2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !
Raspunsuri - Pagina 8
devylla spune:
Ioana ma bucur ca au ajuns banii cu bine.
Sanatate maxina fetelor si tinem pumnii pentru 10 martie.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
mihaela_s spune:
Ioana, am trimis si eu niste banuti pentru fete, te rog sa confirmi cand ajung.
Mult succes!
vorbe de copil...
Hobby
diplodocus spune:
DEVYLLA-
MIHAELA_S-
BANTI-inca o data-
Va multumesc tuturor pentru sustinere...
Fetele se pregatesc de drum, sunt entuziasmate, se bucura mult ca merg la transplant...se vad mai aproate cu un pas de final...
mirandolina spune:
Azi a fost ziua cea mare
Oare e cineva care sa ne spuna cum a fost? Daca fetele sunt bine?
Le doresc sanatate multa amandurora!
miflore spune:
Sanatate multa multa! Asteptam vesti bune!
Ioana, stii ceva?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
monica-elizabet spune:
sper ca sunt bine fetele
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Mariaa spune:
Ioana, cum sunt fetele? Nu au nevoie de nimic?
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
diplodocus spune:
Iertare ca nu am raspuns mai repede...probleme cu net-ul
Fetele si mama lor sunt in Timisoara,la Clinica Maxilo-Faciala pentru 3 saptamini...
Fiind o procedura complicata, au de facut multe analize, dar e hotarit, saptamina aceasta se face transplant pentru ambele fete.
Am vorbit cu mama lor, analizele de pina acum au iesit bine, medicul e multumit.
A avut ceva probleme la Zalau si din fericire pot sa o ajut eu, sa nu mai vina din Timisoara si sa lase fetele singure...
Pentru ca primesc mai multe PM-uri cu aceeasi intrebare, repet aici ca DA, fetele mai au nevoie de ajutor financiar si in continuare, caci transplantul acesta e doar primul din seria de operatii care le mai au de facut.
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
diplodocus spune:
Pina acum s-au primit in total urmatoarele donatii:
4610 RON
453,5 EURO
480,9 USD
190 CAD
10 GBP
Transformata valuta in lei inseamna 7200 ron (minus comisioanele din Paypal si de la banca),bani cu care mama fetelor a plecat la Timisoara.
E un ajutor considerabil in sensul in care pina acum nu a primit nimic de la nimeni.
Gestul nostru a impulsionat-o sa nu amine operatiile (ceea ce s-ar fi intimplat altfel,si ar fi redus sansele fetelor de recuperare totala)
Donatiile ulterioare,vor folosi pentru recuperarea postoperatorie,sau pentru urmatoarea intervente...
si pentru toata lumea!
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul