Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Crengu, cand ai inceput sa o simti pe cea mica? Ca eu sunt in sapt. 13 si inca nu simt nimic. Probabil ai spus tu pe undeva dar n-am reusit sa retin exact. In ceea ce priveste cum va fi cu doi... eu zic ca o sa te descurci, o sa ne descurcam cu toatele desi o sa fie greu. Spor la serviciu!
Sanziana, si eu eram o cafengioaica inainte de sarcina asta dar acum ma uit la sotul meu ca bea cafea si nu-mi vine sa cred ca am putut vreodata sa beau asa ceva. La prima sarcina am baut toata sarcina cate o cafeluta mica dimineata si as fi vrut si mai mult. Acum insa... nici nu vreau s-o miros.
Vela, curaj si inca putina rabdare. Acus-acus o sa vina si marele moment.
Ada_s, ma bucur tare mult ca bebe e sanatos, asta e realmente cel mai important lucru. O sa aflati voi si sexul la un moment dat. Pana atunci numai bine tie si celui din burtica!

Noi... nimic nou. Am fost dimineata cu Stefan la un... nu stiu cum sa-i zic, un loc de joaca acoperit in care sunt trambuline, tobogane, chestii de catarat, masinute, etc. si ne-am distrat teribil toti trei. Am facut si poze/filmulete dar inca nu le-am descarcat. Abia astept ziua de miercuri sa mergem la control, la triplul test sa vedem daca totul e bine. Si-a luat si sotul juma' de zi de concediu sa mearga cu noi. Sper sa fie bine.

Va pup, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
12+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Claudia, cred ca pe la 14 saptamani am simtit. Oricum , dupa echo de 12 spatamani am simtit ceva miscari, dar cam slabute.
Cred ca urmeaza sa simti si tu in curand, daca ai 13 saptamani.

Bebe 2
Crengu 16+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,felicitari pentru baietel.Si eu zic ca e important sa fie sanatos si avantaj tu ca vei fi rasfatata casei.incerc sa ma incurajez si pe mine de altfel,ca nu se stie ce va fi,desi ne dorim fetita.Vom vedea.oricum in vise doar baiat pare ca va fi.
Ada,cica o bucurie e mai mare cu cat se lasa mai mult asteptata,deci ma gandesc ca e mai probabil sa fie fetita.asa sper...Oricum ,te-ai convins ca e totul in regula si asta conteaza cel mai mult
dany,s-o tineti tot asa
Vela,vine bebe curandIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

claudia,am uitat sa-ti urez bafta la triplu test si astept poziciIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut, salut!! Sper ca ati avut un week-end super si intrati intr-o noua saptamana cu foarte proaspete!!
Noi suntem bine, fara schimbari majore, am tot umblat pe la magazine ( ca au tot felul de reduceri). Am cumparat printre altele niste pampers marime de bebelusi.. mooaaama ce ciudat mi s-a parut...Mi-am iesit din mana!!

Claudia.. auzi dansuri sportive!! Nu suna chiar aberant sfatul medicului tau cu mancarea la copii si mai ales daca zici ca la voi a functionat zau ca ma bate gandul sa incerc si eu, numai sa imi fac curaj!!
bafta multa miercuri la triplu test!!

Onyx cum te mai simti? Cum merge cu testarile?

Vela stam pe faza!!

Mada multumim si si de la noi pentru dansatoarea mica!! Cum merge cu cautarea de nume? Cat priveste mancatul bucatele.. hmm asta e problema si la noi, daca ii dau snack rontaie fara probleme dar mancarea la masa nu o papa nicicum daca nu e pasata( sau macar semipasata)..

Dany e super ca lucrurile merg bine! tineti-o tot asa!!A!! si pana nu uit .. m-am distrat de nu pot sa zic la filmuletul vostru cu aspiratorul!! ce baiat are mama, harnicut foc si frumusel!!

Sanziana tinem pumnii vineri la control sa vii cu vesti bune si sa iti repare sotul computadorul repejor.

Ana_a felicitari pentru baietel!! Sa fie sanatos si poate dupa asta vine si fetita pentru mami..

Ada_s felicitari pentru bebe sanatos si tinem pumnii ca la urmatoarea eco sa va si arate secretul..

ok ca m-am intins ca o placinta..
burticile si o zi super!!

Cami 28+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salut ... sunt prietena Velei.

Bb ALEXIA s-a nascut

dimineata la 6,45 ... are 4 kg ... si a primit nota 9.
Vela FELICITARI .... refacere usoara si bb mancacios.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Veeeela, felicitari!!!!! Sa fiti sanatoase! Sa te refaci repede iar printesa ta sa-si capete cat mai repede antrenament la supt astfel incat sa creasca mare si sanatoasa! Te asteptam cu vesti bune si cu povestea nasterii cand poti, cand iti faci ceva timp. Milioane de pupici pentru tine si printesa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
12+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Vela felicitari!!! Pupici si tie si la printesa sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa si tie rafecere rapida si cat mai mult laptic.
Cami da tot cautam nume da e tare greu pana acuma mie imi place Amira si Ella da nu is prea sigura inca de ele, cam asta e pe lista, deci numai doua nume, mai sap poate gasesc si ceva sa zic asta e.
Ana felicitari pt baietel l-am trecut in listutza.
Ada ma bucur tare mult ca bebe este ok vad ca e tare secretos, lasa ca o sa aveti ocazia sa vedeti si ce ascunde acolo. Important e ca e sanatos.
Claudia tinem pumnii sa fie bine la control si la tt.
Iulia, Dany, Oana, Mariana, Crengu pupici.
Noi ieri am fost la shopping pt botez am luat o parte din ce aveam nevoie mi-am gasit si eu un pantalon si o bluza am sa pun poze sa vedeti, va rog sa nu va speriati de dimensiunile mele si ignorati fatza de leguma obosita, ca is facute aseara dupa ce am ajuns acasa si eram rupta.
Mai trebuie cadouri pt finutza si o bluza mie si la fata mea de pus peste tinuta in caz ca e racoare la restaurant.
Merg sa ma chinui cu pozele, revin.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Vela, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca printesa ! bravo, 4 kg, super mamico!!!!!!!!!!!

Mada , abia astept pozele.
Sanziana, bafta la control, asteptam vestile.
Ignatica,imi pare rau ca ai probleme, fii optimista, totul va fi bine.

Urmeaza CristinaGoji, dar vad ca mai incolo putin.
Acum ma uit si eu la lista si vad cate fetite sunt! Ana_a, baiatul tau va avea de unde alege.

pup toate fetele

Bebe 2
Crengu 16+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumim Saryta

Felicitari Vela
Bun venit Alexia, sa cresti mare, sanatoasa si mancacioasa!!

Am actualizat listuta - felicitari Ana pentru baietel

Ada si a noastra bebelina a fost sfioasa la 17 sapt

O sapt cat mai buna

Oana 22+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput