Mamici ce asteapta al doilea copil (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetele!

Am scris de 2 ori un mesaj si tot mi-a cazut netu!!
Am vrut sa va spun ca avem baietel! Deci o sa fiu mama de 2 baieti!
Eu imi doream o fetita dar acu, nu-i nici un bai, sanatos sa fie!!

Va pup si va urez o seara placuta in continuare!!

Vela, tinem pumnii sa fie o nastere usoara!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

ana_a felicitari pentru baietel , cel maiimportant lucru este sa fie sanatos , daca DD a hotarat asa nu aveti ce face , lasa ca Stefan se va juca cu fratiorul lui toata ziua .
Si eu pup pe toate fetele .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna seara!
Mada, am patit si eu ceva similar cu Stefan; el nu voia deloc mancarea cu bucati, scotea afara imediat. Avea aproape 2 ani si ii dadeam in continuare mancare pasata. Mi-a zis medicul ca nu exista cale usoara in situatia asta. Mi-a zis sa nu-i mai ofer cateva zile decat mancare bucati chiar si supa daca-i dau sa-i pun o bucatica de paine in lingura. Asa am facut dar a fost jale. Doua zile n-a mancat nimic. Noroc de sotul meu care a fost mai convins decat mine ca altfel cedam dupa prima zi de flamanzeala. Apoi, a treia zi a inceput sa manance normal ca si cum asa ar fi mancat dintotdeauna. A mancat o conserva intreaga de ton in sos tomat cu paine, (ii place tare mult tonul la conserva si acum). Nu stiu daca asta e cea mai buna metoda, spun doar cum a fost la noi, care a fost situatia si cum s-a rezolvat. Mi s-a parut cam drastic dar daca medicul pediatru a zis asta... Iti urez succes cu rezolvarea problemei. Daca nu va grabiti cu mersul la gradi sau altceva poti s-o mai lasi, n-am vazut adulti care sa manance pasat. Noi am fost conditionati cumva ca trebuia sa incep cursuri de limba iar la gradinita copilul meu era o problema ca nu voia sa manance mancare normala ca ceilalti copii asa ca am fost cumva fortata sa rezolv problema. Dar tu... hotarasti tu cum e mai bine.

Ana_a, doamne ajuta! Sa ai un baiat sanatos si sa te bucuri de el! Priveste partea plina a paharului: o sa aiba mai multe in comun daca-s baieti amandoi, tu o sa fi partea feminina din casa rasfatata de toti baietii din casa deci... sanatate si intelegere sa fie!

Hai ca nu mai scriu, ma duc la bucatarie, va pup!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
12+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Neata fetelor, scuze ca nu am intrat ieri sa va spun noutatile dar s-a cam intins treaba. Pe cand am ajuns la dr abia atunci a inceput consultatiile pt ca a avut o nastere si pt ca erau f multi care asteptau am hotarat sa mergem sa ne plimbam prin oras si am revenit dupa 3 ore. Asa ca am ajuns acasa pe la 17.30 si la 18 ne-au venit musafiri.......aseara am citit ce ati scris dar nu a mai fost cine sa scrie asa ca va scriu acum.

Ana_a, felicitari pt baietel, bine ca e sanatos. Sunt multe avantaje cand fratii sunt de acelasi sex asa ca nu e o problema asta, defapt te inteleg perfect stiu ca ati fi vrut si o fetita, asa suntem si noi dar acum asta e ........si asa e bine. Ai un pupic din partea noastra si o floricica.

Acum sa pove cum a fost la eco...........so........am vazut aproape tot, inimioara care are 4 camere, fata, mainile cu toate cele 5 degete, stomacul plin cu lichid amniotic,cordonul ombilical, coloana vertebrala, picioarele, mai putin sexul copilului.........a tot incercat medicul dar degeaba.....a incercat cu eco endovaginal dupa care si cu cel abdominal dar tot degeaba........ nu vroia sa ne arate decat fundul......avea o pozitie tare ciudata.......cu fundul in sus si cu capul in jos si strangea picioarele de parca nu vroia sa ne arate ce are acolo. Asta este, nu suntem suparati suntem fericiti pt ca bb e sanatos, deocamdata asta e tot ce conteaza........cu alesul numelui v-a fi cumva. Totusi mai avem o sansa, luni trebuie sa merg la spital sa ma inregistreze din nou si unde o sa imi faca o serie de analize, interne, ginecologie, analize de sange si urina si ecograf genetic(asa ii spun ei, nu stiu cum ii spune la noi), poate avem noroc si ne spune medicul care imi v-a face eco in spital ce sex are copilul.

M-am intins iar destul de mult asa ca pup si restul fetelor si va urez o duminica placuta.

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anna_a felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si sa stea cuminte in burtica sa creasca mare!
Ada ma bucur ca sunteti bine! Mai stati inca in susupans cu sexul copilului, dar e si asta un farmec al sarcinii!
Dupa socoteala mea as intra in a 7 a saptamana de sarcina, vineri merg la control, in rest nu am noutati. Ma simt ff bine si sper si bebe sa fie bine! asteptam controlul si apoi dam vestea si celorlalti, pana acum ne-am abtinut!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Buna fetelor, tot acasa suntem.
Ma doare burta mai tot timpul si am contractii tot mai puternice dar nu sunt regulate.Nu stiu daca ceaiul din frunza de zmeur are vre-un efect, pentru ca beau de 2 saptamani si n-am reusit decat sa-mi fie greata de el.Fac miscare, dar mai mult prin casa, ca daca ies in oras sa ma plimb mi se pare ca toata lumea se uita la mine, avand burta destul de mare si fiind intr-un oras mic unde ne cunoastem toti intre noi.Ei dar nu vreau sa ma stresez din cauza asta, oricum simt ca se apropie momentul sa-mi tin printesa in brate.
Va multumesc ca sunteti atat de dragute si ma sustineti in continuare.V-am promis ca va dau de veste cand merg la spital si daca n-o sa pot eu, o sa intre o prietena de a mea pe forum sa va dea de veste.
Va doresc sa aveti o saptamana cat mai buna si sa fiti bine atat voi cat si BB vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

sanziana27, o sa vezi ca totul o sa fie bine.....dupa ce o sa vezi bebelusul la eco o sa iti treaca orice neliniste. Unde mergi la medic, in Lapus sau in BM?

danybv, ma bucur ca ati scapat deja de colici si aveti nopti din ce in ce mai linistite.Era sa uit........tare dulce e Andrei cum te ajuta cu aspiratul..are mama baietel harnic.

vela, nu mai ai mult........tic tac..... tic tac.....tic tac

Restul fetelor pe unde sunteti cum va simtiti?

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Vela tinem pumnii in continuare, oricum nu mai e mult!
Ada eu la Cluj ma duc la eco. Si la prima sarcina am nascut la Cluj, am nascut cu dr. Ona Dan (am ajuns la urgenta la el), dar am fost foarte multumita si acum vreau ca el sa-mi urmareasca sarcina si sa nasc tot cu el, sa vedem si el ce zice.
Ma sacaie o durere de cap, am vrut sa-mi fac o cafea cu lamaie, cum recomanda, chiar nu mai stiu cine, dar numai la gandul ca trebuie sa beau cafeaua mi s-a facut greata! Am mancat un gref si parca, parca m-a mai lasat.

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Saluare fetelor.
Imi pare rau ca nu am timp sa intru asa de des sa scriu, dar citesc pe furis de la serviciu. Cand mai pleaca sefa mea mai pot si eu scriu cate putin. Acasa nu ma lasa copilul, cum ma vede ca ma asez la calculator, atunci vrea si el. Am si treaba, stiti si voi cum este, rufe, mancare, baita, etc. Voi vedea ce voi face cu doi......

Ana_a , felicitari pentru baietel!!!!!!!!!!!!! sa fie sanatos, asta conteaza. Mi-a placut ce ai scris mai demult, dar nu am putut intra sa-ti zic.

AdaS, lasa ca va arata bebe ce seste pana la urma. Este grea asteptarea nu? recunosc, si eu abia asteptam sa aflu ce este, eram pregatita pentru orice, recunosc ca in adancul sufletului as fi vru fetita, dar ma multumeam si cu baiat, sanatos sa fie. ma bucur ca a fost totul OK la echo.

ClaudiaH, ce mai faci? Cum te simti?
Vela, tinem pumnii si facem galerie!
danybv, ma bucur ca Mariei i-a mai trecut burtica.

Noi suntem bine, ne-am programat la echo de 20 de saptamani si asteptam. Este bine si vom incepe sa ne gandim si noi cum sa amenajam cele 2 camere pe care le avem. Fetita misca , cum v-am mai spus, in fiecare zi o simt din ce in ce mai puternica. Abia astept sa treaca timpul mai repede sa o mai vad la echo.
Cristian stie deja ca va veni o fetita si .......vom vedea ce va fi dupa.

Va pupam si poate vom putea intra mai des ca sa scriem. Va pup pe toate.

Bebe 2
Crengu 16+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.
Noi suntem bine cu totii, Maria vad ca s-a mai linistit noaptea n mai face galagie , dormim ca niste printese
Ada_s ma bucur din suflet ca esti bine tu si bebe iar legat de filmuletul cu Andrei comedie ce sa mai zic , saracul Andrei daca ar stii ca taty facea ca aspiratorul ...
Sanziana27 sarcina usoara iti doresc in continuare si imi pare rau pentru ca ai greturi
Vela nastere usoara :
PUP PE TOATE CELALALTE FETE

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput