandesc la o chestie...cum mi-as imparti timpul si dragostea? Nu as neglija-o pe Alexia daca as avea un bb mic? Daca as iubi pe unul mai mult? M-as simti groaznic! Chiar vroiam sa intreb pe mamicile care sunt la al 2lea bb, cum fac/simt ele?
Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
filmulet
pet.cost2005 spune:
victo - da, atunci nu-mi doresc sa fim colege de odisee
jasmin - dana e bine ... va avea un baietel. Am inteles ca intra mai rar pe DC ca era prea "dependenta" si ii face mai bine o pauza ... oricum, e bine.
aralia - . Si pe mine ma intereseaza aspectul asta ... dragostea impartita la 2 copii, gelozii, cum e ... daca mamicile de bb2 ar vrea sa ne impartaseasca din experientele lor...
Petronela si Silvia
adra_bell spune:
Aralia, eu am citit pe aici ceva ce mi-a placut foarte mult: cand ai 2 copii dragostea nu se imparte la 2 ci se inmulteste cu 2. Cam asa suna.
Cat despre bebe 2, eu ma gandesc inca din a 2-a zi dupa nastere, in ciuda durerilor si a faptului ca nu ma puteam misca eu faceam planuri cam cand ar fi optim de conceput bb2
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Victo spune:
aralia, ca s anu mai uiti ce vroiai sa scrii..in timp ce citesti, iti deschizi un notepad..si notezi raspunsul..comentariul..intrebarile..
cand termini, dau copy-paste si gata..
nu mai tin minte cine mi+a zis ca face asa..si eu la inceput nu reuseam nicicum s atin minte btoate dilemele, daramite acum c d citesc pe fuga..
pai eu una ma descurc in sensul ca mancare imi face soacra..dc nu era ea..era mama..cumparaturi..ea mai face..noi mergem cam la 1 saptamana, chiar 2..(dc nu avem bani)..
curatenie..fac doar in camerele pe care le folosim noi..si mai rarut..mai des la bebe.
rufele mi le calca soacra de obicei..
sotul meu nu se omoara cu ajutatul in gospodarie ca asa e felul lui..pacat..dar asta este.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Kiva spune:
revin cu o intrebare fierbinte
am alaptat pana acum , la aproape 4 luni , si acum nu mai am lapte suf ! mai ales seara
si fata mea nu vrea lapte praf
plange de foame si nu mananca praf
am incercat nan , milumil,humana
dati-mi un sfat va rog
cum sa fac?
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
victo - da, atunci nu-mi doresc sa fim colege de odisee
jasmin - dana e bine ... va avea un baietel. Am inteles ca intra mai rar pe DC ca era prea "dependenta" si ii face mai bine o pauza ... oricum, e bine.
aralia - . Si pe mine ma intereseaza aspectul asta ... dragostea impartita la 2 copii, gelozii, cum e ... daca mamicile de bb2 ar vrea sa ne impartaseasca din experientele lor...
Petronela si Silvia
Dana e insarcinata? Ei, eu asta n-o stiam. Ma bucur enorm pt ea. In ce luna e? Daca dai de ea, sa-i spui ca tare as vrea sa vorbim...
Jasmin012 spune:
am pus poze noi la semnatura. Din pacate pe prima pagina sunt mai mult poze cu hainute, dar nu numai
Am si eu o intrebare pt fetele care au luat centru de activitate la bebei: cat costa in Romania?
AndreB spune:
Kiva, daca iti refuza ce ai enumerat tu, atunci incearca niste lapte bio. Chiar asa se numeste, Bio de la Topfer. Daca il mai alaptezi la san fai completare cu formula Pre, daca nu si copilul e sub 5 luni dai Bio 1, peste 5 luni e Bio 2.
Stiu despre acest lapte ca este extrem de apropiat de formula umana si copii il tolereaza bine.
Fetelor care deschid noi capitole: treceti-ma si pe mine la mamici, va rog. Am vazut ca tot la gravidute am ramas iar eu am bebe de trei luni jumate aproape.
Mai precis bebe Matei nascut pe 5 nov. 2007, la 3.750Kg, 52 cm cezariana la Polizu.
Mama lui Matei (2 luni si 12 zile)
Matei