2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

am trimis si eu azi 100 Ron dar vezi ca o sa apara la nume depunator tot popa ioana. Cred ca functionara de la banca a crezut ca vreau sa pun in contul meu niste bani, eu i-a dat hartiuta cu datele doar si ea nu m-a intrebat nimic. Asa ca nu va aparea numele meu, dar poti verifica ca sunt depusi la Agentia Dunarea-Raiffeisen Tulcea.
Doamne ajuta sa se stranga suma necesara si fetele sa fie ok la final.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Am reactualizat listutza cu donatori...si am raspuns la PM-urile primite...
Sper ca nu, dar daca am uitat pe cineva sa ma trageti de mineca

Am scris in mesajul initial, dar vreau sa revin putin...
Fetele "noastre" invata foarte bine, au doar 9 si 10 la toate materiile. Zilele acestea a fost mama lor pe la mine si mi-a aratat ce formulare trebuie sa completeze, pt ca sunt propuse amindoua la o bursa( scuze ca nu am retinut exact de care) pentru rezultate deosebite la invatatura

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Ioana, ce ati rezolvat cu cazarea?

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ioana, ti-am pus in cont 20€ astazi, probabil ai sa-i primesti la inceputul saptamanii viitoare, scrie-mi te rog un PM sa stiu daca i-ai primit!

D-zeu sa le ajute si operatia sa decurga cu bine si sa fie un succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ioana am trimis o suma micuta prin paypal. Dumnezeu sa va ajute!

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

diplodocus-imi confirmi te rog si mie daca ti-au intrat banii?ti-am trimis PM. multa sanatate!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

am primti donatiile,
UNGUREAA
BIANCA B
HCCLARA
ANTONI
BANTI
GABIU
SIROD
PRIXI
MANDYKSCY
BLACKPANTERRO- DIN NOU-

MARIAA-deocamdata e ok cu cazarea, dar tinem legatura. Iti multumesc pentru disponibilitate

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

drum bun spre Timisoara dimineata (daca tot asa a ramas) si Ioana, cand afli salonul unde sunt cazate da-mi un semn chiar si un numar de telefon de-al mamei lor. am sa merg pe la ele.
Doamne Ajuta maine!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

MARIAA-lunea viitoare ajung fetele in Timisoara...Sigur, te tin la curent cind stiu in ce salon sunt
DEVYLLA-am primit plicul de la tine ...am avut emotii, ca de fiecare data cind stiu ca e un plic cu bani pe drum...Haios a fost la banca in momentul in care am mers sa schima yenii japonezi...S-a cam fisticit operatoarea, ca nu mai avusese niciodata astfel de valuta
RAMI73-

Mergi la inceput

cred ca si daca era scris cu litere de 6 nu vedeam...
am fost 'setata' cu o saptamana inainte,scuze.
va asteptam

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput