Copiluti de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Lili felicitari!!!!!!!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos.

Cuscra

Adriana multa putere cumnatei tale.

Eli, Laura, Chris Uite ce mai scriu de ma rup. Sunt in mare criza de timp.

Nelia ne povestim la telefon, la fel Olga

Danelutza sanatate multa.

Gusta sanatate Marutzului. O zambilutza de Valentine Day?

Uite ca vin si eu cu vesti. Am o hemoragie cumplita. Ma gandesc sa stau acasa azi asa rau sunt. Dupa faptul ca mi-a iesit un test pozitiv, apoi ieri dintr-o data s-au inmuiat sanii si apoi dupa hemoragia de azi....as zice ca a fost ceva. Exact asa am patit si inainte de fiu-meu. Mi=-a intarziat o saptamana, test positiv dupa care hemoragie. Doctorul mi-a zis ca a fos un fel de avort spontan. Acum tineti-mi pumnii sa nu ajung la spital ca simt ca se scurge toata viata din mine. Ca de la robinet .

A si tata intra in operatie marti, e a 10. Am sufletul varza. Aveam intentia sa-l aduc in vizita in aprilie, acum DD stie daca va mai veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

multumesc ca ati vizionat pozele noastre si pentru comentariile dragute, m-ati binedispus de dimineata!

Cuscra, imi pare foarte rau de situatia in care te afli, sper sa-ti revii si sa-i faci curand o surioara lui Tony! Multa sanatate tatalui tau! 10 operatii?! ce probleme are?...bunicul meu a facut vreo 8 ptr prostata, toate dupa 70 de ani si acuma are 83 si munceste la tzara ca la 30. Doamne ajuta sa fiti ok!

Elisor, multa sanatate! Ma bucur ca Bianca e bine iar tu ar trebui sa stai in casa la caldurica, nu te duce la servici daca nu e musai-musai!

Gusta, multa sanatate Marutei! noi am avut febra sub antibiotic, venea si pleca tot la cateva zile, tin minte ca i-a aparut febra si dupa vreo 5-6 zile de tratament si pediatrul a zis ca e normal, sa continui si sa nu imi fac griji. mai e si varianta sa fi prins un virus intestinal, astia se lipesc foarte usor la cineva sensibil, s-ar explica febra si vomitatul...sper sa scapati repede!

Ioana, spor la sport, nu te lasa! mi-am imaginat faza cu buchetul...super! Ce mai face Ana, tot asa prost dormiti?

Monu, foarte frumos si cadoul tau! bravo sotului!

Androix, bb3? uau, ce curaj ai...macar astepti pana termini scoala, sa nu faci ca Nelia slalom printre cursuri si copii?

Nelia, bine a zis Gusta, de ce nu ti-a lasat tati cadoul acasa? am vazut ce zapada e la voi...moama...si frigggg.

Adriana, hmmm, sushi bar ai zis? n-am fost niciodata...ce se papa in afara de sushi care mie nu imi place? (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

OlgaT - tinem pumnii sa fie bine; s-au mai vazut cazuri de hemoragie la inceput si apoi bebe a fost bine mersi.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Maya a plecat afara, Patrick abia a adormit si am zis ca e momentuk ideal sa intru un pic pe la voi... De cum am vazut ca sunt atatea pagini mi-a dat seama ca sunt vesti noi...

Lili, felicitari pt bebe!!! Sa ia o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos! Ma bucur mult pentru voi!

Adriana, sushi bar zici? Ultima oara am fost cand eram gravi in luna a noua cu Maya si am mancat atunci de imi amintesc si acum cum ma sinteam cu ditamai burtoiul burdusit! Mie imi era pofta de gogosi cum faceam noi in RO si am avut o mare surpriza sa gasesc acolo... .
Fi sigura ca la al doilea bebe nu o sa mai ai depresia pe care ai avut-o la Aidan. In primul rand pentru ca ai experienta de mamica si in al doilea rand, pentru ca suntem noi aici... si o sa te sustinem!

Elisor... imi pare rau ca a cazut varianta cu socrii. Te inteleg perfect... eu una chiar daca as sti ca Maya primeste toata atentia si grija lor, nu as putea-o lasa o zi acolo fara mine.
Te gandeai la un moment dat sa o duci la mama ta... poate e bine sa iei in calcul si varianta asta... macar pe termen scurt... nici nu stiu ce sa spun... Oricum ar fi e greu.
Sanatate multa, sa te faci repede bine, ma bucur ca Bia si-a revenit!

Gusta, imi dau seama ce greu iti este... Multa putere trebuie sa ai sa faci fatza atator incercari... Ma gandesc la voi!

Laura
, iar esti nasica?! Super!!! Chiar asa, cati copii spirituali ai?
Cum sa te ingrasi sa te incapa hainele?! Eu chiar daca imi doresc sa fiu un pic mai rotunjoara tot nu as sacrifica un rand de tzoale noi!

Teddy, esti intr-adevar o gospodina iscusita! Tortul arata super... nu ai o poza si cu sectiune?
Ali s-a transformat peste noapte intr-o domnisorica... nu se mai recunoaste nimic din fatza de bebelus de odinioara! Se pare ca ati avut parte de o zi superba, v-am admirat in poze, se vede ca sunteti o familie fericita!

OlgaT, of, ce rau imi pare..... Sper sa treaca repede situatia asta si sa vi si tu cu o veste buna cat mai curand, m-as bucura tare!

Androix, hai ca m-ai dat gata! Bebe3!!!! Sincer si pe mine m-ar batea un gand... asa in inconstienta.. dar in nici un caz acum, m-am saturat - ca si Nelia, de trei ani eu o tin numai intr-un alaptat si gravidenie, vreau o pauza!!!

Monu, foarte atent sotzul tau, bravo lui!

Ioana, frumos gestul sotzului tau... faptul ca se chinuie sa iti faca surprize frumoase spune multe.... Nu cumva incearca sa faca pregatirea pentru bb2?... asta ca sa fim in ton cu ultimele discutii !

Si al meu sotz a venit ieri cu un buchet de lalele si trandafiri, foarte frumos... mi-a picat fatza cand l-am vazut ca nu ma asteptam. Si el ca si sotzul lui Androix si al Andrei... critica de zor obiceiurile astea....! I-am facut si eu o poza cu telefonul ca sa am la ce sa ma uit cand ma mai enerveaza, sa-mi treaca !

Tina, mami de Patrick si Maya

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Multumesc pentru felicitari!

Intr-adevar, e o bucurie mare pentru noi, pentru ca lucram la liber de ceva timp, dar fara rezultat. Intai am pus-o pe seama stresului, dupa aia am crezut ca am vreo dereglare hormonala (va spusesem ca am slabit enorm si nu mai reuseam sa pun un gram inapoi). Mi-era frica sa nu astept iar vreo cinci ani pana la o noua sarcina, asa cum s-a intamplat la Sergiu.
Noi ne-am dori fata, ca avem deja numele pregatit, dar nu ne suparam nici daca iese baiat.

Ioana si Monu, nota 10 pentru sotii vostri. Si noi facem parte din categoria celor care boicoteaza aceasta sarbatoare, dar nu-mi fac vise ca as fi primit flori chiar daca n-ar fi fost asa.

Ioana, vezi ca nu-i timpul pierdut, se apropie 1 martie, spune-i sotului sa cumpere doar snurul, ca de martisor te ocupi tu . Felicitari pentru ambitie si sa te tina cat mai mult.

Olga, poate ar fi bine sa te vada un medic. Nu era nici un motiv sa iasa un test fals pozitiv daca nu faceai tratamente, asa ca e posibil sa fi fost sarcina. Sanatate multa si tatalui tau, sa se refaca repede.

Gusta, daca e virus, e foarte posibil sa faca temperatura si in timpul antibioticului. Ai grija sa o hidratezi, daca vomita asa mult. Nu exista si la voi Metoclopramid? Macar o mai linisteste si nu mai vomita tot ce inghite.

Elisor, ma bucur ca Bianca si-a revenit. Pentru tuse eu i-am dat si siropuri naturale (de patlagina si ridiche neagra).
Si de simtit ma simt... in permanenta cu stomacul in gat. Nu e o greata puternica, dar exista acolo 24 din 24.

Hai ca plec sa-l iau pe Sergiu de la cresa. Va pup

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Lili- felicitari, sa ai o sarcina usoara!

OlgaT- iti doresc sa fie bine! sa fie intr un ceas bun operatia tatalui tau.

laura- pe unde esti?

Sincer si eu m am gandit la bebe 3 dar asa fractiuni de secunda si mi am revenit instantaneu.
Nu stiu cum as proceda daca as ramane gravi, nu cred ca as fi in stare sa o iau de la capat sincer.

Monu- ai primit un buchet minunat.
Eu am primit o cutie de cioco asta ca sa nu cumva sa ma mentin la cura si pe ziua de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

OlgaT, sanatate multa.

Gusta, Tdi, Florentina, Lili, Aurasa, Beatrice Mercedes

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce ma bucur, ce ma bucur!!! Nu sint eu singura nebuna, mai sint si altele! Ma bucur atit de mult cind aud ca oamenii vor copii, asta e de bine, pentru ei, pentru natie, pentru energia pozitiva care se degaja dintr-o asemenea dorinta! Inainte de a avea copii, mi-i doream teoretic, pasiv as putea spune... dar nu momentul ala. De fapt, adevarul este ca imi doream atit de mult un barbat adevarat pe care sa-l iubesc si cu care sa traiesc, incit dorinta de a avea copii venea mult dupa asta. In momentul in care a aparut barbatul si m-am linistit, s-a activat si dorinta de a avea copii. Imi aduc aminte momentul cind s-a intimplat acest lucru, ne plimbam de mina prin Vaslui, de Pasti, la citeva luni dupa ce ne-am imprietenit, ca de cunoscut ne cunosteam de vreo 6 ani, am fost colegi de servicii, lucrind impreuna la mai multe edituri si carti. Si el vorbea, eu ascultam (inceputul, dom'le!) si mi-a trecut asa prin cap ca el e! Si mi-am imaginat oare cum ar arata un copil facut cu el... Ei, asta a fost, din momentul ala nu m-am mai putut abtine, numai la asta ma gindeam, ca vreau un plod! Aveam 32 de ani si ma simteam dintr-o data taaaareee batrina si fara copii! Ii spun, nu atunci, peste alte citeva luni, prin octombrie (cred ca v-am mai povestit cindva)... ma asculta, ma aproba, dar el biologic nu simte nevoia de a avea copii, ca poate sa-i faca si la 70! Mi se pune un nod in git de furie si ii spun raspicat ca e foarte bine ca are asa o mare incredere in el si forta lui de procreere, ca ii multumesc ma intelege, numai ca la 70 ii va face cu una de 35, nu cu o baba tot de 70... adicatelea eu! Si ies din camera, aproape cu lacrimi in ochi... unde era barbatul pe care il gasisem!?! Dupa vreo zece minute vine dupa mine, se aseaza incet pe pat si imi spune: auzi, fa, da' stii ca ai dreptate!!! (stiti ca Octav al meu are un limbaj extrem de colorat, intelectualul p... si al aventurii cum se autointituleaza). Pai, atunci, sa-l facem! I-am zis ca am nevoie acum de timp sa ma gindesc daca mai vreau sa fac un copil cu unul care ii vrea de fapt pe la 70! Si am incheiat pentru alte citeva luni discutia... vine anul 2000, Revelionul, hotarim sa-l facem in virful muntelui, mergem la Omu... Totul superb, iubire ca-n povesti... ne prinde avalansa pe 1 cind vrem sa plecam, pe mine si pe inca trei ne tiriie vreo 60 de m si ne ingroapa bine in zapada! Octav disperat organizeaza cu cei 25 de tineri cu care coboram o cautare prin nameti si viscol, la un moment dat cauta saracu' cu miinile goale in zapada. Eu, aruncata peste o stinca, stateam sprijinita de un perete neted, de care nici nu puteam sa ma agat, intr-un peisaj de vis, asteptind sa vina alta avalansa, fara sa am puterea sa strig dupa ajutor de frica sa nu o stirnesc eu... si tot nu aveam ce face, ma gindesc la una-alta, la viata mea, care a fost si care ar putea fi... si dintr-o data simt ca ma arde o tristete de nedescris: aceea de a nu fi fost mama! De a nu-mi fi strins copilasul in brate! Ma gaseste, ma salveaza, vin si salvomontistii si ne salveaza pe toti, urcam la cabana, eu ma tirii, cu un genunchi zdrobit si cu doua coaste rupte. Ajungem acolo, mincam sarmale, dam declaratii, mincam iar sarmale si bem vin fiert. Si ii spun... Ne dam seama ca ne iubim, dar mult de tot, ca avem o viata si ca e tare pacat sa o f...m asa, aiurea-n tramvai, vorba lui Octav. Atunci ii spun despre ce am simtit asteptin Fat-Frumosul sa ma salveze, adicatelea el... Tace! Si tace... l-am lasat in tacerea lui! Coborim in sfirsit, cu telecabina, cu inima strinsa sa nu se mai intimple ceva pina ajungem pe pamint, ca pe vremea aia orice era posibil. Ajungem pe pamint... ma ia in brate si ma intreaba: stii ce facem cind ajungema acasa!?! Dus, dormim, ne... (si asta, spune el!), ne imbatam, ne sunam prietenii, ne luam casa... Nuu! Atunci ce, doamne iarta-ma, facem? UN COPIL!!! Si asa a aparut AGATA! Dupa vreo 18 luni ce-i drept, ca vreo 9 luni tot am practicat... si nu iesea nici unul, dar a iesit! Si dupa primul, s-a stirnit in Octav o nevoie biologica de a tot face copii!!! Si chiar i-am facut! Acum ne-am linistit, nu mai simtit nevoia de un al patrulea! Dar cunosc oameni care simt si care vor. La gradinita Tudorei, e o familie cu 5 copii! Si mai vor vreo 2! Sint atit de frumosi impreuna! Dar sa fie la ei, noua ne ajung trei, sa fim sanatosi ca sa-i putem creste frumos! Ei sint tot ceea ce puteam face mai maret (noi doi, nu zic de altii) in viata noastra! Si cresterea lor este ceam mai grea munca, dar si cea mai plina de satisfactii la care puteam sa ne angajam! Daca era sa ne gindim de putem, ori nu, sigur nu faceam nici unul sau poate cel mult unul! Niciodata nu esti pregatit, niciodata nu ai suficient, niciodata nu e momentul... Dar acum, cind stim ce inseamna sa fii parinte, mama sau tata, cind iti simti in fiecare zi sufletul invadat de un ce pe care nu-l poti descrie in cuvinte, cind vezi bucuria si fericirea de a trai pe chipurile copiilor tai, cind stii ca tu esti cel care a creat asta, care a facut posibil acest lucru, care ai dat sansa unor omuleti sa traiasca o viata... nici macar nu poti sa gindesti cum ar fi fost viata ta fara aceste minuni, care intimplator sau nu, se numesc COPII!

Deci, fetele mele dragi, ce am scris mai sus este o pledoarie pentru a face copii daca vi-i doriti atunci cind vi-i doriti! Daca si sotul isi doreste, e fff important sa-si doreasca si partenerul de viata, atunci nu cred ca vreun motiv din lumea astea, in afara de problemele de sanatate, ar putea sta cu adevarat in calea dorintei voastre!

Lili, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos tun! Si sa fie ceea ce va doriti voi!
OlgaT, iti doresc sa treaca aceasta perioada, sa te linistesti si sa o iei de la capat pina ajungi sa-l simti acolo in burtica!
Androix, Monu, Florentina, Mercedes, Andutzy si cine isi mai doreste inca un bebelus, faceti o balanta, cu argumente si contrargumente... si daca macar putin aceasta balanta se indreapta spre ceea ceea ce va doriti si voi... nu mai stati pe ginduri! Merita!!!! Dar asta numai daca sint doriti cu adevarat de amindoi si din tot sufletul! Pentru ca usor nu e, dar stiti si voi deja cit de frumos poate sa fie sa-i ai!

Gusta, sanatate Marei! Sper sa fie doar un virus luat din spital, care se suprapune acum cu refacerea de dupa operatie!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mama ce ninsoare e afaraaaa!!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si aici! Si aici! Ningeee... Si eu tre' sa iau feteleeee...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput