Copiluti de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea.a spune:
Salutari din insoritul Bucuresti!
Evident ca n-am fost destul de harnica incat sa citesc tot ce s-a scris, dar am citit ultima pagina - pe cuvant de pionier.
Si am si eu ceva de zis.
Loreen - cunosc bine suferintele priciunite de sinuzita. Ce m-a calmat pe mine au fost niste pastile care te ajuta sa.. iti suflii nasul foarte des. Sinupret se numesc. Iei 3 pe zi si dupa ce termini cutia te simti mai bine. La mine cel putin a functionat. Ca la punctii nu m-as duce, te admir ca intrebi de ele. Eu una, mai bine mor!
Mygirl - bafta si din partea noastra pt prima zi de gradi!! Sunt sigura ca n-o sa aveti probleme, cu asa o fetita frumoasa.
Va pupa Eric si mai ales mama lui!
saryta spune:
Salutare mamici.
Laura - impotriva rosului unghiilor este o oja Mavala Stop care este foarte amara si se foloseste si atunci cand copilul suge degetul ... eu am cumparat-o sapt trecuta de la SensiBlue si costa 26 ron ... pina in prezent am dat-o de 2 ori si gata nici unghiile nu le mai roade si nici degetul nu-l mai vrea ... am dat-o si pe cea mare ca le mai rodea si ea cateodata. Sper sa-ti fie de folos.
Sa va mai zic si de Sara mea ... este o domnisoara in toata regula si abia asteapta sa mearga la gradinita ... stie o multime de poezii si cantecele. Se joaca toata ziua cu Antonia ... se iubesc, dar au inceput deja si sa se certe pe jucarii, pe lingurite si alte cele.
Eu una abia astept s-o duc la gradinita.
Sa stiti ca va citesc zilnic, dar mai greu cu scrisul ... cand ma apuc si eu sa scriu atunci vine Antonia ca vrea papa, vine Sara ca vrea pipi sau vine Andra s-o mai ajut la engleza si tot asa.
Sper sa imi fac timp sa intru mai des.
Va si multa bafta celor care incearca sa faca bb2 sau bb3 ... eu zic ca merita - eu una sunt fericita si implinita.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
gabitzam spune:
Laura, am luat si eu pastilutele alea de Sinupret de care zice Andreea, si chiar au avut efect la mine, se curatase bine nasul.
Andreea, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Pupam si noi Ericozaurul
Saryta, voi sunteti un exemplu pentru mine de familie frumoasa si fericita. Ma bucur de cate ori vad un mesaj de la tine aici.
Afara sunt 10 grade plus, incredibil. Incep sa sper ca vine primavara
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Andreea.a - Hai ca ai fost tare cu cititul ultimei pagini: pai nu Loreen e cu sinuzita, ci Elisor. Sinupret a luat si Ana pentru nas, dar picaturi ca la copii nu se dau pastile si din pacate efectele nu mi s-au parut spectaculoase, desi exact asta imi doream: sa ii curga odata Anei tot ce avea de curs, ca ea raceste rar, dar cand o face, moama, rauri, rauri la nasul ei. Oricum, bine ai revenit si poate ne spui mai multe despre voi, ultima oara ne zicea Androix ca ai inceput munca.
Apropo de ros unghii, Ana nu le roade, ea le rupe: sta minute in sir si trage de unghiile de la maini si de la picioare si culmea e ca le rupe (eu una nu pot nici sa-mi rup, nici sa-mi rod unghiile)
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
Iertati-mi pesimismul dar n-are cum sa vina primavara asa de repede, suntem inca in februarie! Asa m-am bucurat eu acu vreo saptamana, deja iesisem in tricou afara ca erau 15-16 grade, din pacate s-a intors frigul si noaptea ingheata tot, ziua sunt 3-5 grade maxim.
Danelutza, ar fi suuuuper sa stam prin zona voastra, mie imi place tare mult la munte! La Venezia e intr-adevar f.scump, mi-a picat fatza cand am dat vreo 7 euro pe 3-4 covrigi, totusi unele chestii (fructele) costa mai putin decat la supermercatul nostru...bine oricum ca nu stam chiar acolo, suntem la circa o ora distanta, cred ca as face cu nervii sa ma impiedic toata ziua de turisti gura-casca.
Cu gradinitza inca n-am facut nimic, suntem pe lista de asteptare (nr.6) la cea statala si tot pe lista de asteptare (nr.1) la privata, privata la care intram noi cand se elibera un loc si sa vezi "minune" ca locul s-a eliberat si au bagat pe altcineva care avea cica prioritate.
Mercedes spune:
Nu stiu daca puteti sa realizati dar din cauza durerilor de fiere stiu exact unde sunt localizate, le simt. In fine azi dimi mi-au luat sange pt analize, mi au facut un ecograf si ek-ul iar maine dimi ma opereaza. Pentru mine e prima operatie cu anestezie generala asa ca fac pe mine de frica. Dr e fain imi place, au si glumit si altii dr.cu mine azi dimi dar... tot mie frica, asta e.
Am dat si de o capra ca altfel nu pot sa-i spun la ecograf ma intreaba ce ma supara io n aveam chef de povestit i am spus frumos ca am f multe crize de fiere la care ea da... si cum se manifesta? la care io... povestesc dar fara chef si ma gandeam ce aeriana e ca mi ia toata burta la eco cand de fapt fierea e pe partea dreapta. Ajunge in locul cu pricina ( am crezut ca sar in aer) si mi spune ca toata fierea imi e plina cu pietre. Eu sincer urlam de durere in mine dar... i am zambit si i am spus ca stiu ca am pietre.In fine am scapat si de acolo..
Bun cel mai probabil voi ajunge acasa sambata daca e ok totul.
Si asa sa stiti ca si copilasii simt( sunt convinsa ca stiti dar cristi mi a confirmat din nou) cristi ieri imi spune cu lacrimi in ochi,, mami nu te du la spital,,
Androix spune:
Mercedes, bafta maine! Stai linistita ca o sa se termine cu bine, o sa vii acasa intreaga si fara pietre. Am luat prospan si ori mi-a trecut ca au depasit deja 10 zile regulamentare, ori de la el, cert e ca tusesc mai putin.
Elisor, si tie tare rau trebuie sa-ti fie cu sinuzita. Nush ce sfat sa-ti dau, dar iti doresc multa sanatate!
Scrisesem aseara un mesaj lung fain frumos, cu raspunsuri, s-a dus... Ca au inceput kinderii sa viermuiasca sunt curioasa daca il ia, l-am denaturat putin ca ma punea sa iau o pauza si a trebuit sa merg la ei, dar nu am dat send ci vizualizeaza, asa ca s-a sters cand a inchis Mihai taraba.
Azi m-am trezit devreme si am fost sa duc masina in service. O sa am parte de vreo saptamana de mers pe jos asa ca mi-am facut provizii si mi-am propus sa nu ma misc prea mult dupa ce rezolv dosarul de casco fac revizia de 2 ani si itp-ul fara de care mergeam ca o zaluda de o luna de zile
De ieri actualizez in disperare cv-urile pe care le am pe diverse situri de joburi chiar nu stiu ce m-a apucat
Si am fost cu copiii in parc Nu mai facusem asta de foarte mult timp. Erau saracii nescosi din casa de saptamani bune de zile, exceptand transferurile colentina/berceni si retur sau mersul in carrefour. Asa ca ieri daca am vazut soare si frumos am iesit si eu 2 ore, evident ca pana m-am urnit eu, pana l-am alergat pe Filip sa-l imbrac (are o mare placere sa alerge gol prin casa, cum il dezbrac cum incepe show-ul) asa si cum zicea si Aurasa cand in sfarsit am reusit sa ies pe usa, transpirata, plinsa de nervi si gata obosita, soarele nu mai era decat la mine in casa, eu stand la et. 10 am soare pana tarziu cand apune, dar jos pe pamanat acum primavara si toamna se umbreste mult mai devreme. Asa ca am apucat putin soare, un peticut doar in parc, acolo blocurile fiind mai departe.
Ei, dar azi mi-am invatat lectia si am iesit mai devreme, a fost super exceptand circul facut de FIlip la plecare. Desi ii picau okii in gura de somn si de foame nu se mai dadea dus.
Si vreau sa va spun ca sunt in extaz ca desi Georgia adormise in parc si ma gandeam ca n-o sa mai fie nici o sansa sa-i adorm impreuna sa inchid si eu un oki, ca doar m-am trezit la 6 azi plus cele trei treziri regulamentare de peste noapte ei bine a adormit si ea, cu forta mai mult, si am atipit si eu o ora
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Elisor, sora mea are probleme su sinusurile. Le-a tot tratat cu antibiotic, dar la un moment dat in urma unei raceli mai puternice, a ramas cu dureri mari de cap, pina a lesinat si a venit salvarea si a dus-o la spital. Acolo i-au dat trimitere pentru tomografie la Iasi si s-au speriat medicii cind au vazut ce are: putea sa moara! O durea capul atit de rau pentru ca avea sinuzita nu stiu de care, deci antibioticul nu si-a facut pe deplin efectul si nu a tratat-o de-a lungul timpului si se adunase o puga de puroi, care apasa pe creier. I-a dat un antibiotic forte, a facut sedinte de aerosol (a dat o gramada de bani pe niste fiole de antibiotic pe care le folosea acolo), a mai facut nu stiu ce (daca vrei, o intreb exact si iti spun) si dupa vreo sase luni de tratament s-a dus din nou la tomografie si inca nu s-a terminat, inca mai are de tras. Si continua cu tratamentul, pe care il face in reprize si se va duce din nou la tomografie peste citeva luni. Inca o mai doare capul, desi si-a luat o caciula groasa de blana, care ii acopera bine tot capul, umbla si cu capul descoperit. Acum citeva saptamini a racit si de atunci s-a agravat din nou situatia, dar acum e mai bine. De un an si ceva se chinuie sa trateze sinuzita si i-a spus medicul ca pe deplin nu o va trata, la fiecare raceala va avea se suferit. Asa ca, sfatul meu este, daca nu trece si te doare capul in continuare, sa te duci la un medic si sa-ti dea trimitere la o tomografie si atunci vezi exact unde e localizata problema si ce se poate face. Nu vreau sa te sperii, nici eu nu credeam ca de la o sinuzita se poate ajunge la ce i s-a intimplat sora-mii, de ne-am speriat cu totii, am zis ca are ceva la cap.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
blackpanterro spune:
Mercedes, bafta la operatie, sper din suflet s ascapi de dureri.Nu stiu cum e dar o prietena are pietre si cand face o criza pica pe jos de durere....
Si la noi e din nou rece :( dupa 2 saptamani de soare si 12 grade.A fost atat de frumos...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner