Copiluti de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aurasa, parca ai povestit ziua mea de ieri. Cam la fel si la noi, Filip e mofturos a facut super crize ieri si a culminat cu trantit de usi. A trantit usa la sufragerie dupa ce in prealabil a dat-o pe Georgia afara pe hol, el stie cum ca aia era de-a bushilea, si cand a trantit usa i-a prins degetele in usa. URlete, i-a invinetit doua degete si s-a ales cu o palma si interdictie la PC. Cred ca am o problema. Daca era Mihai acasa ma alegeam si eu cu o palma.
Acum dorm amandoi ca purceletzii dupa ce s-au trezit impreuna la 7, pentru ca separat Georgia s-a mai trezit de 2-3ori peste noapte. Deja simt ca nu mai pot sa fac fata la programul asta, in loc sa-mi fac planul cum sa merg cat mai mult la scoala ma gandesc cum sa nu ma duc sa stau mai mult cu ei, cred ca si programul meu lipsit de stabilitate ii da peste cap si scoate ce e mai rau din ei.

Sper ca voi aveti o zi mai buna, ma duc sa inventez ceva de mancare ca mai nou Filip face mutre si la mancare, voi va laudati cu 18 kile si al meu are de mai bine de un an tot 12-13

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deschid imediat capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 67

Mergi la inceput