Copiluti de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 3
loreen spune:
Ce faci mamicutzo nu te-ai culcat?!
Ma uitam pe net ca cica e targul la Mamaia si ma gandeam daca sa ma risc sau nu...mi-e sila sa iau hotelurile la pas, mai ales ca nu stiu ce naiba caut...
Aoleu ce pofta de bebelusi imi faceti...imi doresc inca unul cu cerul si pamantul dar stiu ca asta inseamna sinucidere curata ...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Lili, felicitari
Loreen, eu inca visez in secret la un baietel.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Gata, acum ma duc la culcare. De-abia l-am dat pe Costi la o parte pentru 5 minute, e turbat ca s-au anuntat telefoane noi A fost ceva congres la Barcelona de telefoane.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Monu io n-am pretentii
Gabitza aoleu nu-l lasa... intai casa
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
BUna seara!
Felicitari Lili! Ma bucur nespus pentru voi!
Felicitari, Laura, ca vei fi nasica! CUmpara-ti ceva frumos si sexy sa-i pice okii-n gura finutului vostru atunci cand se va uita peste pozele de la botezul lui peste vreo 20 ani!
Monu, Laura, ma omorati voi pe mine....cred ca eu voi avea la nesfarsit chef sa tot re-devin mamica, vorba Laurei, indiferent de sex, dar imi tot promit ca ma opresc la 2. VOi acum vreti sa-mi faceti pofta pe cifra 3????
Eli, horror pozele cu brigitte nielson. Si ma uit si la cele cu Andreea Marin intraband-ma cat au fost pre-lucrate...Sa-i zica lui Mutu ca arata ea asa supla la sfarsitul sarcinii! Si da, pe pagina 2 sunt si fetele Torei si ale lui Rufus.
Gusta, eu nu primesc niciodata nimic de Sf Valentin, sotul meu e atat de...(bip) ca desconsidera ziua asta, desconsidera 8 martie...si tot asa. De 8 martie insa imi voi face eu un cadou , ceva....Cum se mai simte Mara?
Noi suntem mai bine, nu mai facem febra si Dragos mai are putin si scapa si de tuse. Nu si eu insa care parca nu ma mai pot deloc lepada de ea si de o stare de sfarseala infinita...
Va pupam, noapte buna!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
patriciaRO spune:
Saliu la fete. Sa fiti iubite si implinite.
Lili, felicitari pentru bebit...
Eu am fost azi la serviciu cam 20 km fac dus-intors cu bicicleta pe un vant de numa. Sa ma darame si mai multe nu. Dar am ajuns cu bine acasica... fac un dus si la nani ca maine am multa treaba in bucatarie. Sambata facem chef de casa noua si am de preparat una-alta...
Eu azi am facut amandina, blatul de pandispan in forma de inimioara... Si am papat cand am venit de la serviciu si ca gata cu ziua de azi...
Beatrice, mami de Alex pifos
patriciaRO spune:
Adriana, am ramas masca. Sunt atat de sensibila cand e vorba de copii ca plang numai cand aud ce se va intampla.. Nu sunt cuvinte.. Efectiv nu am cuvinte... Dureros ...
Gusta, cum mai este Mara? S-a mai linistit dupa varsatura?
Elisor, Bianca cum se mai simte?
Beatrice, mami de Alex pifos
Tdi spune:
Lili, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
Sanatate multa celor care au nevoie!
Elisor, sunt curioasa ce bebe o sa faca sora ta, brunetel ca tati sau blondin ca mami...in mod sigur va fi unul reusit!
Loreen, spor la shopping, nu te gandi la ingrasat! Eu arat cu 10kg mai putin de cand am renuntat sa mai beau cola, m-am dezumflat incredibil insa am doar juma de kil in minus, adica 69.5!
Nelia, spiritualul Octav nu se dezminte!
Gabitza, cum stati cu sapaturile la casa?
revinnnnnn
Tdi spune:
aici am pus o www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-02-14/00:01:48" target="_blank">FOTO cu socrii si tortul pe care l-am facut special pentru aniversare eu personal...na ca m-am si laudat!
Elisor, asa e cum zici, au o relatie de invidiat socrii mei si sunt niste oameni tare de treaba, e o placere sa mergi in casa lor...partea si mai buna e ca pe copii (2 baieti si o fata, au mai avut un baiat care a murit la scurt timp dupa nastere, era fratele geaman al sotului meu) i-au educat sa fie dedicati vietii de familie si se vede ca au cei "7 ani de-acasa".
mai voiam sa va zic una alta dar sunt coapta de oboseala, tati se lupta s-o culce pe atomica si sper sa dorm si eu in sfarsit.
edit: n-a adormit pitika!...ii tine teoria chibritului la pisica.
na ca mi-am amintit...cadou de ziua indragostitilor n-am primit, i-am zis sa nu-mi ia nimic ca-mi cumpar eu! clar ca fac economie, luna asta trebuie reinnoita asigurarea obligatorie la masina mea si costa "doar" 900 si ceva de euroi, nu-mi mai arde de cadou. totusi poate imi ramane de-o zambila, sa-l fericesc si pe sotzer!
blackpanterro spune:
Lili, felicitari pt bebe!! Va doresc multa sanatate si sa fie totul asa cum va doriti :)
Eu am sa balesc in continuare la burticile si bebeii altora pana ne putem permite si noi inca unul :) (aici nu ma refer neaparat la bani).
Cred ca am innebunit....am avut asa o perioada urata(am avut o depresie groaznica) dupa ce s-a nascut Aidan si uite ca acum vreau iar...ma tot gandesc la ce a fost cand s-a nascut el si imi e atat de teama de un repeat dar nu ma pot abtite sa nu imi doresc.
Tdi, dragii de voi, cand o sa dormiti si voi calumea?
Azi m-a dus soata la un sushi bar si am mancat ca porcu' LOL.Am venit acasa cu 3 burti HAHA.I-am zis ca de 8 Martie ma astept la un repeat pt ca daca eu sarbatoresc sarbatoarea lui sa o sarbatoreasca si el pe a mea LOL .De 1 martie nu i-am zis ca as fi intins coarda prea mult si poate as fi luat un sut in fund lol
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner