Mamici ce asteapta al doilea copil (5)
Raspunsuri - Pagina 5
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, mamici,
Vai, ce bine imi pare pentru VELA!!! Si 4 kg…. Are fata mare !!!
Cami , nu stiu ce sa-ti spun, variaza de la 45 la 160 toata ziua, eu cred ca nu este asa rau! Ba chiar cred ca este mica, nu? La 45!!
Ce sa fac, ma intep de 6 ori pe zi, am buricele degetelor facute ciur, dar asta este, tot ce putem face pentru bebelina, macar sa fie bine. Astept sa ma sune de la spital sa merg la endocrinolog, dar vad ca o sa cam intarzie.
In rest, am inceput cu dureri de spate, mai ales in week-end, desi n-am stat asa mult in pat, am facut mancare, curatenie, am calcat rufe… deci n-am zacut.
Am cumparat carucior : un matrix de JANE, dar este albastru, ca n-avea alta culoare, dar i-am cumparat husa roz, si nu-i problema. Acum sa vedem si de patut, daca o mai fi bun sau trebuie sa cumparam altul! Sunt destul de piperate preturile aici, in jur de 300 de euro, cel mai ieftin, dar daca nu avem incotro, luam. Caruciorul l-am prins in oferta si m-a costat 400 de euro cu tot cu husa.
Voi cum va mai simtiti?!
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
MissJJ spune:
gata fetele am reusit cu pozele. Deci va rog intrati aici daca vreti sa vedeti.
Onyx sa il folositi sanatosi caruciorul si mie imi plac alea de la jane noi am vrut data trecuta da cum nu aveam tare mult spatiu unde am stat am luat un maclaren sa fie mai mic, acuma as vrea un jane da ala energy e unul rosu cu verde tare ochios sa luam sa avem pt bebe 2.
Auzi pe la voi ceva nume de fete mai deosebite sunt? Ca eu tot intreb peste tot poate vine lumea cu ceva nume faine ca prin carti si pe net se cam repeta. Daca ma poti ajuta cu ceva idei as fi recunoscatoare.

I-am luat si la fata ieri doua jucarii noi ca toate care le are is pana in 12 luni si in afara de zebra, topogan si puzzleuri is cam de bebeii si ieri i-am gasit o www.mothercare.com/gp/product/B000JFBN3O/sr=1-32/qid=1203334772/ref=sr_1_32?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44576031&mcb=core" target="_blank">buburuza faina din aia de impins care misca din picioare si scartaie si are luminitze si un www.mothercare.com/gp/product/B000TSOJG4/sr=1-119/qid=1203334869/ref=sr_1_119?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44576031&mcb=core" target="_blank">tir simpatic cu trei masinutze cu muzica si numere. Era f incantata aseara de ele vad ca s-a jucat si azi mai greu cu buburuza ca nu prea stie sa o impinga ea o trage dupa ea.
Ambele is de la mothercare adik firma lor de jucarii da is tare faine si nici nu au fost scumpe 15 lire una. Acuma mai vreau sa ii iau un cort de la tomy www.mothercare.com/gp/product/B000JFD83W/sr=1-12/qid=1203334979/ref=sr_1_12?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44576031&mcb=core" target="_blank">discovery dome ca avem spatiu unde sa il punem speram sa ii placa.
Voi ce jucarii mai luati la bebeii?
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
julax spune:
Vela,felicitari

Ce bebelina grasuna
Sa fiti sanatoase amandoua si asteptam amanunte cand vei avea timp.
saryta,multumimim ca ne-ai anuntat
O saptamana super tuturor
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
onyxg1998 spune:
Mada, aici se poarta mult numele de Maria, dar nu simplu, ci combinat: Maria Angeles, Mari Carmen, Maria Jose, Maria Isabel (Maribel prescurtat), Maria Luz (sau Luz simple – Luminita, la noi) sau Paula, Pilar, Brenda, Raquel, Lorena
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Vlad Gabriel James
crengu75 spune:
Mada, sunt foarte frumoase lucrusoarele. Si nu ai fata de leguma, in nici un caz. Papucii sunt superbi. Imi plac si jucariile, si eu am un cort pentru baiat, nu este chiar asa de frumos, dar ii place la nebunie sa stea in el. Are si un scaunel si putem merge si la iarba verde cu cortul si scaunelul. Poate am sa reusesc sa pun si eu o poza.
Onyx, eu nu ma pricep, dar daca mananci , zic ca este normal ca creasca glicemia. Si 45, chiar ca e prea mica. Mie nici nu mi-a zis sa-mi fac vreo glicemie..... oare sa-mi fac eu singura?
Si noi abia am gasit 2 nume de fetita: Rianna este pe primul loc si apoi Augustina( putem sa-i spunem Tina).
Ar mai fi Diana, sabina, irina, ioana,Roxana ... mai am sugestii de pe la colegi.
Bebe 2
Crengu
16+ cu
, mami lui Cristian(30.05.2003)
crengu75 spune:
Am uitat sa va zic ca eu am caruciorul de la baiat. Este in perfecta stare, si este albastru. Asta e..... Este MonBebe si a fost super solid, are roti de cauciuc, groase, care se pot umfla, au si camera. Are 3 roti de fapt, era tare la moda atunci. Este usor si se poate plia, materialul este detasabil, asa ca il spal cand am chef. Nu s-a stricat deloc, urc si cobor scarile cu el super usor.
Nu voi cumpara altul. Va merge fetita si cu carucior albastru, ca n-are mama bani de altul.
![]()
Bebe 2
Crengu
16+ cu
onyxg1998 spune:
Crengu, si mie mi se pare mica, dar stiu eu, ma tot gandesc ca sucul ala care mi l-au dat sa-l beau nu-l suporta organismul meu si tocmai de aceea mi-a iesit nivelul asa ridicat. Dar, sincer, si la Vlad mi-a iesit la fel si apoi mi-au dat aparatul asta pe care il am si acum si mi-au zis sa scriu valorile pe o foaie si sa le duc la medic. Dupa ce au vazut rezultatele nu mi-au mai zis nimic absolut, doar ca este bine si gata. Sper ca si de data asta sa fie la fel.
Si eu am de la Vlad carut, dar pentru cand deja sta in fundulet, ca cel dinainte mi l-a imprumutat cineva si l-am dat inapoi, si scaunel de masina n-am avut pentru Vlad decat de la 9 kg in sus, asa ca pentru mai tarziu inca mai am, dar pentru acum imediat nu, mai ales ca dupa ce se naste bebelina o sa trebuiasca sa mergem pana la nasi ca ii fac un ritual fetei care face 9 ani (ia prima data painica aia sfanta a lor) si este destul de departe, cam la 600 km, si nu pot merge atata drum cu bebelina fara carut. Dar, oricum, dupa ce se face mai mare, ce am sa fac cu carutul?? Dau si o gramada de bani pe el si n-o sa-l pot folosi mult timp.
Pupik de la Onyx si Vlad
30+
Vlad Gabriel James
crengu75 spune:
Asa este oxyg, dar cate fete are mama, nu? Daca nu e o problema cu banii, eu zic ca merita printesa carut nou.![]()
Dar il poti folosi si mai mult sau este landou pentru cat e bebe mic si sta pe spate?
Si eu cand am cumparat lucrusoare pentru Cristian am luat ce era mai bun, numai lucruri de calitate, in ideea ca daca va mai fi unul , sa am. Patutul este foarte bun, din ala cu plasa si suport pentru cand e mic si sta mai sus.Salteaua este din iarba de mare si nu s-a deformat deloc.Nu am udat-o niciodata. Avem scoica, scaunel de masina,si in general am pastrat tot ce a mai fost bun de la baiat, chiar si hainutele care s-au pastrat mai bine sau pe care nu a apucat sa le poarte.
Pentru inceput, avem destul. Voi lua inca pantalonasi si body-uri, costumase subtirele de stat prin casa, si multe babetele ,ca astea s-au uzat si nu am.
Bebe 2
Crengu
16+ cu
sanziana27 spune:
vela felicitari din tot sufletul si doamne sa se ia si la mine un bebe asa de mare!![]()
Raspund la discutia generala si asa dau raspunsuri pentru toata lumea!
Noi ne-am gandit la urmatoarele nume: pt fetita Mara Cristiana, pt baietel Matei Gabriel. La lucruri pentru bebe 2 stam ff bine fiind asa mica diferenta avem carucior (avantajul ca nu s-a deteriorat de loc, culoarea e unisex, are landou, husa de ploaie), scaun de masa, scaun de masina. Patut va trebui sa mai luam unul, deoarece patul lui Dragos se face junior si il va mai folosi mult timp. Vreau sa luam tot asa inca unul si cand vor creste sa le luam paturi suprapuse.
Maine duce calculatorul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
danybv spune:
Buna fetele.Noi ieri am lipsit de la semnatul condicutei fiindca am facut treaba prin casa toata ziua , ne pregatim sa-i asteptam pe parintii mei si nasii Mariei care vor veni la Tulcea vineri , sambata fiind botezul Mariei .
Maria doarme foarte bine noaptea nu se mai trezeste decat pentru papa atat.UUUUFFFF ce bine ca pot sa dorm , cum ziceati unele din fete : sa o tina tot asa !! ![]()
VELA felicitari sa-ti traiasca printesa Alexia care este o grasunica de 4,000 g
pentru mama si un
pentru printesa 
Sanziana27 foarte frumoase numele pentru bebei
si ce bine ca poti sa folosesti lucrurile de la bb .
Crengu75 te
dulce si ai grija de tine si imi place ce nume frumos ai ales pentru printesa .
Mada_mxm foarte frumose lucrurile , cel putin pe mine mai imbolnavit cu ce rochita frumoasa ai luat si mai ales papuceii tinand cont ca Maria mea va fi botezata sambata iti dai seama ca acum cand ma uitam la poza mi-o inchipuiam pe ea cum ar arata cu rochita ..... visez si eu ce sa fac ![]()
![]()
.Foarte frumoase si jucariile care le-ai luat fetitei tale , sa se joace cu ele sanatoasa si fericita.
onyxg1998 imi pare rau prin ce trebuie sa treci , uite aici de la mine 
si nu uita ca trebuie sa fii tare puternica pentru printesa care o ai in burtica .
Va pup pe toate fetele !!!!
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!