2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !
Raspunsuri - Pagina 7
gabiu spune:
am trimis si eu azi 100 Ron dar vezi ca o sa apara la nume depunator tot popa ioana. Cred ca functionara de la banca a crezut ca vreau sa pun in contul meu niste bani, eu i-a dat hartiuta cu datele doar si ea nu m-a intrebat nimic. Asa ca nu va aparea numele meu, dar poti verifica ca sunt depusi la Agentia Dunarea-Raiffeisen Tulcea.
Doamne ajuta sa se stranga suma necesara si fetele sa fie ok la final.
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
diplodocus spune:
Am reactualizat listutza cu donatori...si am raspuns la PM-urile primite...
Sper ca nu, dar daca am uitat pe cineva sa ma trageti de mineca ![]()
Am scris in mesajul initial, dar vreau sa revin putin...
Fetele "noastre" invata foarte bine, au doar 9 si 10 la toate materiile. Zilele acestea a fost mama lor pe la mine si mi-a aratat ce formulare trebuie sa completeze, pt ca sunt propuse amindoua la o bursa( scuze ca nu am retinut exact de care) pentru rezultate deosebite la invatatura 
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
Mariaa spune:
Ioana, ce ati rezolvat cu cazarea? 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
hcclara spune:
Ioana, ti-am pus in cont 20€ astazi, probabil ai sa-i primesti la inceputul saptamanii viitoare, scrie-mi te rog un PM sa stiu daca i-ai primit!
D-zeu sa le ajute si operatia sa decurga cu bine si sa fie un succes!
Bianca B spune:
Ioana am trimis o suma micuta prin paypal. Dumnezeu sa va ajute!
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
antoni spune:
diplodocus-imi confirmi te rog si mie daca ti-au intrat banii?ti-am trimis PM. multa sanatate!
Meli+
Timea-Larisa
diplodocus spune:
am primti donatiile, 
UNGUREAA 
BIANCA B
HCCLARA 
ANTONI 
BANTI
GABIU
SIROD
PRIXI
MANDYKSCY
BLACKPANTERRO- DIN NOU- 
MARIAA-deocamdata e ok cu cazarea, dar tinem legatura. Iti multumesc pentru disponibilitate
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
Mariaa spune:
drum bun spre Timisoara dimineata (daca tot asa a ramas) si Ioana, cand afli salonul unde sunt cazate da-mi un semn chiar si un numar de telefon de-al mamei lor. am sa merg pe la ele.
Doamne Ajuta maine! 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
diplodocus spune:
MARIAA-lunea viitoare ajung fetele in Timisoara...Sigur, te tin la curent cind stiu in ce salon sunt 
DEVYLLA-am primit plicul de la tine
...am avut emotii, ca de fiecare data cind stiu ca e un plic cu bani pe drum...Haios a fost la banca in momentul in care am mers sa schima yenii japonezi...S-a cam fisticit operatoarea, ca nu mai avusese niciodata astfel de valuta![]()
RAMI73-
Mariaa spune:
cred ca si daca era scris cu litere de 6 nu vedeam...
am fost 'setata' cu o saptamana inainte,scuze.
va asteptam 
pentru Emma
noi, impreuna