Copiluti de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
monu spune:
Acesta e cadoul de Sf Valentin de la al meu sot iubitel.
cadou 1
cadou 2
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Eu n-am primit nimic, si sincer nu frisonez prea tare la sarbatoarea asta. Oricum Costi imi aduce des flori si fara motiv de sarbatoare. Si aseara a facut si pana de cauciuc, de la un cui infipt
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Lili, felicitari pentru bebe,tare ma bucur pentru tine.
Laura, sa iti povestesc de Duda:)
Aseara ne jucam amandoua cu niste margelute din lemn si niste fosti cercei(pe care nu i-am purtat niciodata haha)din niste patratele galbene de plastic. Si brusc Teodora imi zice: "asta seamana cu bratata" Si ca sa fiu sigura ca stie despre ce vorbeste aa intrebat-o care bratara. Raspuns: "bratara de la mare" Moama, imi zic ia sa plusez nitel:) Si o intreb: " mami mai stii cui i-ai dat bratara?"
"Aaaa, i-am dat la Bibi" M-am topit, ce isi aminteste pitica. Si mai zice "niciodata" :))))
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
gusta spune:
Mara nu e bine deloc eu deja ajung la capatul puterilor si nu stiu ce mai am de facut.Dupa antibiotic toata noaptea mi-a facut 39 temperatura nu stiu ce sa mai zic.Mi-au zis sa astept si azi si sa ii dau in continuare antibiotic.Om vedea.
Am vazut florile lui Monu si sunt superbe,vreau si tort de la Tdi,Laura sa te faci frumoasa de botez,Nelia trebuia sa ii zici sa iti lase cadoul acasa,Gabitza fara telefoane si Adriana sper pe 8 sa mai repeti odata.
Andra nici la noi nu e nimic special cu ziua asta dar a simtit omu ca mai am nevoie si de asa ceva .
Sa va zic ca am baia plina de rufe de clatit si dupa de spallat ca Mara mi-a varsat toata noaptea.
Marilena si Mara Augusta
monu spune:
Gusta, multa sanatate. Poate a luat si gripa combinata cu operatia?
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Mercedes spune:
gusta- poate nu si face efectul antibioticul(probabil ar trebui schimbat) daca zici ca si pe antibiotic face febra, sanatate si rabdare iti doresc.
Androix spune:
quote:
Originally posted by Ada_74
Elisor, nu mai cercetez, ca eu zic ca e destul de clara chestiunea.
Deci treaba sta cam asa: de doua ori cate doua linii, iar la eco se vede ca e acolo , bine pozitionat, dar inca e prea mic pentru masuratori. Drept pentru care nu mi-a luat nici un ban si ma mai asteapta peste doua saptamani.
Lili
Ha??? Mi-a scapat ceva? E drept ca in ultima vreme citesc pe diagonala, dar chiar asa o veste buna sa-mi scape printre okiane... deci te felicit, Lili! Sarcina usoara si frumoasa!
Aha, v-am prins! Deci nu sunt nici pe departe singura care viseaza la numarul 3! Nu sunteti nebune nici voi si nici eu. Asta e bine, credeam ca am luat-o razna Am argumente solide pentru bb 3 si deja am si aprobarea lui Mihai mai astept doar casa! Am si argumente contra dar nu au la fel de multa greutate.
Am luat in sfarsit copiii acasa! Este foarte bine cu ei acasa, dar o sa dureze ceva pana ii intorc la vechile si bunele obiceiuri pe care le aveau inainte. Deocamdata trec peste faptul ca iar m-am trezit de 4 ori si a 5-a oara definitiv la 7.
Tdi, foarte frumos tortul! Felicitari socrilor!
Eu si Mihai nu serbam Valentine's day. Suntem d-aia anti, ni se pare o sarbatoare de import, umflata artifical in scopuri comerciale. Ce e distractiv e ca nici dragobetele nu-l sarbatorim. Mihai a zis ca noi sarbatorim iubirea in fiecare zi daaaaaaaaa
Andreea mama de Filip si Georgia
ioanailincam spune:
Salutare! Moama, ce logoree ati avut zilele astea si ce de noutati, din pacate nu toate vesele.
Lili - felicitari pentru bebe! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ce-ti doresti?
Adriana - si mie imi plange sufletul pentru micuta Elena si ai ei parinti. Eu cand aud de faze din astea mi se face rau fizic, asa de rau ma afecteaza. Le doresc multa putere sa lupte in continuare cu boala! In momente din astea apreciezi cu adevarat ce bine e sa ai copii a caror boala cea mai grava este raceala.
Teddy - felicitari pentru socri! M-ai facut sa balesc la tortul lor; culmea e ca de cateva zile n-am mancat dulciuri, dar azi cred ca ma infig intr-o praji, ceva, sa vedem de unde o produc.
Nelia - imi pare tare rau si pentru cumnatul tau si mai ales pentru sora ta caci ea va ramane cu toate pe cap.
Iar Octav e bestial cu reactia lui la ziua cea mare de ieri.
Pentru ieri am primit un buchet mare de flori (incerc sa-i fac poze cu telefonul), dar frumoasa e modalitatea in care am intrat in posesia lui: m-a sunat barbatul sa-mi spuna sa cobor ca iar a incuiat cheia in Matiz si dupa ce l-am injurat amarnic pentru ca trebuia sa plec la o semnare si nu aveam timp de pierdut, cand am ajuns jos era cu Matizul bine merci, cu un buchet imens de flori. Culmea e ca in timp ce coboram m-a luat banuiala ca de fapt a venit sa-mi aduca flori si m-am rugat din tot sufetul sa nu fie asa pentru ca vazusem o bluzita frumoaa si voiam sa-l rog sa mi-o ia (am embargo la shopping). Pana la urma tot raul spre bine: am constatat azi ca bluzita s-a dat, dar ce credeti? Am pus ochii pe niste pantofi de sport caci, n-o sa credeti, m-am apucat de sport. Azi e a doua sedinta, sper din tot sufletul sa nu abandonez pe parcurs caci am ajuns sa arat ca o mamaie celulitica si nu se mai poate.
Aoleu, va las, tocmai m-a anuntat un client ca marti avem o semnare, la munce, nene! O zi buna sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Buna!
Bianca e bine, vioaie, doar la capitoulul tuse mai avem de lucrat cu medicamentele, marti o voi duce din nou la cresa (dupa o faza urata ce mi-a facut-o socru nu cred ca o mai duc acolo)...dar eu sunt in pioneze cu respiratia, cu sinusurile, imi vajaie tot capul dar nu fac febra.
Teddy tot respectul socrilor tai, mai rar atata longevitate in armonie intr-un cuplu. Tortul, ce sa mai...esti foarte priceputa, se vede ca-i facut cu suflet. Aly s-a facut domnisoara, imi place ca are un par foarte bogat, deh mostenirea...
Bea ma ia cu rau numai cand aud cat ai dat la pedale pe frig si vant...brrr. Spor la bucatarit, deja ma ling pe bot de cate bunataturi o sa faci!
Adriana si eu am avut depresie la prima nastere cu toate ca am avut-o si pe mami langa mine si nu trebuia sa fac nimic decat sa ma ocup de copil si si cu el ma ajuta, dar faptul ca nu vroia sa suga, nu dormea!!! si a mai si racit in prima luna m-a terminat psihic incat am zis ca-l dau, ca nu-i al meu, ce mai, l-am renagat. Am avut un soc pentru ca ma asteptam la un bb cuminte care sa doarma nonstop, sa suga ca la carte si sa nu-mi schimbe viata prea mult...asa ca te inteleg ca ti-ai fost greu cu Aidan mai ales ca spuneai c-ai fost singura, dar cat de greu mi-a fost cu Andreas pe atat de diferit si mai usor mi-a fost cu Bianca, a fost un copil tare cuminte pana la 1 an. Legea compensatiei?!
Laura ramai asa ca esti bine, nu te gandi la ingrasat ca in timp se vor pune din nou, mai bine gandeste-te ce sa-ti cumperi. Iar botezi?! uau, cati ai in palmares? felicitari!
Gusta ai rabdare putintel ca si sub antibiotic face febra o zi, doua, trei, dar o sa treaca si vei avea curand un Marut zburdalnic asa cum il stii.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Cand v-aud ca vreti al 3-lea copil nu-mi vine sa cred!!! In dreapta si-n stanga aud numa ca si al doilea e prea mult...va doresc sa va impliniti gandurile, dorintele daca e loc de mai mult. Eu nu m-as vedea mama de 3 copii...ar fi prea mult.
Andra multumesc de raspuns, asa rar cum o vad pe Tora, dar am stiut ca sunt fetele ei, yupiii! Hai ca mi-am adus aminte ca vroiam sa te felicit pentru poza castigatoare de la "Miss Odiseea sarcinii"...ce premiu ati castigat si cum l-ati impartit? Felicitari!
Lili dar de simtit te simti...diferit? Somn, greata...
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"