Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Crina_mio spune:
Iulia-Maya
Sa ai parte de mult noroc in viata.
pentru bondareii si albinutele care se apropie cu inca o lunisoara de prima aniversare
Crina si Maya Georgia
varsta Maya
stefimic spune:
Elyanne- va dorim sa scapati cat mai repede si ne bucuram ca se vad semne bune.
multumim fetelor care ne-au raspuns la problema noastra.
MADA speram sa-i treca si puiului MARK si sa auzim de bine.
pupacim si albinuta TIMEEA pentru rosu in gat si sa treaca repede.
zadi cum mai stati cu dintisorii, s-a mai linistit IAN? ca tot este sarbatorit azi ii trimitem un .
TZUNA sunteti scumpici rau cand stati pe canapea si MARIA rade cu toti dintisorii.
CARMEN -frumosi sunt cei 2 copii ai tai in leagan, si ce de dintisori aveti.
vad ca voua va place in cadita.
noi iesim in parc pt ca este soare si va pupam .
sa aveti o zi frumoasa!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ane2200 spune:
Iulia Maya
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Rebiana27 spune:
LA MULTI ANI IULIA MAYA!!!!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
carmenefr spune:
LA MULTI ANIIulia Maya
Multimim de aprecieri...Da, e dintoasa, 8 dinti are si se pregateste o maseluta, e rosie tare si umflata si cu un punctisor alb.
sa vedem cum s-o comporta la maselute, ca daca o sa fie ca la dinti, scapam usor
Cat despre copiii mei, sunt ca 2 frati: le place sa faca baie, sa fie dragaliti, motanului ii place sa-l curat cu aspiratorul...ii place mai nou sa stea si la Teodora in patut-motiv pt care si-o ia pe carca...
Parinti nebuni si copii la fel
Faza:
Fi-mea in patut, eu in pat , fancand ceva abdomene.Ea rade de nu mai poate cand ma vede facand asa ceva(o sti ea de ce radea) dupa care, ea fiind in fund, o vad facand si ea miscari repetate, ca niste abdomene...
Aseara dupa baita, car din cutie 2betisoare de sters urechile, la care Teodora baga mana ca vrea si ea, io zic" lasa-i si ei unu' sa se joace", fi-mea ia betisoru' si si-l baga in urechea dr, sa se stearga...
Adica a tinut minte la ce folosesc treburile astea...si altele, de genu': ia hanute si si le trage pe cap, se imbraca; isi pune margele la gat, sau bratara pe mana(i-am dat ceva margele s-o tin ocupata un pic), se piaptana cu periuta, cu periuta de dinti se spala pe dinti...
Concluzia nostra e ori ca noi cand eram mici eram niste prosti ori ca noi, astia mari, subestimam piticii, si nu-i cazul...
carmenefr spune:
Cat despre Amma nici nu se putea sa primim vesti mai bune
Iti tinem pumnii pe 25 sa fie de bine!
roxanici spune:
La Multi Anisori Iulia Maya!!!!! sa cresti mare si sanatoasa si voioasa
Amma te pup si iti urez sa te refaci repede. Tinem pumnii si ne gandim la tine mereu si pe 5 si pe 15 si pe 25, oricand.
Carmenfr, il iubesc pe Patronelu ca e asa descuiat la minte si matza mea se iubeste tare cu Rares dar cand vine vb de aspirator sau spalat fuge mancand pamantul.
Raresu are pielea fffffff uscata.Dar foarte uscata. Aveti idei? sugestii? ce sa mai incerc? il dau cu lapte de corp la greu dar tine 5 min...dupa 5 min e iar uscata pielea. Pe fatza, maini si picioare e jale O sa ii cumpar o trixera iar dar pana diseara mai astept sugestii
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
Roxana nu stiu daca merge si la voi... si peste tot... Mihai avea pielea f.f. uscata si rosie in obraji... cred ca de la muci uscati pe ochi... ca de la altceva nu prea avea...
Si i-am dat cu galbenele de vreo 2 ori intr-o ora... f. putin, ca sa nu-l deranjeze... si gata roseala si pielea uscata...
La mine de ex. n uda rezultat... am pielea tare uscata pe maini si calcaie... si nu mai stiu ce sa mai incerc...
Asa ca nu-i general valabim...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
carmenefr spune:
Roxananoi folosim crema de corp de la sanosan.E bunuta, da' mai buna e trixera .Cand avea in vara Teodora pata aia aspra pe obrajor, cu trixera si aerosoli la mare s-a dus.
Hai, pupam Raresu' sa gasiti o solutie buna pt pielicica lui.