Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

La multi ani pentru Iulia Maya - de Mirandolina care va implini maine un anisor.
Sa cresti mare si sanatoasa! Viata lunga si fericita alaturi de familia ta.

Amma- ma bucur mult ca esti bine. Dumnezeu a vegheat asupra ta asa cum l-am rugat toate.

Maine puiul meu va implini 11 luni. Il vom sarbatorii.
La multi ani si pentru Timeea de Absoluta care va implini 11 luni. Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata frumoasa.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Tzuna Am vazut si eu pozele cu Mariuca scumpetica. Vad ca voi ati ajuns la Gradina Zoologica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Tzuna- Maria e superba. Nu pare deloc slabuta. Mie mi se pare ca seamana mai mult cu sotul tau. Ma insel? Sper sa iti mosteneasca alunitele care pe tine te fac foarte frumoasa.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna fetele,

Amma - ma bucur ca ai ajuns acasa la nazdravanul tau. Ne vom ruga in continuare pentru tine si sigur totul se va termina cu bine.

Am vazut niste fete cucuiete asa frumoaseeeeeeeeee: Teodora (si pisica), Mariuca [pup pe amandoua dar si un bondarel nazdravan Arthur si pe el. Elena ma bucur ca sotukl tau si-a revenit si te asteptam in Romania.

Noi am reusit astazi sa ne ridicam in picioruse, "alergam" toata ziua de-a busilea prin casa, suntem irezistibil atrase de tot ce ne este interzis, se intelege foooooooooarte bine cu mamaie si atunci cand ii spune ca nu are voie ceva se uita la ea, ii zambeste si o asculta (pe mine nu). Ne pregatim (cu tipetele de rigoare si cu greva foamei) de un nou dintisor, sper sa iasa repede ca abia isi revenise cu mancarea.

toti puiutzii bolnaviori

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Ma bucur din suflet pentru tine, Ama. Nici puiul meu nu papa asa bine. Astept si eu dintisori, ca nu avem nici unul.

MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Roxana, l-ai trimis pe Rares la raliu ???

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ama:
Si si toti bebeii bolnaviori.

Si sa mai si radem:

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?

-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este "lampa"
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul "bec" este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde "si eu"
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia "cautare"
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune "cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum"
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,
La multi ani Iulia -MAya.Sa fii sanatoasa si te rugam sa-i spui mamei tale ca ne este dor de ea.Mai roag-o te rog sa ne puna si noua poze cu tine!

Ama-m-a bucurat atat de tare mesajul tau.Voi ramane alaturi de tine, ca si restul fetelor de altfel ,cu rugaciunile si cu speranta ca totul va fi la final asa cum iti doresti.

am reusit in sfarsit sa-mi fac si eu putin timp sa va scriu.

Si mie imi este foarte dor de voi.Imi este dor de viata dulce pe care am dus-o insa.... Duc o viata nebuna de cand ma trezesc si pana ma culc.Intalniri,controale,situatii peste situatii ....ce sa mai....sunt pe val.Cand ajung acasa si se deschide usa uit tot.Uit de oboseala,uit de stres.Ma intanpina Ana cu un mare zambet pe care eu l-as traduce "In sfarsit mami, ai aparut si tu!" Nu apuc decat sa ma spal.Drumul spre casa mi se pare asa de luuuuuuuung.De cum da cu ochii de mine in camera ,imi intinde manutza sa ne plimbam. Dupa ce oboseste se lasa pe mine ca o pisica dornica de mangaieri.Cu toate astea cel mai greu imi este dimineatza cand imi iau "la revedere".Lasa asa o fetzisoara necajita ca-mi vine sa ma dezbrac si sa raman cu ea.Dar cum nu se poate....trag aer in piept si dispar cat pot de repede.Nu e usor insa am avut si satisfactii.O iau ca o alinare pentru ca stim toate ca NIMIC nu poate inlocui placerea de a sta cu puiul tau.Este vorba de acea satisfactie ca ii poti lua copilului tau ceea ce iti doresti fara sa te macine grijile.Dar repet...iau acest fapt ca o alinare.....

Trebuie sa recunosc ca desi am dus o viatza activa inainte sa o nasc pe Ana ,mi-a fost destul de greu sa ma reintegrez in ea.Incet ,incet insa am inceput sa ma obisnuiesc.Fetele care au inceput mai devreme serviciul stiu despre ce vorbesc.

Cam asta-i viatza mea din ultimile saptamani! Iar week-ul este relaxarea mea. Nu o mai las o secunda singura pe Ana(cateodata am senzatia ca o sufoc,dar imi este asa bine...)Apoi vine iar ziua de "luni" si tot asa...

Despre ea ce sa va zic.Este gogoasa infuriata pe care o stiti.Nu poti sa o certi ca are gura mai mare ca a ta,vrea numai in picioare dar are o groaza nebuna sa o lasi singura sa mearga.Am zis ca ma duc astazi sa-i iau un ham.A terminat-o pe mma de spate(assta unde mai pui ca mama este si inalta)Sa vedem daca il va suporta....Mananca foarte bine,doarme cam doua ore pe zi iar noaptea are trezirea de ceai.Nu stiu cum sa o dezvatz sau daca este cazul sa o dezvatz.

Pana sa mergem la dr avea in jur de 5 scaune pe zi.Acum de cand nu mai avem voie fructe crude decat in compot este mai bine(are doar 2 scaune pe zi)faza nasoala este ca va trebui sa ma duc din nou cu ea pentru ca,in inteligentza mea am uitat sa-l intreb pe medic(si nici el nu s-a sinchisit sa-mi spuna) care este perioada de restrictionare a cartofului,fructelor crude.

Hai ca iar m-am intins! Dar chiar nu stiu cum sa fac! Nici nu vreau sa va obosesc dar in acelasi timp as vrea sa va spun tot....

Pup tot stupul! Am vazut poze si pentru nu vreau sa uit pe cineva am sa va zic tuturor ca aveti niste copii absolut minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Amma si muuuuulti pupici... Ma bucur ca esti bine, ca s-a intamplat o minune (chiar nu e o porstie) si ca esti f. optimista. Si asta te-a ajutat f.f. mult.

La multi ani, Iulia Maya!

Si acum despre noi...
Baietii sunt mai bine, Andrei e aproape bine-bine... se si vede dupa cum se comporta... Mihai inca nu, dar e spre bine si pana terminam tratamentul mai este destul asa ca mai avem de asteptat...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI![
IULIA MAYA
SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA ADUCI MULTE BUCURII!

LA MULTI ANI!
TIMEEA de mami ABSOLUTA
IAN de mami ZADI
HORIA GEORGE de mami KISSTHERAIN
STEFANIA de mami GANDACEL

Scumpi bondari si albinute noi va dorim sa aveti parte numai de lucruri frumoase!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput