Copiluti de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi, succes mult la operatie, sa te refaci repede si sa vii sa ne spui ca a fost foarte usor! Sanatate maxima!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamicutelor nu am mai intrat de multicel,dar sa nu ma bateti,caci am fost foarte ocupata.Cristian merge la gradi,dar sunt suparata ca-i bate pe copii,ii musca si ii scuita.Lui ii place acolo,la inceput primele 2 zile a plans,dar nu pt. ca vroia la "mami" ci ca nu-i convenea ca nu i se facea pe plac.Merge dupa amiaza la gradi caci nu a avut locuri pt dimineata,insa cand vide de axolo pica muor de oboseala si seara se culca la 19-20 si se trezeste la 6,iar la ora 13 cand il duc la gragi e mort de oboseala.Am si eu 4 ore libere si m-am apucat de gradinarit.Acum Cristian e racit si trebuie sa mergem la dr,caci nu-i trece de o sapt.Va pupic dulce pe toate!

28+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Nu credeam ca la 34 de ani mai pot fi indragostita lulea si culmea la prima vedere...a fost ca un traznet...ne-am vazut ne-am placut si mai rau ne-am luat...eu si cu gripa mea,tu-i pastele mamii ei de viatza...am ajuns sa muncesc ca lauzele cate 3-4 ori pe zi ca mai mult nu rezist si plec acasa...aici nu pot sta in pat ...ba suna telefonul, ba urla Delia ,ba e cineva la usa...ba tusesc ca un bou ragusit de ma doare tot in mine ...
Asa ca Elisor daca vrei sa suferim impreuna si sa-ti impartasesc din idila mea ,iti stau la dispozitie...

Andreea mersi mult pentru sfat...poate nu o fi cazul,dar mi-am notat ca si eu o mai dau cu durerea-n sinuzita...

Saryta mii de multumiri pentru idee...sper sa tina la Delia ca mi-este sa nu ii apara infectii la degete...ca sa nu mai zic ca inca nu a terminat cu suptul degetului...

Gabi imi dau seama perfect...eram in stare sa mi-o scot singura daca nu ma operau aia...mai nasol a fost la mine ca nici o luna am inceput cu crizele de rinichi tot pe dreapta...am zis ca innebunesc la gandul ca astia mi-au mai lasat ceva pietre de rezerva ...
Bafta multa multa...ai sa fii ca noua dupa operatie,desi o sa ai stari de rau de la bila secretata...sau poate nu...daca te pot ajuta cu ceva, vorbe alea alea ,cauta-ma.Iti tin pumnii...

Cuscra cand stateam la inaltime la mine era invers...sus era rece si incotosmanam plodu ca la polul nord si cand ajungeam jos surpriza...erau cu 4-5 grade mai mult...si incepeam operatiunea inversa...
Io din cauza circului marca Delia nu mai merg in parc ...se duc altii...femeia,tac-su...eu le dau gerovital la neuroni ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mercedes, bafta multa cu operatia! Sa mearga bine si sa te intorci repede acasa, la familie!
Denisa, ma bucur ca te mai auzim, cum merge sarcina? Daca te-ai apucat de gradinarit, inseamna ca e cald. Cu batutul si scuipatul e o perioada, va trece... el stie limba? Pentru ca, de multe ori, copiii reactioneaza asa cind nu au alte mijloace de a se exprima.

Si la noi e frig, sint -20 de grade cu tot cu vint. Noroc ca astazi nu plecam nicaieri, ca Agata are zi pedagogica si stam toti patru acasa, la caldurica. Am fost vreo jumatate de ora pe-afara, am facut o tura de cartier, dar ne-am intors, ca e tare frig, pina si Agata a zis ca vrea sa intre in casa. Tudora nu voia nici sa iasa, darminte sa mai si stea... Eu tot visez la patul ala mare, daca ar fi dupa mine, i-as alinia pe toti acolo si as dormi si eu cu ei, dar n-ai sa vezi, umbla ca potirnichile prin casa, fiecare sa mai faca ceva si daca se poate interzis, ca doar stau acasa, iar bebe a dormit afara.

www.dropshots.com/aurice#date/2008-02-19/14:49:01" target="_blank">Printesele...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna seara

Gabi, iti tin pumnii maine, sa treci cu bine peste operatie. Tot din povestite stiu ca n-o sa-ti vina sa crezi ce bine o sa te simti dupa, cand n-o sa te mai supere fierea.

Elisor si Laura, multa sanatate si sa va faceti repede bine. Parca niciodata pana anul asta nu mi s-au parut asa de nasoale virozele, poate si pentru ca Sergiu le-a agatat pe toate. Saptamana asta l-am avut iar bolnav, dupa 3 zile in care s-a simtit bine.

Gusta, ce mai face Mara? Si-a mai revenit?

Hai sa va spun o replica a lui Sergiu pe cand urcam scarile "Tati, daca ai obosit, poti sa ma iei in brate".

Va pup,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes, sanatate multa si curaj sa iasa bine maine.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gabi (Mercedes), sa dea Dumnezeu sa fie totul bine la operatie, iar tu sa te refaci repede si fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mercedes, succes si recuperare usoara.
Vreau sa va spun ca mama a avut doua operatii dupa 69 de ani: una cand i-au scos fierea si a doua cand au operat-o de deviatie de sept, urmare a unei sinuzite a la long.
E si mama o femeie f puternica e adevarat dar la cea de fiere a doua zi umbla prin spital cu drena dupa ea ca deh, dr i-a zis ca trebuie sa se miste. Si erau doamne muuuuult mai tinere decat mama care refuzau sa se dea jos. I-au dat acasa o punga cu pietre, doamne ce putea sa aiba acolo. Oricum e e operatie relativ usoara,dupa trebuie sa ai ceva mai mult grija, regim si nu efort fizic pana la recuperare.
La a doua operatie a ajuns dupa multe tratamente si punctii (saraca cate ace a luat in nas, a facut o gramada de sedinte) pentru ca nici cu antibiotic nu a rezolvat nimic.
Asa ca Elisor, ai grija de tine, baga tratament la greu, fa tot ce poti ca sigur nu ai chef de ceva ciocane la nasuc.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mercedes, iti tin si eu pumnii! Recuperare rapida!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Neatza!
Mercedes - ma gandesc la tine sa fie bine
Laura si Elisor - insanatosire grabnica. Puneti capat relatiei asteia furtunoase cu gripa!
Denisa - sanatate lui Cristi si sarcina usoara!
Scriu cu bebe in brate, bebe urlator desigur. Eu am fost cu ei in parc vreo 2 ore jumatate. S-au jucat in nisip, Catalin s-a dat pe tobogane - minune si parfum, am savurat clipele de liniste. Alexandru a marait pana mi-a venit ideea sa il pun pe o paturica pe nisip si i-am dat o lopetica. Nu mai povestesc cum s-a luminat la fatza si era tot o bebelusheasca medie si un zambet catre toti copiii si catre mine. Pe la 13 i s-a facut foame bebeului, desi plecasem cu ei bine mancati si la plecarea spre casa le-am dat cate o banana (parcul e la o statie de masina de casa). Alexandru a adormit in carucior, iar Catalin acasa nu a vrut decat un paharel de iaurt si s-a asezat in pat. Au dormiiiit!!! Alexandru 2 ore jumatate, Catalin aproape 4 ore! Nu imi venea sa cred. Cand s-a trezit a vrut iar in parc, dar era deja tarziu, asa ca am dat o tura de Ghencea sa semnam condica si pe acolo. Si la 21.30 dormeau amandoi. Sotzul plecase la serviciu ca e in tura de noapte asa ca am profitat si eu si m-am culcat de la 22 pana la 5.
Azi deja am inceput ziua prost. Copiii s-au trezit amandoi la 5.30 maraitzi. Catalin l-a trosnit pe Alex care abia mancase si a plans pana a varsat de a trebuit sa ii fac baie urgent. Sotzul a venit la 6 si ma intreba de ce sunt nervoasa si tip ca disperata la copil, Catalin s-a pus pe urlat ca de ce nu ii fac si lui baie . Asa ca m-am executat, l-am scos pe Alexandru l-am primenit si i-am facut si lui Catalin baie cu spuma multa si jucarii asa cum ii place. Timp in care bb a ajuns la o priza ascunsa si a tras de un cablu cu tot cu priza. Inainte de baie am pregatit micul dejun ca al meu baiat nu mai serveste lapte si ii fac micul dejun consistent. A mancat? Nuuu, s-a jucat cu mancarea apoi a vrut baie.
. Bref... certat cu sotzul, tras o portie de lacrimi infundate, culcat copilul mic in brate, gagalit si jucat cu Catalin (desi i-am zis ca luna asta sa nu deschida gura ca ar dori ceva ca nimic nu ii cumpar, in afara de mancare). Acum imi beau cafeaua si imi spun oful. Dupa masa mergem cu bb la evaluarea de 11 luni ca pe cea de 10 am ratat-o (las' ca mergem noi...!!!). Iar o portie de nervi inevitabili (trafic, copii nervosi ca nu mergem mai repede, sotz la fel). E cumva marti 13?

Gata .... Cine intreba de iepure? Eu gatesc frecvent iepure de camp (adica doar iarna). Cred ca si cel de casa se prepara la fel.

Acum Catalin e in spatele meu si-mi spune sa il iert ca a "gheshit" ca l-a plesnit pe Alwexandru si sa nu fiu suparata.

Gata ca m-am lungit ca o placinta

Mergi la inceput