2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Doamne ajuta fetelor sa-si vada visele implinite!
Ioana, esti minunata... Dumnezeu sa te binecuvinteze pe tine si puiul tau.

Cu drag
Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MULTUMESC FETELOR

Mentionez ca pe 10 martie e doar prima operatie.
Pina la sfirsitul interventiuilor mai e o perioada de 2 ani

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ioana, vor fi operate amindoua pe 10 martie? cit timp trebuie sa treaca intre operatii? De ce mai dureaza inca 2 ani pina la final?

Felicitari pt ce faci pt aceste 2 fete! Dumnezeu sa te ajute pe tine si pe puiul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Ioana, am depus si eu 50 CAD in contul paypal, te rog sa-mi trimiti PM cand primesti banii.

Doamne Ajuta ca operatille sa fie un succes!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ioana am pus azi plicul.Intr-o saptamana trebuie sa ajunga.(Asa ajunge in Bucuresti,nu cred ca exista vreo diferenta pentru provincie)

Numai bine.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

O sa trimit si eu maine o contributie, mica de la mine, dar care sper ca se va face mare prin compasiunea tuturor.
Mi-am amintit ca acum 3 ani cand l-am operat pe Andrei, in sala de preanestezie erau 2 frati de vreo 6-7 ani cu aceeasi problema, la a nu stiu cata operatie, si mi-a fost extraordinar de mila de ei.

Mai mult, nu stiau decat ungureste (erau din Covasna) si asistentele de la spitalul din Brasov nu intelegeau nimic, asa ca bietii de ei tipau, dupa operatie, la reanimare de ti se rupea sufletul...

Imi inchipui ce copilarie trebuie sa fi avut cele 2 surori, vai de sufletelele lor de copii chinuiti, ca sa nu mai vorbim de parinti!

Le doresc multa bafta si sanatate!

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

DARK BENDIS- a ajuns zilele trecute plicul...am avut emotii, oarecum, dar uite, ca DD stie unde este nevoie si nu s-a ratacit pe drum
HELBI- da, amindoua fetele...Desi eu o diferenta de un an intre ele, cea mica a recuperat, si acum sunt exact la acelasi nivel cu interventiile.
E nevoie de 2 ani, pentru a avea timp de refacere intre operatii.
Iar chiar ultima operatie va fi una estetica, ce va acoperi toate cicatricile de pina acum.
DEVYLLA-multumiri, sper sa ajunga fara probleme
CORINA-da, ai adreptate..o copilarie petrecuta mai mult prin spitale...Doar daca te gindesti cum a suportat corpul lor cite 17 anestezii generale pina acum...

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Ioana, ieri am pus si eu bani in contul de lei, cu speranta ca, asa cum a spus cineva aici, adunati cu altii si altii le vor insenina fetelor tineretea.
Detalii ti-am scris pe mail.

: Otilia(02.08.2002) si Irina(10.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am mai pus $20 pt fete

Succes la operatia ce urmeaza sa o aibe!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Ioana, ti-am trimis un PM.

Succes fetelor si Dumnezeu sa le ajute sa fie bine!

Mergi la inceput